Rekomenduojami pranešimai

aš irgi nusipirkau. laukiu nesulaukiu... bus ką žaist artimiausius pora mėnesių tai tikrai (nes dar turiu Nioh). 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai tik menesi turiu :D iki Days Gone, plius uzbaigt reikia kitus kur pradejau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmogau, kuo senesnis esi tuo labiau lagini su zaidimu perejimu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažaidžiau kol kas tik apie 5h, sustojau ties lady butterfly. Nekovojau dar prieš ją. Ryt bandysiu. O šiaip, pats žaidimas, tai tikrai sunkus, gal dėl to, kad čia reikia visiškai kitaip lošti nei dark souls ir bloodborne, manau įprasiu ir prasilaušiu, o šiaip tai, visai įdomus žaidimas, tik šiek tiek valdymas medinis. Kažkaip Nioh buvo toks smooth, teks įprasti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aga, butent. silky smooth buvo Nioh, del to man jis labai patiko, visiska kontrole turejai. cia gi irgi nindze, shenobis, bet dauguma smugiu tokie suletinti, kad sunku suprasti kaip jie taip padare, atrodytu kad koks pensininkas.

bet siaip visa kita tai pokolkas veza. prie combat irgi jau +- pripratau. 

siek tiek tenka skill points pagrindinti, kad gauti nauju judesiuku. idomu juos isbandyti. 

https://www.youtube.com/watch?v=JBbN3qCT2n8&t=5s

sitoki marsruta as pasidariau ir ji farminu. galvojau pasidalinsiu, kam idomu. gal kas turi geresni farminimo spot'a?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dėkui, tas farm spotas gana geras atorod, visus su stealth gali nukalti. Kai prieisiu prie šios vietos reiks įsidėmėti :D Na, o šiandien grįžęs po darbo bandysiu įveikti lady butterfly ir toliau tęsti žaidimą. Tikiuosi, kad priprasiu ir aš prie valdymo, nes kol kas, man jis toks cancer. Vis norisi spausti  :kvadratas:  kad attackinčiau. Turbūt perdaug pripratęs buvau prie nioh.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tik tutorialą perėjau kol kas. Labai patinka. Pastebėjau, kad man geriau sekasi toks aggresive žaidimas nei lėtesnis Dark Souls. Patinka tas greitis. Padaręs deathblow jautiesi kaip tikras shinobis. :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip gali tik viena ta pirma zudyt, grizt atgal, rest ir vel kartot. bet as pasimatavau viska ir pagal mano efektyvuma efektyviau yra sita run daryt negu tik viena zudyt. bet as jau atkales visus variantus, cia nebuvo labai geras nes tas antras priesas arciau pribego tai uztruko siek tiek ilgiau kol jis reset'inosi ir grizo atgal. beto, ten ant kelio pilna fireckackeriu, uzlipi ir visi isgirsta, gali net video matyt, visus apibegu. beto, buna kad antras priesas atbega iki ten kur as slepiuosi, tada dar efektyviau buna, nes as panaudoju klevo lapus (toks prostetikas, daugiau pereisi, suprasi. o ta prostetika gali rasti i kita puse begdamas negu sitas run, ten bus toks mini bosas, jnelabai jis sunkus, svarbiausia yra deflectinti jo atakas ir greit prisipildo jo tas metas.), tai su tuo lapu ji apsuki ir deathblow padarai :) jeigu viena zudai tik, tai gauni 297exp ir 52sen, jeigu run dabar, gauni 1889exp ir 383sen.

pokolkas geresniu farminimo vietu nemaciau. siaip iki cia gali nubegti jeigu pasiekiai Ashina pili, ten kur laiptai i virsu su 4 sauliais ir minibosu. yra net video youtube kaip iki ten nubegti. jeigu tarkim nori pafarmint anksciau.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, man kažkaip po bloodborne ir nioh šis žaidimas nelimpa nors Tu ką.. Nepriprantu prie valdymo, o ir kartais atrodo, jog tiesiog neužregistruoja atitinkama ar atakos ar bloko, per vėlai lyg paspaudžiu ar kas.. Sunkus, tai sunkus tikrai. Bloodborne irgi sunkus buvo, bet ten greit prie valdymo pripratau, prie nioh iš viso neturėjau prie ko prikibti. Jaučiu aš praskippinsiu šį žaidimą. Lauksiu nioh2, o iki tol palošiu ką nors chill. Žodžiu, gg man, įveikė mane jis  :unhappy:  (p.s. gal kas pirkti norit? parduočiau. PM jei ką)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha, man irgi taip atrode, is pradziu kol adaptavausi ir pradejau suprast kuriuos smugius blokuoja ir kuriu ne ir kuriuos deflektina. cia dalis mokymosi proceso, reikejo buti kantriam. sunku buvo man irgi adaptuotis prie tokio leto reakcijos laiko tarp smugiu. bet po mazu pradejau suprasti mechanikas ir tapo lengviau. svarbu neuzsiciklinti kas buvo NioH ar Bloodborne.

zaidimas tikrai geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

damusiau as irgi sita. antra karta varau, kad damusti platinai. zaidimas geras, patiko, bet nemazai minusu turi. NioH, Bloodbornas man labiau patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas menininkas/geimeris sukure map korta viso zaidimo pasaulio. Ten yra pazymeta kur kas randasi ir panasiai. As pasiziurejau, bet nesigilinau kadangi zaidimo dar nebandziau.

11611011.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol zaidejai kankinasi su sunkiais bosais, kiti iesko jau sukurtu papildymu kurie priesisninkus padaro lengviau iveikiamus, kitaip sakant padaro ju sunkumo lygi proto ribuose, tuo tarpu From Software sako, kad taip ir buvo suplanuota, vienas tuo tarpu apsieme sukurti pagrindinio veikejo rankos proteza.

Fan Made Sekiro: Shadows Die Twice Prosthetic Arm is Fantastic

Get a look at this incredible prosthetic arm replica that one Sekiro: Shadows Die Twice fan created.

Sekiro: Shadows Die Twice has been the talk of the video game industry over the past few weeks, for better or worse. The excitement around the latest FromSoftware action game though was so great for one fan though that they opted to create a real version of the game’s iconic prosthetic arm.

In a recent post over on the Sekiro: Shadows Die Twice subreddit, user GS-alpeR shared their own replica of the prosthetic arm and it contains a stunning amount of detail. Not only does the arm feature fully functional articulation points on all five fingers of the hand, but it even has what looks like rope wrapped around the inner portion of the prosthetic much like in the game. I have a hunch though that this replica wouldn’t be able to grapple you around from place to place much like you can in Sekiro.

Not only does the finished product look great, but this Sekiro fan posted their entire process behind creating the replica in an extended image gallery on Reddit as well.

37710771.jpg

11177002.jpg

54383389.jpg

54383389.jpg

89965491.jpg

05970129.jpg

Visa kurimo procesa galite rasti cia: https://imgur.com/a/C3Y2PXz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.