scalman

PlayStation Plus Service (PS+)

Rekomenduojami pranešimai

Nelabai supratau, daba ps plius su 25% nuolaida?

Tikrai taip, bet dar ne dabar, o rugsėjo 5-19 dienomis. Nuoroda

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

^ kaip tik metus labiau apsimoka pirkti. Praeita rugseji nusipirkau metam pliusa su 20% nuolaida, siemet su 25% nuolaida prasitesiu. Nebuvo ne karto, kad gaileciausi + cloud storage ziauriai pravercia saunant iki draugu ir panasiai:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aaa, as iki galo nedaskaiciau kad nuo rugsejo 5d. tai ziuriu kad ta pati kaina, manau kad tikrai verta metams imti, nes gauni tiek daug geru dalyku, o juolabiau kai pradejo kas menesi tokius zaidimus dalinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O seniau visi sakė nieko gero tas psn+ ,isai ir seniau buvo geras nuolaidos žaidimams būdavo kas turi PSN+

O dabar tiesiog dar geresnis tapo, pradėjo duoti geresnius žaidimus už dyka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EU PS+ UPDATE 2012/09/05

Nuotrauka

Free game of the month iki Spalio 2 - Red Dead Redemption

Nuotrauka

Nuo 12 Rugsejo iki Gruodzio 4 - Retro side-scrolling beat ‘em up Scott Pilgrim vs. The World

Nuotrauka

Nuo Rugsejo 12 iki Gruodzio 4 taip pat Double Dragon Neon

Nuotrauka

Taip pat nuo ryt iki Spalio 23 - Machinarium Kazkoks puzzleris, atrodo idomiai:)

Ir dar prie to pacio - 1GB cloud storage, kaip ir prizadejo! Jau tu 150mb senai nebera. Cia biski apie cloud storage:

Running out of space for all these great titles? Fear not. We don’t have a confirmed date for you today' date=' but as promised at Gamescom, your cloud storage limit will be increased to 1GB later this month. I’ll let you know when that goes live.

Ir paskutiniausiai - Ryt 1 metu ps+ subscription su 25% nuolaida, t.y. €37.49/£29.99

Source: http://blog.eu.playstation.com/2012/09/04/heads-up-playstation-plus-update-4th-september/

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Red Dead Redemption tie kurie dar nežaidė bus įdomu tikrai, o ir Machinarium visai įdomus žaidimukas.

Redagavo er1kazd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Red Dead Redemption tie kurie dar nežaidė bus įdomu tikrai, o ir Machinarium visai įdomus žaidimukas.

Cia forume taip pat kazkas minejo, kad Machinarium geras zaidimas :)

Ne į temą

Abieju nezaidziau, kaip man gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As miejau, ir narkata berods, man atrodo kad reikia ryt pasipirkti ps korteliu su papildymais ir nusipirkti kuo greiciau metams psn+ :)), seniau tai tikrai nebuvo ir jo tokios naudos, nes viskas budavo pirkti tik su nuolaida, o daba ~120litu sumoki ir metams turi bele gerybiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As miejau, ir narkata berods, man atrodo kad reikia ryt pasipirkti ps korteliu su papildymais ir nusipirkti kuo greiciau metams psn+ :)), seniau tai tikrai nebuvo ir jo tokios naudos, nes viskas budavo pirkti tik su nuolaida, o daba ~120litu sumoki ir metams turi bele gerybiu :)

Man uz 3sav baigiasi metu prenumerata, bet net nelaukdamas ryt prasitesiu. is korteles pinigus jau persivedziau net. Tikrai anksciau buvo taip pat verta, daug mini's ir ps1 classics (dabar didele dali sukises ju i Vita), avataru, temu, bet ir zaidimu tikrai netruko, gi buvo dave ir Shift 2, Shank, Shank 2 (daugiau dabar is galvos neatsimenu) ir dar daugiau, o pirkau isvis tik del cloud storage:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man uz 3sav baigiasi metu prenumerata, bet net nelaukdamas ryt prasitesiu. is korteles pinigus jau persivedziau net. Tikrai anksciau buvo taip pat verta, daug mini's ir ps1 classics (dabar didele dali sukises ju i Vita), avataru, temu, bet ir zaidimu tikrai netruko, gi buvo dave ir Shift 2, Shank, Shank 2 (daugiau dabar is galvos neatsimenu) ir dar daugiau, o pirkau isvis tik del cloud storage:)

Būtent ir aš pirkau vien tik dėl cloud storage , nes pas mane jau netelpa į ta 150mb o 1GB pats tas bus :)

Ir šiaip smagu buvo pažaisti klasikinius žaidimus PSone už dyka

Tuo metu kai dar neduodavo geru žaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.