scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

Jo nelabai zaidymai ypac Dynasty Warriors

O ar zaides dynasty warriors bent kuria dali, kad taip greit nurasai?:$ mano, pvz, budavo megstamiausi zaidimai ant ps2:) vienintelis minusas, tai tai, kad turi ad-hoc trofeju:<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ar zaides dynasty warriors bent kuria dali, kad taip greit nurasai?:$ mano, pvz, budavo megstamiausi zaidimai ant ps2:) vienintelis minusas, tai tai, kad turi ad-hoc trofeju:<

dar dabar pamenu, kaip su draugais losdavom dviese split screen dynasty warriors 4 extreme legends su ps2. Tikrai smagus tam tikra prasme geimas,čia tik skonio reikalas :) geriau neduotų man kokio "don;t starve", bet dynasty warriors įmestų į pliusą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar dabar pamenu, kaip su draugais losdavom dviese split screen dynasty warriors 4 extreme legends su ps2. Tikrai smagus tam tikra prasme geimas,čia tik skonio reikalas :) geriau neduotų man kokio "don;t starve", bet dynasty warriors įmestų į pliusą :)

Jau susikūrei PSN profilį? Patarčiau užsisakyti pliusą ir kaupti žaidimus, kol lauki PS4. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar nekūriau psn, vistik atkeliaus užsakytas ps4 iki kovo 1 d :D bet neiškentęs vasarį jaučiu kursiu, UK imsiu ir adresą UK reikės prirašyt. Su 14 dienų trial'ais nesiterliosiu dėl kreditkių reikalavimų, bandysiu pradžiai 3 mėn. su mokamu kodu. Gera atmintis tavo, Mantinijo  :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau gameplay ir nieko gero ten sau ne pamaciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

samurai warriors,dynasty warriors oi ant pc kapodavau su joysticku,labai istikro patiko,noretusi dar ant ps3 pasiimt suzaist ;)

O ka girdejau si men ps3 gauna bioshock infinite o ps4 outlast

smagiai per january sales paemiau abi bioshock dalis o dar ir ta duos visa trilogija stovi eilei :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

270204703.jpg

Oficialiai paskelbs blog'e ryt, bent taip raso.

O siaip tai atrodo legit. Nerodo image, va linkas tavo image'o, galune link'o nera *.jpg/*.png, tai forumuose neveikia jam tag'ai.

http://postimg.org/image/fmg071d4d/

EDIT: Jau ir siandien update'ino :)

Leaving PS Plus:

Entering PS Plus:

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

270204703.jpg

Va jums pataisyta nuoroda  :D

Neabejoju, kad PS4 gaus Outlast

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Leaving PS Plus:

Entering PS Plus:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.