scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

2014-07-31 09:35, Mantinijo parašė:
Skaityti daugiau  

maciau as sita, bet jau visus turejes arba dar dabar turiu

Redagavo bajmantis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  2014-07-31 09:35, Mantinijo parašė:
Skaityti daugiau  

Iš sąrašo arba turiu tuos žaidimus arba jie neįdomus man, tai irgi nelabai man,

labiau man domina Oddworld: New 'n' Tasty (PS4™) bet deja jis šia savaite tik pasirodė, o kad kaina nukristu tektu laukti apie du mėnesius arba net ilgiau , bet tikrai vėliau nukris, bet deja aš jo nesulauksiu nes nusipirksiu už pilna kainą, kaip ir visada man nutinka :D

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasityčiojimas... Lego priglausiu, gal kada nors įsijungsiu. Būtų žiema įsižeisčiau, kadangi vasara, tiek jau to dėl šito šlamšto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-08-01 18:31, Soujiro parašė:

Pasityčiojimas... Lego priglausiu, gal kada nors įsijungsiu. Būtų žiema įsižeisčiau, kadangi vasara, tiek jau to dėl šito šlamšto.

Skaityti daugiau  

gal nebejuokauk? spėju nė vieno žaidimo daugelis net nebandęs, o jau miščioja kokie blogi žaidimai >_>

Redagavo BadBoyyy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Tiem, kam aktualu, nors abejoju, kad daugumai, tai JP PS+ update'as bus didziulis Rugpjucio 19d :)

Siuo metu "vertesni" demesio zaidimai is JP PS+ yra Crysis 3, Flower, Demon's Souls bei daug geru senu NeoGeo/PS1 portu/remake'u ant ps3 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-08-01 23:03, Tii parašė:

P.S. Tiem, kam aktualu, nors abejoju, kad daugumai, tai JP PS+ update'as bus didziulis Rugpjucio 19d :)

Siuo metu "vertesni" demesio zaidimai is JP PS+ yra Crysis 3, Flower, Demon's Souls bei daug geru senu NeoGeo/PS1 portu/remake'u ant ps3 ;)

Skaityti daugiau  

Gal pirmasis Crysis? Mano jau 3 mėnesiai baigėsi. :| Kodėl jau toks didžiulis bus? Gandų yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-08-02 08:20, Mantinijo parašė:

Gal pirmasis Crysis? Mano jau 3 mėnesiai baigėsi. :| Kodėl jau toks didžiulis bus? Gandų yra?

Skaityti daugiau  

http://www.jp.playstation.com/psn/plus/list/index.html

Tiesiog daug ka pakeicia Rugpjucio 19, o su JP gandu nezinau, bet kiek esu ju forumuose visokiuose bandes padalyvauti tai nieko neradau. O crysis tai trecias, tas pats kur ir EU gaus dabar :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-08-02 08:51, Tii parašė:

http://www.jp.playstation.com/psn/plus/list/index.html

Tiesiog daug ka pakeicia Rugpjucio 19, o su JP gandu nezinau, bet kiek esu ju forumuose visokiuose bandes padalyvauti tai nieko neradau. O crysis tai trecias, tas pats kur ir EU gaus dabar :)

Skaityti daugiau  

Kad dabar sąraše ten esantis yra pirmasis Crysis. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-08-02 09:49, Mantinijo parašė:

Kad dabar sąraše ten esantis yra pirmasis Crysis. :)

Skaityti daugiau  

Tavo tiesa, susimaisiau, per daug Crysis visur, nes Crysis 2 dar is kazkur esu gaves :D

Va puslapis patvirtinantis, kad pirmas Crysis :)

http://www.jp.playstation.com/software/title/jp0006npjb00150_00crysis1hdd000001.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-08-02 13:54, Tii parašė:

Tavo tiesa, susimaisiau, per daug Crysis visur, nes Crysis 2 dar is kazkur esu gaves :D

Va puslapis patvirtinantis, kad pirmas Crysis :)

http://www.jp.playstation.com/software/title/jp0006npjb00150_00crysis1hdd000001.html

Skaityti daugiau  

Eu buvo gavę Crysis 2. Dabar gaus ir Crysis 3. Tik patikslinau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padorus tas vasros ispardavimas viskas ten   ira gerai tik dejia jau esu numciusi ka  konkreciai pirksiu laukiu       tale of xillia 2 :grt:

gauti  crysis 3 vos uz  5 svarus ira tikrai geras sandelis  o  crysis 3 dabar kaina psn ira    19.99     skirtumas didiulis  

Redagavo miria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.