Stankus

Problema su PS3 vaizdu

Rekomenduojami pranešimai

Tas ir yra kad palaiko... dar intike pažiūrėjau... Mano monikas tikrai palaiko 1080p... Man įdomu kas ten su tais 60Hz ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va viskas susitvarkė, nusipirkau Sony Component PS3 kabelį ir viskas veikia.. tik dabar kita problemėlė ;) Nustatau, kad mano monitoriaus out put yra component, tada duoda pasirinkt rezoliucijas kokias palaiko mano monikas... Pasirenku 1080p... einu toliau ir monitorius išmeta žinutę: Out of range signal. Cannot display this video mode. Change computer display input to 1920x1200 @ 60Hz ... Gal žinot ką tai galėtų reikšti??

Reiškia tai, kas ir parašyta: pakeisk rezoliuciją į 1920x1200 su 60 Hz refresh rate'u, nes tokių nustatymų, kuriuos bandai pritaikyti, nepalaiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal kas žino kaip pakeisti tą refresh rate'ą?? ;)

Ant desktop'o dešinį pelės klavišą>Properties>Settings>Advanced>Monitor. Ten turėtum matyti Monitor screen settings, prie kurių galima keisti Screen refresh rate.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aaa.. Na nuėjau aš į tuos settings, peržiūrėjau viską ir tas refresh rate toks koks ir turi būti- 60Hz... Ir rezoliucija yra kokios prašo- 1920x1200... vistiek nesigauna... meta tą pačią lentelę ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai eina ir ant 720p ir ant 1080i (720p geriau atrodo)... bet jei mano monikas GALI 1080p rodyt tai man iš principo norisi pajungti 1080p rezoliucija ant PS3 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.