scalman

Google Stadia 4k/60fps

Rekomenduojami pranešimai

2019-11-09 19:51, scalman parašė:

interas gali but belekoks greitas bet jei pingas bus didelis tai ir velavimas bus nemazas . 

o per stadia negalima rinktis pvz mazesnes rezos tada gauni gal mazesni velavima ? 

Su ps now patyriau panasiai,kai internetas greitas bet kartais ping kazkur iki 70ms jei uzkildavo,lagas trukde.per anksti jauciu daugumai ta stadia irgi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš valandą, tymbarkFM parašė:

O tai ta Stadija dabar net trialo jokio neturi? Kaip man žinot kokia kokybė?

Sep. 10th 2019 

Citata

Google Stadia will have free trials for games

John Justice, Google’s Head of Product for Stadia, is that Stadia is going to support free trials. This applies to the service itself and also games supported on the platform. Justice says that Google wants to support this to keep the platform open to as many players as possible.

Apparently, free trials on Stadia won’t be supported at launch, but Google hopes to deliver that functionality not long afterward. It’s unclear if game developers would have a say in whether or not their game will be included in this.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

This Week on Stadia: Free games coming to Stadia Pro this February

We’re happy to announce that two more free games are coming to Stadia Pro on February 1. A pair of frightening, dark, and engaging single-player stories will be ready to claim starting this Saturday.

GYLT is a haunted tale of mystery and terror. Face your worst fears as you travel through a nightmarishly beautiful universe crafted by the storytelling masters at Tequila Works.
     .
    In Metro Exodus, flee the shattered ruins of dead Moscow and embark on an epic, continent-spanning journey across post-apocalyptic Russia in the greatest Metro adventure yet.

To get GYLT and Metro Exodus, Stadia Pro subscribers can simply log in to the Stadia app, claim them, and start playing instantly. These two new games are just the latest additions to the growing library you unlock with Stadia Pro. Make sure you stay subscribed to Stadia Pro to keep growing your games collection and playing all of your favorite Stadia Pro games.

large?v=1.0&px=999

Atrodo, kad nemokamais zaidimais Stadia "Šers" geriau negu Epic'as. Neaisku tik ar ilgai. Beje, liks zaidimai po subscraibo ar ne? Primirsau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 22 valandas, Magnitas parašė:

This Week on Stadia: Free games coming to Stadia Pro this February

We’re happy to announce that two more free games are coming to Stadia Pro on February 1. A pair of frightening, dark, and engaging single-player stories will be ready to claim starting this Saturday.

GYLT is a haunted tale of mystery and terror. Face your worst fears as you travel through a nightmarishly beautiful universe crafted by the storytelling masters at Tequila Works.
     .
    In Metro Exodus, flee the shattered ruins of dead Moscow and embark on an epic, continent-spanning journey across post-apocalyptic Russia in the greatest Metro adventure yet.

To get GYLT and Metro Exodus, Stadia Pro subscribers can simply log in to the Stadia app, claim them, and start playing instantly. These two new games are just the latest additions to the growing library you unlock with Stadia Pro. Make sure you stay subscribed to Stadia Pro to keep growing your games collection and playing all of your favorite Stadia Pro games.

large?v=1.0&px=999

Atrodo, kad nemokamais zaidimais Stadia "Šers" geriau negu Epic'as. Neaisku tik ar ilgai. Beje, liks zaidimai po subscraibo ar ne? Primirsau.

If your Stadia Pro subscription ends, you will keep access to any purchases made while you were a subscriber. You will only lose access to the games you claimed for free during your subscription period.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries keleta dienu gavau email'a is Geforce Now sakanti jog jis isejo is Beta testavimo ir dabar yra kaip final product. Pamaniau reiketu pameginti, internetas pas mane tikrai geras. Atsisiunciau appsa, isijungiu, pasirodo ten tik is steam zaidimus gali zaisti. Kadangi jau seniai neesu PC geimeris, ten pas mane vos pora zaidimu. Isijungiau ant Macbook'o tiesiog Destiny 2 nes jis Free, ziuriu esu eileje 365-tas, WTF? Ok pamaniau palauksiu, pajunge mane gal po 40-ties min. Kazkodel grafika zaidime buvo nustatyta ne maximali by default, nusistaciau, pradejau zaisti ir deja del strigimo tai daryti buvo sudetinga, nors serveris buvo Europoje, o as esu Vokietijoje su 60 Mbit/s

Bet esmine mano problema buvo ne strigimai. Pacioje pradzioje toptelejo mintis, kodel tik steam?, kodel as negaliu zaisti visu savo turimu zaidimu visuose tuose prakeiktuose skirtingose Store'uose? - Steam, Origin, Uplay, Epic GoG ir dar bala zino kiek ju yra, tiesiog nepamenu, visuose as turiu po keleta zaidimu, kodel negalima tokiame servise kaip Stadia, Geforce Now, xCloud, ir dar ten bala zino kas yra PSNow prisijungti i visus tuos prakeiktus launcherius ir leisti zaidimus is ju?, dabar gaunasi Geforce Now turi vienus zaidimus, kitas servisas turi kitus zaidimus, trecias trecius, busimam klientui norinciam zaisti vienus ar kitus zaidimus reikia prenumeruotis ta pati servisa tik skirtingoje kompanijoje. Kas po velniu tai darys?, as tikrai ne, ir manau dauguma to nedarys. Useriui paprasciau nusipirkti ant konsoles/PC norima zaidima digital, ar diske.

