scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

Lietuviška tinka, nors ja atsiskaityti negalima, bet ji veikia, aktyvuojant trial. Nes kiek pamenu ant LT rezervuoja pinigus, bet kažkaip iki galo nebūna įvykdyta operacija...

tau pavyko su lt kortele pasiimti trial? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lietuviška tinka, nors ja atsiskaityti negalima, bet ji veikia, aktyvuojant trial. Nes kiek pamenu ant LT rezervuoja pinigus, bet kažkaip iki galo nebūna įvykdyta operacija...

Kokią sumą rezervuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano SEB mastercard, jokios sumos nerezervuoja nes čia trial, pagal juos po trial galiojimo pabaigos, tau pratęs metams automatiškai. Bet ištrini kortelės duomenis ir nuimi varnelę nuo auto pratęsimo ir viskas. Realiai kad ir to nepadarytum, tau automatiškai nepratęs, nes netinka LT kortos atiskaitymu store. Kiek pamenu esu skaitęs tai tik pinigus rezervuodavo (už tai ką pirkai) bet taip iki galo ir nebūna jie nuskaityti ir tu nieko nenusiperki :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesuprantu nuo ps3 laiku (2007) sunku sukurt papildomus regionus? b***** praejo beveik 9metai!! Europos regionui (ne sajungai) priklauso 51 salis. jei PS europos padalinis butu (yra)super tynginiai ir atidarytu tik viena regiona i 2men (!!) tai jau siu metu spali visos 51salys turetu regiona!! 

Nezinau nezinau... ziaurus dinderis is sony puses!

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesuprantu nuo ps3 laiku (2007) sunku sukurt papildomus regionus? b***** praejo beveik 9metai!! Europos regionui (ne sajungai) priklauso 51 salis. jei PS europos padalinis butu (yra)yra super tynginiai ir atidarytu tik viena regiona i 2men (!!) tai jau siu metu spali visos 51salys turetu regiona!!

Nezinau nezinau... ziaurus dinderis is sony puses!

O tai Microsoft ar Nintendo yra itrauke Lietuva? Man rodos niekas dar nera to padare. O tam reikia nemazai resursu, atskiras marketing, kainodara ir pan. Aisku noreciau, kad ta padarytu, bet finansiskai turbut nera naudinga. O ir siaip, kiek zinau regionu keist negalima, tai likciau prie UK, nes ten mano main acc yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai Microsoft ar Nintendo yra itrauke Lietuva? Man rodos niekas dar nera to padare. O tam reikia nemazai resursu, atskiras marketing, kainodara ir pan. Aisku noreciau, kad ta padarytu, bet finansiskai turbut nera naudinga. O ir siaip, kiek zinau regionu keist negalima, tai likciau prie UK, nes ten mano main acc yra.

Nezinau, Microsoftu bei Nintendo nesinaudoju, tai gal ir nera, bet tada tai akmuo ir i ju darza kaip tarptautinem kompanijom. Na gal galima atleist Nintendui, nes ji vistiek nera tokia populiari kaip anos dvi, bet MS ir Sony tai tikrai geda. Tikrai tie regionu atidarymai tokioms kompanijoms nesudaro sunkumu juolab nuo sausio 1 Lietuvos bankai prisijungs prie SEPA tinklo tai prijungt musu korteles ir sukurt regionus apskritai vos ne 5min darbas, o cia kalbama apie 9m laiko tarpa :) Kad ir kiek resursu tai kainuoja, bet tai yra pasaulinio lygio kompanija! Google kazkodel sutvarke visus mokejimus Lietuvai pries 100m o google play netgi turejom litu kainas!!  :o Arba tas pats STEAM. kuom ji geresne uz MS ir PS niekuom, bet lietuviai turi savo sali atsiskaitymu list'e ir gali kaip normalus zmones apsipirkinet. 

Tad man, kad reikalauja daug resursu visiskai nera pasiteisinimas, juolab kaip sakiau po 2sav mes busim SEPA tinkle, o gandu jokiu...

P.S kaip buvo pastebeta PSN forume, Slovenija irgi nekazkiek geresne nei Baltijos salys (ypac uz Estija) o savo regiona tai turi... Reikia isnaujo pakelt sita klausima

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu, kaip tik užsinorėjau kokios šaudyklės, bus proga pažaisti. Kažkaip maniau kad šitą turėjau... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Soujiro Būtinai pasiimk DLC kol dar nepataisė tokio bugo. Ir visi kas žais Medal of Honor Warfighter, yra būdas kaip pasiimti nemokamai DLC kurio kaina 8 svarai!

I and pesca_CT have discovered one thing that will facilitate the boost, because to find an empty server to boost you had to have the DLC "Hunt" (that would be free for those with a limited edition of the game) which costs $ 10. But there's a trick, if you go in the "PlayStation Store" in the game (in the main menu) you will find many free passes, including one for the limited edition of the game, download it, then exit of the game and go to the PlayStation Store (from the ps3 menu) then using the "search" button (top of the screen), write "Medal of honor warfighter", press on the result so you got the page of the game, now you have to scroll down to "DLCs", and now press on the "Hunt" dlc and it will be free !!!

This, for the moment, work for the Italian version

Pats ką tik pasiimėiau, tiesa per žaidimo store kartais neužkrauna, meta connection failed, bet iš antro karto pavyko.

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas galvoja apie platina, dlc privaloma paimti, kitu atveju boostinti trofeju neimanoma.

:red:  bbd. Global Warfighter trofejas, kaip ir daugumai zaideju man pasitaike glichintas, mano kelione iki platinos pasibaige...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas galvoja apie platina, dlc privaloma paimti, kitu atveju boostinti trofeju neimanoma.

:red:  bbd. Global Warfighter trofejas, kaip ir daugumai zaideju man pasitaike glichintas, mano kelione iki platinos pasibaige...

be bbd ne gali 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mačiau kad nesi gavęs, tai taip pat pagalvojau kad užsiglichino, man kol kas viskas tvarkoje, visi be problemų atsirakino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.