scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

na pameginsiu :D mantinijo galetum pasidalinti koki tu adresa tuir pasirases, geriausia butu kad foto padarytum :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na pameginsiu :D mantinijo galetum pasidalinti koki tu adresa tuir pasirases, geriausia butu kad foto padarytum :D

Pas mane jau pakeistas į lietuvišką adresą. Bandėme čia visokius dalykus, kad perlaidos veiktų tiesiogiai, bet man nesigavo.

Google susirask kokios Londono ligoninės adresą ir rašyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha ... susiradau toki adresa

LOE House
159 Broadhurst Gardens
London 
United Kingdom
NW6 3AU

bet mano kreditines duomenys netinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

0. Spaudžiama "Patinka" po šiuo pranešimu ;)

1. Einame čia: https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action ir prisijungi savo duomenimis

2. Pasirenki "Account", tuomet "Billing information"

3. Įvedame šiuos duomenis prie adreso:

• Address Line 1
  • City
  • Postcode
  • Country: United Kingdom (jau įvesta; negalima koreguoti)

4. Kreditinės kortelės dalyje suvedame realius kreditinės kortelės duomenis

PASTABA1: Į tris adreso eilutes suvedame realų adresą (paimkite kokios nors stambios įmonės biuro adresą Londone, jei fantazija neneša)

PASTABA2: Nieko nežinau apie debetines korteles

Eina aktyvuoti ps plus 30 dienu trial su lietuvisku adresu ir kortele, pats sendien pasidariau viska. Adresa, pasto koda ir miesta galit rasyti savo lietuviska, salies nerasiau isviso, viskas veikia 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas? is kur perkat ps+ sedintys lietuvoj? nes man su master card nedave nusipirkt menesio sub ,radau kas reedem po 90 d pardavineja bet man daug 90 dienu dbr to nereik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas? is kur perkat ps+ sedintys lietuvoj? nes man su master card nedave nusipirkt menesio sub ,radau kas reedem po 90 d pardavineja bet man daug 90 dienu dbr to nereik.

Pasipildyk sąskaitą kodais ir nusipirk mėnesį iš PSN.

http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn ar iš bet kur kitur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasipildyk sąskaitą kodais ir nusipirk mėnesį iš PSN.

http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn ar iš bet kur kitur.

visai geras tinklapis, kaip supratau eis nusipirkt pvz ps+ 90 dienu net su debetine visa mokejimo kortele,kurias visi cia dirbantys turime :D tik neparisu,ar iseis neturint KREDITINES korteles aktyvuoti/susikurti pirma karta psn akaunta. Jauciu be kreditines niekaip,kiek cia skaiciau ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visai geras tinklapis, kaip supratau eis nusipirkt pvz ps+ 90 dienu net su debetine visa mokejimo kortele,kurias visi cia dirbantys turime :D tik neparisu,ar iseis neturint KREDITINES korteles aktyvuoti/susikurti pirma karta psn akaunta. Jauciu be kreditines niekaip,kiek cia skaiciau ;/

Gali susikurti. Vis tiek lietuviškų kortelių nepripažįsta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš visų diskusijų taip ir nesupratau.

Tarkime regionas UK; įvesta LT kredinitė kortelė. Bei sėkmingai pasinaudota 14d. trialu.

Ar veiks metinis PS+ UK regionui skirtas kodas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš visų diskusijų taip ir nesupratau.

Tarkime regionas UK; įvesta LT kredinitė kortelė. Bei sėkmingai pasinaudota 14d. trialu.

Ar veiks metinis PS+ UK regionui skirtas kodas?

veiks, šitoj vietoj kreditinė reikšmės neturi, nes jau turimas kodas niekaip nesusijęs su korta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS4

paisbaigė 1mėn PSN+ trial'as gautas su nauja konsole ir aktyvintas per UK akauntą. 

kadangi kartu su konsole buvo gautas 90 dienų PSN+ skirtas suomijos rinkai teko susikurti 3čią akauntą suomijoj...

taigi... aktyvavus FIN akauntą jis padarytas pagrindiniu ant konsolės (gal to ir nereikia...), redeemintas PSN+ kodas. Ant mano pagrindinio akaunto (US) žaidimai nepasileido (BF4, contrast'as) tada persijungus ant FIN akaunto store atsisiųsti (bandant siųsti meta kad jau parsiųsta) nemokami psn+ žaidimai (kontrečiai contrast'as) ir jis startuojamas, pasileidus BF4 sukurtas naujas orgin akauntas ir žaidimas starttuojamas.

ir vualia perjungus US akauntą viskas veikia, tinkle BF4 veikia, contrastas pasileidžia nuo paskutinio čeko.

Redagavo T0shis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš norėjau vakar užsisakyti 1mėn PS+, kad pasibaigti Guacamelee, susiradau kur kodus pardavinėja, pasižiūriu 5, 10 svarų etc, ok, ps+ kodai tik 3mėn(kitaip spėju neverta) tad reikia pildytis sąsk ir pirkti. Nueinu pasitikrinti kainos, nes buvau tikras, kad 4.99, žiūriu 5.49, wtf, tai taip išeina, kad turiu pildytis už min 10, o kai man ps+ reikalingas realiai dėl vieno žaidimo ir kelioms dienoms. Aišku xujnia čia, bet realiai padaryta, kad imtum tris mėn ir basta. Tai eina jie nafik ir teks imti patį grajų tada jei jau taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš norėjau vakar užsisakyti 1mėn PS+, kad pasibaigti Guacamelee, susiradau kur kodus pardavinėja, pasižiūriu 5, 10 svarų etc, ok, ps+ kodai tik 3mėn(kitaip spėju neverta) tad reikia pildytis sąsk ir pirkti. Nueinu pasitikrinti kainos, nes buvau tikras, kad 4.99, žiūriu 5.49, wtf, tai taip išeina, kad turiu pildytis už min 10, o kai man ps+ reikalingas realiai dėl vieno žaidimo ir kelioms dienoms. Aišku xujnia čia, bet realiai padaryta, kad imtum tris mėn ir basta. Tai eina jie nafik ir teks imti patį grajų tada jei jau taip.

Arba pasiimti metams uz ~£40, paieskojus ir uz £37 gauti galima. Per sales uz £30-£33 pirkau ir sedet davolnam ir nervu negadint, kad viena zaidima noris suzaist ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes buvau tikras, kad 4.99, žiūriu 5.49, wtf, tai taip išeina, kad turiu pildytis už min 10, o kai man ps+ reikalingas realiai dėl vieno žaidimo ir kelioms dienoms. Aišku xujnia čia, bet realiai padaryta, kad imtum tris mėn ir basta. Tai eina jie nafik ir teks imti patį grajų tada jei jau taip.

Mažiau cenzūruok čia <_<  

Nusipirk metams ta psn+ , ne karve kainuoja , plius tau atsipirks kai nemokamu žaidimu duoda kas mėnesi

Arba kaip  aš prieš metus laiko prieš kalėdas buvo akcija psn+ metams laiko kainavo po 20£ tai iškarto nusipirkau 2 metams už 40£

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali būti, kad teks taip ir padaryti. Tik, kad aš nežaidžiu digital žaidimų, geriau nusiperku, tai ps+ man būtų tik priemonė pažaisti tik digital žaidimus kurių cd pavidalu nėra, kaip guacamelee, rain, brothers tale of two sons, cave ir pan. Jei nebūtų skirtumo tai seniai būčiau nusipirkęs ir vargo nematęs, nes kainos juokingoas, o žaidimai rimti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos