scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

SAVE £10 ON 12 MONTHS PLAYSTATION®PLUS MEMBERSHIP 
Enjoy online multiplayer, PS4™ monthly games and great discounts. 
£39.99 | £29.99 

UK PSN Store

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, atėjo ta diena kai noriu nusipirkti ps plus, nes shopto gera kaina 27 svarai, bet tik dabar girdėjau, kad jeigu perki 12 mėnesių prenumeratą tai reikia pridėti kortele tai kaip elgtis šioje vietoje? nes kiek esu bandęs pridėti tai neleidžia, nes paypal pririštas prie lt kortelės. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, atėjo ta diena kai noriu nusipirkti ps plus, nes shopto gera kaina 27 svarai, bet tik dabar girdėjau, kad jeigu perki 12 mėnesių prenumeratą tai reikia pridėti kortele tai kaip elgtis šioje vietoje? nes kiek esu bandęs pridėti tai neleidžia, nes paypal pririštas prie lt kortelės. 

Nieko nereikia pridėti - perki, tau atsiunčia kodą, jį suvedi į PSN ir viskas, PS+ jau tavo. Nebent tu turi omenyje pridėti kortelę prie shopto account´o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SAVE £10 ON 12 MONTHS PLAYSTATION®PLUS MEMBERSHIP

Enjoy online multiplayer, PS4™ monthly games and great discounts.

£39.99 | £29.99

UK PSN Store

Kiek ilgai ta akcija tęsis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek ilgai ta akcija tęsis?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

June 21 23:99 BST berods

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiek tiek neaišku, noriu paklaust. Jei yra likę dar keli mėnesiai PS+ prenumeratos ir dabar aš su nuolaida nusiperku dar 12. Ar aš turiu išviso sukaupęs 14 mėnesių ar ant viršaus užrašo ir pradeda skaičiuot 12 mėnesių nuo kodo įvedimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiek tiek neaišku, noriu paklaust. Jei yra likę dar keli mėnesiai PS+ prenumeratos ir dabar aš su nuolaida nusiperku dar 12. Ar aš turiu išviso sukaupęs 14 mėnesių ar ant viršaus užrašo ir pradeda skaičiuot 12 mėnesių nuo kodo įvedimo?

prasites toliau, turesi 14 men. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Max turėjau 25men ps+

Kai buvo akcija 12men pardavinėjo po 20£ bet čia buvo labai senai, man atrodo kai tik atsirado ps+ po kokiu 6men buvo tokia akcija game uk eshope tokia akcija nebloga buvo

Tai iskart imiau 2metams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Max turėjau 25men ps+

Kai buvo akcija 12men pardavinėjo po 20£ bet čia buvo labai senai, man atrodo kai tik atsirado ps+ po kokiu 6men buvo tokia akcija game uk eshope tokia akcija nebloga buvo

Tai iskart imiau 2metams

as irgi ta zadu daryt,paemiau metams,dar jauciu imsiu metams ar dviems.per tuos 2-3 metus,gali dar siek tiek pabrangti,kokiais 5 eurais.tai bus ramu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiaip jau senai buvo ant ps+ tokios nuolaidos, ai buvo bet tik 35£ bet ir tai buvo amazon 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex paėmiau metus 1, paskui pasitikrinau iki kada galios Nu iki sekančio renewal 20/12/2018

as iki 2019 07 darysiu o gal net 2020,nes sutaupai vos ne vienerius metus mokejimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.