Rekomenduojami pranešimai

demo labai grazus kai rodo is arti tuos kolidorius. tokia nieko kapokle maigyt daug knopkiu ir tiek.

bet kai paziuri i platesni vaizda i toli labiau tai jau nekoks vaizdelis 

DyzE6dGW0AATQaE.jpg

DyzFDoLWsAA9B-6.jpg

DyzEk7YWkAA6YXN.jpg

bendrai palyginus RE2 su tuo paciu engine ant Pro man geriau atrode, visi tie slykstukai labai grazus aisku bet kiek tu ten juos ziuri kai pristato parodo is arciau tuom viskas ir baigiasi , prasideda knopkiu maigymas ir mesmale, jau tikrai nesimato detaliu ten jokiu.  :troll:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

DMC3 laikais patiko , veliau jau nebe kazkaip. realiai nuo senu senu DMC3 laiku pasikeite grafika ir animacijos, daugiau kazkaip nieko cia naujo neatsirado.  Ir galetu but grazesnes kapokles argi ne? daugiau laisves ne viena gatve kuria gali begt ir niekur kitur, galetu but vertikalumas kad i virsu varytum irgi. tiesiog nesukele jokiu jausmu knopkiu maigymas , kad ir kaip grazu cia buvo. o tos meskos neiveikiau boso vadinamo.trecdalis gal jo gyvybes liko. aisku iveikciau jei dar meginciau bet kazkaip ... todel gerai kad naujos kartos God Of War pasikeite o tai irgi nebutu idomus buves man, galetu ir DMC panasiu keliu pasukt. su tom paciom kaponem bet plius su story didesnes teritorijom 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalba, kad siame reliziniame traileryje yra didelis spoileris. idomu..

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai LABAI nepatiko DMC5. aišku, fanai sako, kad gilus gameplay ir aš manau jie teisūs. bet kur gotika? kur geras, atmosferiškas soundtrackas? kur įdomesni kameros kampai? galų gale, kaip jau sakyta, kur laisvė? visiškai jokių jausmų nesukėlęs žaidimas, orientuotas į labai jaunus paauglius su savo kvailais, edgy veikėjais. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Agree. Nors padoriai ir nebandziau DMC daliu, bet sita pasirode per daug POP'sine ir paaugliska. Kaip ir sakei, skirta jaunimo rinkai. Tokiu atveju galetu kurti nauja zaidima negu dergti seno pavadinima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.