cheburator

Need For Speed 5: Porsche Unleashed

Rekomenduojami pranešimai

Ehh.. nostalgija. Kaip noreciau ir vel ji pazaist, pajust ta "perfect drive" beribi malonuma. Iki sio zaidimo apie Porsche lygtais kaip ir nieko nezinojau, o dabar jo deka as jau 8 metus Porsche fanas ir tikiuos liksiu iki grabo lentos.

P.S. Gal zinot kur pirkt butu galima originalu diska nes noriuy ant ps3 palost?

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo sitas taip pat man vienas is geriausiu nfs palikusiu dideli ispudi. Nfs high stakes ir Porsche Unleashed patys geriausi nfs serijos geimai manyciau, vien tik greitis ir automobiliu autentiskumas. Ech dar prisimenu golden era kai duodavo su senukais 356 B modeliais pralekt... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas tai tikrai geriausias NFS mano manymu. Tikrai ispudingas zaidimas, o ne kaip dabartiniai Carbon, kur ant 200km/h i 90 laipsniu posukiu be stabdziu ivaziuoja...

Tame zaidime kad factory driver praeiti reikejo tokio meistriskumo kad dabartiniai kai kurie simuliatoriai ilsesi.

O originala zaido diska patariu paziureti per E-Bay. Kartais galima surasti, nors tai ir raritetas jau dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprašau, kad prikeliu seną temą, bet norėjau paklausti, ar dar yra šio žaidimo žaidėjų? Mane paskutiniu metu užkabliavo. Labai patiko Factory Driver misijos, jau sėdžiu 23-iojoje. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprašau, kad prikeliu seną temą, bet norėjau paklausti, ar dar yra šio žaidimo žaidėjų? Mane paskutiniu metu užkabliavo. Labai patiko Factory Driver misijos, jau sėdžiu 23-iojoje. :)

Yra, yra dar. Ir bus manau tikrai ilgai, nes šitas NFS duoda kaip sakant forą bet kuriam tokio styliaus žaidimui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu tai ps1 ir pc versijos laaabai skiriasi, pastaroji (pc) yra daug detalesne ir geresne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu tai ps1 ir pc versijos laaabai skiriasi, pastaroji (pc) yra daug detalesne ir geresne.

Taip. Labai skiriasi ir "apdailą" ir grafiką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.