Rekomenduojami pranešimai

ar cia man vienam open betos vizualai nu visai nieko ispudingo ? kalbant  ant PS4 Pro. treileriai nuostabus buvo tai tik tiek ir buvo. pabegiojau gatvem paziurejau kaip kas veikia. nu nzn . sleptis nera uz ko nes jei pasislepi dalinai uz kazko ir nori ale per v irsu pasaudyt tai nieko neiseina nes kulka niekur neina atsitrenka i tavo uzdangos siena... nieko ispudingo , jokios WW2 dvasios ar atmoferos as nematau bent jau tam open beta mape. neskaitant kad man neidomu MP isvis na kelis nusoviau , mane nusove ir kas ten daugiau nzn. labai daug detaliu ir ivairiu spalvu visur ko deka labai jau sunku iziuret kur yra kiti kur isvis zmogeliukas o kur kazkoks renderis atskirt tai sunku. 

buna zaidimai neidomus zaisti kad ir bet jie gali but ispudingi vizualiai, tai sitas isvis nera ispudingas niekaip nes pamatai kokiais kolidoriais cia lakstai ir kaip viskas ribota ir sudeliota taip kad tu butinai kazkur istrigsi ar uzkliusi uz kazko ir nepraeisi i prieki. net juokas ima del tokiu nesamoniu kai buni prisiloses open worldu o cia tokia nesamone ir net vizualiai nera i ka paziuret. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar cia man vienam open betos vizualai nu visai nieko ispudingo ? kalbant  ant PS4 Pro. treileriai nuostabus buvo tai tik tiek ir buvo. pabegiojau gatvem paziurejau kaip kas veikia. nu nzn . sleptis nera uz ko nes jei pasislepi dalinai uz kazko ir nori ale per v irsu pasaudyt tai nieko neiseina nes kulka niekur neina atsitrenka i tavo uzdangos siena... nieko ispudingo , jokios WW2 dvasios ar atmoferos as nematau bent jau tam open beta mape. neskaitant kad man neidomu MP isvis na kelis nusoviau , mane nusove ir kas ten daugiau nzn. labai daug detaliu ir ivairiu spalvu visur ko deka labai jau sunku iziuret kur yra kiti kur isvis zmogeliukas o kur kazkoks renderis atskirt tai sunku. 

buna zaidimai neidomus zaisti kad ir bet jie gali but ispudingi vizualiai, tai sitas isvis nera ispudingas niekaip nes pamatai kokiais kolidoriais cia lakstai ir kaip viskas ribota ir sudeliota taip kad tu butinai kazkur istrigsi ar uzkliusi uz kazko ir nepraeisi i prieki. net juokas ima del tokiu nesamoniu kai buni prisiloses open worldu o cia tokia nesamone ir net vizualiai nera i ka paziuret. 

Ant Ps4 Pro isbandziau ir as, pries tai isbandes ir gerokai pazaides ant pc. Atvirai pasakysiu. Prastai atrodo ant Ps4 Pro ir dar prasciau ji tempia. Fps labai sunkiai laikosi. Ant Pc akivaizdziai atrodo grazesnis zaidimas, taciau stebuklo nesitikekite, man jis panasus i Battlefield 1 grafiskai. Zaidima bandziau ant 4k hdr tv su ps4, o pc su i7 8700k ir gtx 1080ti. Nors ir ant ps4 nekazka, bet man asmeniskai smagiau zaidesi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau galima beta ps4 parsisiųsti?

Reikia preorder ar tiesiog bet kas gali bandyti?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-5/beta

Gali bandyti nemokamai jeigu neklystu.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

open beta tiesiog duoda bent jau EU PSN virs 11gb uzima. vienam mape kiek supratau ir vienas rezimas. jokio PSN + nereikia. su tuo WW2 tai cia labiau reklamai ir sablonai keli zaidime , nieko ten WW2 net nekvepia. 

i vandeni isoki oba po vandeniu jokios fizikos ir jokio vandens nera tiesiog tuscia.  :yao:  suprantama kad open beta dar tik. bet ten tas vanduo ir nera skirtas kad jame plaukiot . tiesiog buvo idomu prasibegt per mapa tai ir per valtis pasokineji ir per vandeni tenka. kas nors campina kur nors kampe ir dziaugiasi pamates tokius klajunus  :trl:

islepina turbut open worldai bet sitai vizualiai atrodo tikrai prasciau nei far cry paskutinis ar doomas, wolfas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mepai yra 2, o ne vienas. Roterdam ir Narvik. Antru pasauliniu cia nekvepia vapsie, nes zaidimas yra nevykes. Nelabai tikiu, kad per pora menesiu jie sugebes tiek klaidu istaisyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau ir battlefield degradacijos stadijoje gaila kad BF4 buvo paskutinis BF žaidimas toliau man tik pompastika... Kaip ir CoD....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas man patinka jis, bet realiai jie identiski, yra tie nezymus skirtumai kuriuos galima buvo pakeisti patchais. Noretusi kad jie nustotu stampuoti ta pati ir paimtu daugiau laiko sukurti kazkam realiai naujo.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jis omenije turėjo 1 ir 5 o ne 4..

Būtent.

1 ir 5 per daug nesiskiria.

GUI šiek tiek kitoks, o visa kita - lyg naujas dlc būtų (aplinka, technika, ginklai ir t.t.).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkada bf4 buvo wow i visa tai paziuret. bet praejo jau nemazai laiko. ir tik grafika pagerint jau neuztenka. o grynai Mp puses kad lakstyt ir kilus rinkt tai grafikos fintai tau tik trukdo. nes ne tame esme jau tada. pamenu kaip ant CS zmones grafika padarydavo i lowest tam kad nebutu nieko nereikalingo ekrane kas tau trukdytu sutelkt demesi i saudyma. tai cia visko ekrane per daug tiesiog. ir dar visko nereikalingo isdelioto blogiausiose vietose kad tau trukdytu arba kur tu galetu pastrigt. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.