Magnitas

First Man (2018) R.Gosling

Rekomenduojami pranešimai

Director: Damien Chazelle

Writers: Josh Singer (screenplay by), James R. Hansen (based on the book by)

Stars: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke..

A look at the life of the astronaut, Neil Armstrong, and the legendary space mission that led him to become the first man to walk on the Moon on July 20, 1969.

Nezinau ar sitas filmas reikalingas. Net neaisku ar kazkas tame menulyje pabuvojo kada.. yra labai daug informacijos ir irodymu, kad tie vaizdo irasai daryti menulyje buvo tik gerai sumontuoti kadrai zemeje.

Net ir Interstella filme sitas dalykas buvo paneigtas su paaiskinimu. Ir aplamai keista, kad po to skrydzio, ir prabegus tiek metu, naujos technologijos nepazenge tiek, kad pakartoti nusilaipinima i menuli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visai sudomino traileris, galbūt neblogas filmas bus.

Net neaisku ar kazkas tame menulyje pabuvojo kada.. yra labai daug informacijos ir irodymu, kad tie vaizdo irasai daryti menulyje buvo tik gerai sumontuoti kadrai zemeje.

Žemė irgi plokščia :D

Redagavo bambukas00

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai sudomino traileris, galbūt neblogas filmas bus.

Žemė irgi plokščia :D

bandau isivaisduot kaip atrodo kvadrato formos is kosmoso :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ziurint kas kuo tiki aisku. jei ka Musk'as nuskris dar karta uz keliu metu, tai jau bus legit . bet filmai man visada tokie idomus. tegu buna pramanyti, sci fi, svarbu kad idomu butu ziuret. patiko panasiu pavadinimu naujas serijalas The First ten ruosiesi skirst jau i marsa. kol kas tik ruosesi pirma sezona. man tai tokiu kuo daugiau kurtu . per mazai siaip. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.