scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

O tai kuo skiriasi digital nuo disko? Tipo patinka tas procesas kada diską dedi į konsolę? :D Kažkoks briedas. Nebent netas lėtas ir ilgai teks laukti kol parsiųs. Ir jeigu jau turėsi + tai nafik nežaisti digital? Nes ale diskas labiau patinka. Kažko aš čia nesuprantu... :D

Aš dabar pradėjau daugiau pirkti digital, nors ir brangiau nei kad diskas, bet aš susimetu su broliu, nes skoniai beveik vienodi, tai gaunasi kažkur disko kaina. O čia galėsi žaisti dviese. Ir iškarto nereiks laukti kur pašte dingo ar dar kas. Vienas minusas kad parduot negalima :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai kuo skiriasi digital nuo disko? Tipo patinka tas procesas kada diską dedi į konsolę? :D Kažkoks briedas. Nebent netas lėtas ir ilgai teks laukti kol parsiųs. Ir jeigu jau turėsi + tai nafik nežaisti digital? Nes ale diskas labiau patinka. Kažko aš čia nesuprantu... :D

O tu visada stebiesi jei žmogus mėgsta kažką kitaip nei tu? Taip man labiau patinka diskai ir patinka žaidimą turėti kaip ir milijonams kitų žmonių kurie kolekciuonuoja žaidimus.Yra žmonių kurie vis dar perka muziką viniluose, tai pagal tave jie išvis atsilikę turbūt, nes gali atsisiųsti mp3.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie ko čia vinyl ten kita kalba. Man nesuprantama, pirkti plus, gauti gerų žaidimų bet jų nežaisti nes tai digital. Suprantu eklusivą kokį nusipirkti tikrai gerą į kolekcija taip, aš ir pats turiu kurių neparduodu ir turiu diske. Bet kaip aš iš tavo pasisakymo supratau imu plus, o tuos žaidimus kur duoda free nežaisiu o pirksiu diską, ir iš jo žaisiu. Kam mokėti už tai ką jau free davę. Čia vėlgi aš vienus žaidimus priskiriu kur verti turėjimo, tai čia jau nepasiginčysi kiekvienas pagal skonį. Tarkim Gran tursimo, imu diską, ar kokį uncharted, ir t.t. Bet pvz duoda sleeping dogs free ir jo nežaisti ir pirkti diską... na nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku su agnusas , metams uzsisakai uz 170lt ir per tuos metus sukaupsi maziausiai 50 zaidimu, dabar pagalvok jei perki diskus kiek tu pinigu isleisi?  bet kai kuriuos eksliuzyvus ir as nusipirkciau dezuteje arba koki gta 5 ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei perki diskuose - viska suprantu; pats anksciau physical>digital skaiciau, bet kai kainos digital per sales/ps+ arba susimetus pasidare mazesnes, tai tikrai labiau prie sirdies patapo, bet cia skonio reikalas.

Bet jei ideda ps+ nemokama zaidima, o tu pirktum physical kopija, tai sito as jau nelabai suprasiu, nebent AAA+ Exclusive'as :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tam, kad man nereikia free, aš perku kokius noriu ir kada noriu, o ne tai ką duoda ir tuo metu turi žaisti. Pas mane didelė skylė dabar žaistuose žaidimuose, duoda pvz ten assasins creed 3 ir ką žaisti man dabar per prievartą nes for free davė, bet aš dar brotherood ir revelations nežaidžiau? Per metus prikaupsi tų žaidimų ir ką su jais darysi kai serveriai bus išjungti ps3 ateityje? Digital, o juo labiau ps+ žaidimų tu iki galo neownini vistiek, o man patinka daiktą turėti ir man negaila dėl to permokėti. Taip, kad jūs galit pasilikti prie savo, o aš prie savo, o dabar galim grįžti prie pačio PS+, o ne stebėtis, kodėl man nors ir patinka ps+, bet jo nenaudoju. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu klausei patarimo PS+ skiltyje, tai tau ir patare, ko cia pats stebiesi? Jau menesi laiko apie ta guacemelle cia neduodi visiems ramybes, nusipirk PSN card uz 10 svaru ir imk digital copy o 10 svaru jeigu tau brangu tai kaip tu tada orginaliems zaidimams permoki, nesuprantu as taves bizki...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sita foto yra tiem kurie sako jog psn nepriema lt korteliu... Nezinau uz ka cia jie paeme, nes nieko kolkas dar nepirkau

P.S foto dariau pats savo banko saskaitos

post-35587-0-64844000-1388862108_thumb.png

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu klausei patarimo PS+ skiltyje

Parodyk kur aš dabar klausiau patarimo? Aš parašiau kokia yra siutacija norint užsisakyti vieną mėnesi ir kiti pradėjo man patarti ką daryti. Jei tau tai nedavė ramybės tai sorry, bet tokia jau forumo ir temos esmė, dalintis informacija ir patarimais. :kid:

Sita foto yra tiem kurie sako jog psn nepriema lt korteliu... Nezinau uz ka cia jie paeme, nes nieko kolkas dar nepirkau

Tai kaip jie paimė pinigus jei nieko nepirkai? Kažką vistiek paimei, būtų įdomu sužinoti kokia situacija ir kaip apeiti pilnai. :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nieko nepirkau dar, gal cia kaip patikrinimas ar duomenys tikri (as ta diena tik acc susikuriau), bet esme tame kad babkes jie nuskaityti gali, tai ir apsipirkti nemanau kad butu problemu

Imk 30 dienu psn + triala ji gali aktyvuoti kiek nori zmoniu - K4FM-HANN-39NG , nebereiks tau vargti su pirkimu. Tik nezinau ar sitas kodas galioja dar

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi dar nenuskaitė, o tik rezervavo. Taip ir būna, o vėliau atmeta. Kai pilnai praeis mokėjimas, tada papostink, gal iš tikrųjų kažkas pasikeitė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar ir taip buna? Kiek teko susidurti su internetiniais pirkimais, jei rezervuoja tai visada nuskaito jei tik pinigu pakanka. O jei kaskas blogai buna tai iskart raso.

Nu pranesiu kaip pasibaigs sitas reikalas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S foto dariau pats savo banko saskaitos

cia kai susikurei nauja acc, paskui tau tipo nuskaite/rezervavo biski svaru,taip? o kokia kortele, debetine ar kreditine swedbano turi? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kreditine ar debetine neskiriu as ju :D Visa flag web kortele zoom dar. Seip dabar nepradekim dar diskusiju reikia paziureti ar nuskaitys tuos pinigus, gal rimtai bus taip kad rezervavo o poto atmes atgal

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi dar nenuskaitė, o tik rezervavo. Taip ir būna, o vėliau atmeta. Kai pilnai praeis mokėjimas, tada papostink, gal iš tikrųjų kažkas pasikeitė :)

bandziau pries ~1men papildit wallet per paypal tai atmete rezervacija neperseniausiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos