scalman

PlayStation 5 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Tik juodas. Tikiuosi, kad bus pora pasirinkimu kaip kas nori. Jeigu ir konsole bus balta tai.. Atrodys kaip mano senas saldytuvas. Turiu visokiu spalvu irenginiu, bet tik ne balta. Nuuu niekad netrauke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau tegul nebando panaikinti 3.5mm, bet tikriausiai, taip ir bus, jei nemini. Prastai. 

Analogu forma ir nesikeis, gaila. Noreciau panasiu i DS3. Sitie tokie man nepatogus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu ant kiek jautrus ir tikslus bus naujas D pad

originalios spalvos ant knopkiu butu nieko visai

xDll5SZ.jpg

bet realiai niekad as i ji neziuriu net jis tiesiog mano rankose ir  daugiau losdamas jo nematau aplamai, tai svarbiausia kaip jis jausis rankose ir viskas. svarbiausia. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai forma nepatinka, artėja link xbox. Tačiau kaip ten bebūtų, matau vien pultelis yra naujojo xbox kileris.

P.S. @scalman rankas reikia plauti po prakaituotų kiaušių kasymo :D

• Patinka 2
  • Cha cha 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai tik pamačiau ds5 tai iškart primena forma xbox Controller, šiaip svarbu kad butu patogus, nors ant PC žaidžiu su xbox elite controller, tai kad jau pripratęs prie xbox controller 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aisku svarbu ko ten jame prikista ir kaip geriau jis jausis zaidimuose. Tiek x1 tiek da4 pulteliai puikiausiai buvo zaist pc zaidimus, manau didesnem rankom x1 formos gal kazkiek patogiau tai cia gerai jeigu ji del to paplatino dabar. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mažom rankom tai ds4 buvo tikrai potugus, pvz man, nors ir xbox gerai rankose laikosi 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DS4 yra tikrai patogus. Vienintelis minusas, kaip ir @scalman sakė, yra Options ir Share mygtukai per mažai išlindę, nelabai komfortiška juos spaudinėti.

DS5 iš pirmo žvilgsnio nepatiko. Dingo charakteringos mygtukų spalvos, forma keista, nieko prieš baltą spalvą, bet užspalvintas keistai, kaip čia pasakyt, iškreipia forma. Iš pirmo žvilgsnio pagalvojau, kad čia eilinis over the top futuristinis fanų concept art. Bet gal čia ir gerai, dideli pakeitimai yra sveikintini, kol jų nesušika.

Sutinku, kad svarbiausia ergonomiškumas ir funkcionalumas. Matosi DS4 evoliucija. Ačiū, kad stick'ai liko simetriški.

Standartizuoto pultelio fan-art:

9834bb6.thumb.png.274bf6d3a14738e846a65f669709f0d4.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei xboxo controleris turėtų vaiką su dualshock'u, tai gautųsi šitas pultas :D

• Patinka 1
  • Cha cha 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad Dualsense atrodo kaip DS4, labai nezymiai pakeistas, biski ilgesnes rankenos, labai nezymiai sonai palenkti ir ties touchpad'u biski aukstesnis. palyginimai gi yra. man tai nieko bendro neturi su xbox controlleriu. gal tos spalvos biski iskreipia pati vaizda kaip zmogus mato.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau realiai paemus i rankas labai didelio skirtumo nepajusime. tik noretusi tamsesniu spavu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus tų spalvų su laiku, net neabojokite, prisiminkit kiek iki šiol mirgu margų yra buvę prileista PS4 joystick'ų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.