Rekomenduojami pranešimai

Jau antrą savaitę mėgaujuos šiuo žaidimu, net nežinau kuo tuoliau tuo atrodo, kad perspjaus mano rpg mėgtą Fallout4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai atrodo kad ir yra žymiai geresnis, pvz, išpoliruotas žaidimas, ne kažkokia betvarkė, dialogai geresni, pasaulėlis, personažai, kitka. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as kazkaip ji kai numeciau praeita savaite tai ir nepaemiau daugiau. reiks kazkada dar paimt kai laiko daugiau bus . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man kaip visada, geri žaidimai greitai baigiasi, nors stengiausi daryti side questus, bet matyt per greitai nuvariau pagrindinės misijos daryti, reikės pasimti kokį loadą ir pažaisti vėl. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Spoiler'is

blin nu va ir turėjo sušikt žaidimą su lvl lubom. jau taip buvo fallout'e ir čia taip nutiko ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagrindinis ir blogiausias žaidimo minusas yra, kad tiesiog levelinimas nėra subalansuotas gerai. Per greitai gali tapti dievu, tai rekomenduojama žaisti hard sunkumu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Seniai lankiausi Playmanijoje, bet smagu matyti, kad puikiai gyvuoja ir atsinaujino :) 

Tik neseniai pavyko pereiti Outerworlds. Mano trumpa apžvalga. 

Reiktų paminėti, kad esu tas žaidėjas, kuris visų pirmą išvaikšto viską, padaro visą side content ir tada eina main questus. Kolkas geriausiai su šitu mano guilty pleasure tvarkėsi witcher 3, kai jei tapdavai 5+ leveliais stipresnis už quest levelį, nebegaudavai už jo perėjimą xp. Tokiu būdu visada buvo balansas ir jokio overlevel. 

Pirmas įspūdis pražaidus ir ištyrinėjus Edgewater (pirmąjį regioną), buvo labai geras. Questai įdomūs, dialogai įdomūs, questus pereiti yra keli būdai. Bet jau nuo pat pradžių pradėjo kirbėti mintis, kad žaidimas per lengvas (žaidžiau ant normal). Tad po edgewater pasidariau hard lygį. 

Sekantis regionas - didelis laivas (nespoilinsiu toliau). Suradus jame vieną iš science ginklų - sakyčiau žaidimas pasidaro tiesiog pasivaikščiojimas. Meele ar gun skillų nekėliau visiškai, tik iki 20 taškų. Pagrinde viską sudėjau ant science, lie, persuade ir panašių skillų. Mano nuomone su tokiu buildu turėtų būt be proto sunkus combat ir dar ant hard, bet visas žaidimas nuo antro regiono yra tiesiog pasivaikščiojimas. Ir man tai atėmė visą smagumą. Nejaučiau jokio poreikio mąstyt kaip apeiti situaciją, kaip kitaip išspręsti situaciją ir panašiai. Tiesiog bukai šaudžiau kur galėjau... Kur leisdavo aišku pasinaudodavau savo lie, intimidate ir kitais skillais, bet visumoje ištraukė iš žaidimo visą smagumą. Niekada nejaučiau jokio pavojaus. Čia sakyčiau labai didelis minusas iš mano pusės šitam žaidimui. Paskutinę misiją visą tiesiog prabėgau kiaurai. Apibendrinant turbūt nesu žaidęs labiau nesubalansuoto žaidimo gyvenime. Galėčiau netgi pavadinti walking simulator where you can shoot guns and smack people with meele weapons....

Kalbant apie kitus aspektus. Grafika kaip double A žaidimui padori tikrai. Savitas stilius. Vienos planetos ir regionai gražesni, kiti ne taip. Daug pasikartojančių objektų žaidime. NPC taip pat mieste be jokio tvarkaraščio. Kūrėjai net nesistengė apgauti mus, kad verda gyvenimas. Ten ir šen nugirsi dialogus, bet visuomoje NPC tiesiog stovyniuoja vietoje. 

Stipriausia dalis sakyčiau yra story ir pasirinkimų galimybė kaip pasiekti galutinį rezultatą. Gali iššaudyti visiškai visus NPC, gali žaidimą pabaigti labai greitai išduodamas tam tikrus veikėjus ir t.t. Dialogai - aukščiausio lygio. 

Sumokėjau pilną kainą ir norėjau pažiūrėti, kaip baigsis žaidimas ir tik todėl perėjau, bet vertinčiau 5,5/10. O pradžia buvo tokia daug žadanti....

Redagavo LmbS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@LmbS Sveikas sugrįžęs! Ačiū, kad pasidalinai įspūdžiais. Kažkaip buvau įsitikinęs, kad tas žaidimas yra vos ne GOTY. Žinosiu, kad nereikia aukštai kelti lūkesčių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tam laive kai losi nepasirode kad toks vaiksciojimas pirmyn atgal. ir viskas kazkaip easy irgi. nueik ten , gryzk , done, nueik surask ta , nueini . done. nzn viskas labai mazose erdvese, laisves .. tikrai nera niekur. mapas visada dar ir rodo kur eit reikia kur kokie taskai randasi tai pora minuciu ir nuvarei kur reikia. visai fun buvo susiremimai laive ten , bet aplamai tai sunkumo tikrai truksta, dar kai tavo companjonai patasko irgi. as tai nesikeliau sudetingumo gal todel toks pasivaiksciojimas gaunasi. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2019-12-11 19:21, scalman parašė:

bet tam laive kai losi nepasirode kad toks vaiksciojimas pirmyn atgal. ir viskas kazkaip easy irgi. nueik ten , gryzk , done, nueik surask ta , nueini . done. nzn viskas labai mazose erdvese, laisves .. tikrai nera niekur. mapas visada dar ir rodo kur eit reikia kur kokie taskai randasi tai pora minuciu ir nuvarei kur reikia. visai fun buvo susiremimai laive ten , bet aplamai tai sunkumo tikrai truksta, dar kai tavo companjonai patasko irgi. as tai nesikeliau sudetingumo gal todel toks pasivaiksciojimas gaunasi. 

Scalman, tame laive iš tiesų nemažai vaikščiojimo, bet visas žavesys dialoguose ten, būtent tame map. 

Manau, kad ne normal lygis čia kaltas. Manau žaidimas visiškai nesubalansuotas. Padarytas, kad ir noobas ir gameris normalus galėtų pereiti, tik nepagalvota, kad pastariesiems nuobodu. Galėjo būti laisvai arti tobulybės žaidimas, bet visiškai jokio balanso. Žaidime prigalvota daugybė scenarijų ir skillsų, bet nesvarbu kurią veikėjo dalį tobulini, vistiek esi visų galų meistras. Tarkime pvz, yra žaidime 5 science unikalūs ginklai. Tai tarkime jeigu aš nelevelinu science tai galėtų jie būti tik gražūs žaislai bet daryti mažai damage. Dabar gi gavus tą hammer iš laivo, tu nuo pat pradžių esi OP. Tas pats ir su ginklais. Užkėliau iki 20, bet galėjau visus mobus taškyt ant hard, kaip tik norėjau... Nesuprantamas sprendimas man kūrėjų ir už ką šitą žaidimą liaupsina, nes jis kaip RPG žanro game neturi jokio challange. Gaila, nes labai laukiau, kad vėl patirsiu kažką panašaus kaip fallout 3...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sio menesio 9d. pasirodys pirmasis, didelis, zaidimui skirtas papildymas - Peril on Gorgon.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.