Ta pati situacija su filmu/serialu servisais, Netflixas turi vienus, HBO turi kitus, Disney dar kitus, WTF, man reikia uzsiprenumeruot juos visus jeigu man i galva sauna mintis paziureti kazkoki filma o jo nera tarkim HBO, Disney, bet jis yra Netflixe - NE!, as ji per 10 min. atsiunciu is torrento arba issinuomoju skaitmenoje. Top variantas kai vienam regione filmas yra o kitam nera ir tai tam paciam servise lol. Tai kvaila kai 5-ios kompanijos teikia ta pati servisa o filmu dalys yra pasiskrisciusios pas jas visas, pirma dalis pas viena, antra pas kita ir t.t

Todel manau kol bus tokia situacija su zaidimais cloude, rimtos konkurencijos net is toli iprastiniam zaidimu isigijimui - digital/diske tie servisai nesudarys jokios. Jeigu MS duos galimybe zaisti visus Xbox/PC zaidimus ant bet kokio PC, Phone, Tablet, tai bus vienintele kompanija kuri valdys sia nisa. Sony deja sitam neturi nei techniniu resursu nei manau jog ji siuo metu i tai labai rimtai ziuri, Stadia esu isitikines zlugs, Geforce?, nezinau kam jis isvis egzistuoja. Jusu nuomone kokia apie visa servisu buma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista, nes kai buvo geforce now beta, galejau zaist watchdogs pirma dali, nors steam neturejau. Leisdavo jungtis prie ubisofto jeigu gerai pamenu. Cia tie streaminimai yra totalus gavno. Turi turet labai greita neta ir be galo stabilu, ir gyvent labai arti serverio. Ir net tokiomis salygomis ping vistiek bus. Ant kiek marketingas gerai dirba, kad zmonem taip akis aptraukia ir privercia kist nagus i tokias nesamones.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stadia 2men nemokamai ir 9 žaidimai nemokami 

Nzn ar Lietuvai veiks šį akcija, UK veikia

Pabandžiau Grid, tai valdimas neblogas bet grafiką tai 720p 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu gerai ismegint bet kad lietuvoj niekas neveikia. Nei sitas nei nvidia nei xbox stream. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 5 valandas, narkata parašė:

Stadia 2men nemokamai ir 9 žaidimai nemokami 

Nzn ar Lietuvai veiks šį akcija, UK veikia

Pabandžiau Grid, tai valdimas neblogas bet grafiką tai 720p 

Dekui uz info. Jei rezoliucija 720p tai net ant nedidelio 81cm tv pastebiu skirtuma nuo full hd. Nekazka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 4 valandas, scalman parašė:

Butu gerai ismegint bet kad lietuvoj niekas neveikia. Nei sitas nei nvidia nei xbox stream. 

Man atrodo Siaures Korejoje greiciau prades kazkas veikti ka turi visas pasaulis, negu Lietuvoje. Mes esame ES skyle.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lago tai nebuvo, nors aš nejaučiau, su nvidia now, kaip ir normaliai, bet kad išbandyti aukštesnė reza ir dar rtx, reik mokėti pinigus, ir plius šiuo metu SOLD Out net keista priėjimas su limitų kad rtx išbandyti ir didesnė reza, aišku nvidia shield po kol kas geriau streaminti savo žaidimus is pc į nvidia shield, kokybė geresne, rtx ir visa kita, bet tam dar reik gero pc

Stadia manau čia ant kokio telefono žaisti arba ant kokio 13' laptop manau butu pats tas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau ir as 3 menesius stadia Pro ir 9 zaidimus. Nes buvau youtube premium. Bet as gyvenu USA, nezinau ar cia itakos turi ar ne. Isbandziau Grid, tai matosi, kad rezoliucija neauksta, input lago labai ir nesijaucia, bet yra toks nemalonus trukciojimas, nors pas mane ir 1gb netas. Aisku cia internetas nestabilus labai...

Redagavo Dellinkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Dellinkas Ne neturi įtakos premium, nors ir pats turiu premium, ieško naujų klientų Stadia tai ir duoda dabar nemokamai naudotis 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.