Patsosas

PSP from japan

Rekomenduojami pranešimai

tai wa vasario 9 mano gimtadienis ir uzsinorejau brand new slim and lite psp

ir radau per ebay psp visiskai nauja neatidaryt uz 228 dolerius bet jis yra japan versijos tai norejau paklausti ar tame psp but english kalba ir ar nesukeltu problema irasinejant cfw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ar nemanai kad biski per brangiai 288$ ? Vien pas mus BMS 699 Lt berods... Bet tai uztat ir garantija gausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu seip jo is bms pagal mane labiau apsimoka nes nereiks laukt kol atsius ir kainos panasios...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar nemanai kad biski per brangiai 288$ ? Vien pas mus BMS 699 Lt berods... Bet tai uztat ir garantija gausi.

228 tikrai pigiau ir geriau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

228 zaliu yra tik 520 litu eina tie bms gyvenime as is ju nieko nepirksiu!!!

amerikoj b* naujas psp tik 300 litu kainuoja

228 zaliu yra tik 520 litu tie bms gyvenime as is ju nieko nepirksiu!!!

amerikoj naujas psp tik 300 litu kainuoja

p.s. ar nebus problemu del elktros kistuko???

kas per pm parasys issamu tuta kaip man pereit prie 3.90m33 be kito psp su cfw atiduosiu visus taskus.

p.s.s. ir dar as pamasciau juk 1.50versija paleidzia homebrew programas tai ar nebutu imanoma pasidaryt pandora baterijos kai tu turi 1.50

nu seip jo is bms pagal mane labiau apsimoka nes nereiks laukt kol atsius ir kainos panasios...

xpango yra fake jie nieko tau neduos as 4 friendus pakvieciau jie viska padare uzsiregino aktyvavo akkountus ir amn nedave tu kreditu

kiek tau metu tu pagalvok koks jiem pointas dalint tokius daiktu kaip n95 ar ps3

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus dėl kištuko, bus japan kištukas, teks lt, tačiau tik to laido. Slim nepalaiko 1.5, iškarto iki norimos cfw su pandora.

BTW ir Amerikoj pigiausias psp ~400lt :) Value pack ~170$, star wars pack ~199$.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

dar noriu pridurti kad Lithuania sucks very bad

Pamatysiu aš tave gatvėj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

228 zaliu yra tik 520 litu eina tie bms gyvenime as is ju nieko nepirksiu!!!

amerikoj b* naujas psp tik 300 litu kainuoja

p.s. ar nebus problemu del elktros kistuko???

kas per pm parasys issamu tuta kaip man pereit prie 3.90m33 be kito psp su cfw atiduosiu visus taskus.

p.s.s. ir dar as pamasciau juk 1.50versija paleidzia homebrew programas tai ar nebutu imanoma pasidaryt pandora baterijos kai tu turi 1.50

xpango yra fake jie nieko tau neduos as 4 friendus pakvieciau jie viska padare uzsiregino aktyvavo akkountus ir amn nedave tu kreditu

kiek tau metu tu pagalvok koks jiem pointas dalint tokius daiktu kaip n95 ar ps3

nu jeigu tu toks aklas tai as cia dbr nieko apie xpango nerasiau ir priedo kad gauti kreditus tu pats turi buti aktyvaves acc!!! Va tep ir dar pz sako atiduos visus taskus... kiek ten ? apie 50 tasku... ooo kaip apsimoka :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.