scalman

E3 2018

Rekomenduojami pranešimai

Ubisoft tai tikrai nepraleisiu. Kaip ir kiekvienais metais tikiuosi naujo Prince of Persia. Bet nei gandų niekas neskleidžia, nei Ubisoft, matau, nesiruošia jokių planų atskleist. O taip noriu naujojo Princo. Man net 2008-ųjų rebootas buvo pasakiškas, kurį gal kokius 3 kartus peržaidęs. Viltis miršta paskutinė... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neziurint kad The Quiet Man realus gameplay truko tik kelias sekundes tai labai mazai kol kas zaidimo jie turi padare. gali but visiskai nieko vertas. kol kas nieko neaisku ir nera jokios info apie ji normalios.

507441-CCCC.jpg');

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir TGS dar laukia. 

prastokas konfas Square net nera apie ka sneket. TR bus geras. tik lara pasikacialinus ir ismokus visokiu survival gudrybiu visiem duoda i kaulus jau ir neverkia nei salta jai nieko.  siaip galetu jie su story padirbt kad na giliau pakapstyt vistiek. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ten dar neaišku kokiam ligi jau buvo, gal ten buvo viduris žaidimo, pradžioje gal paverke ji

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip Fallout BETAi užsiregint?

nera man rods dar datos kada bus beta ar kada registruotis iseis. as pats norejau uzsiregint :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex radau info, kad reikia pre-orderį daryt arba tiesiog užsiregistruoti ir pažymėti varnelę, kad nori gauti newsletter, tuo tarpu ir pranešimus apie BETAs

Kas preorderins - tikrai gaus pirmenybės būdu. Kitiem užsiregistravusiem - kaip pasiseks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex radau info, kad reikia pre-orderį daryt arba tiesiog užsiregistruoti ir pažymėti varnelę, kad nori gauti newsletter, tuo tarpu ir pranešimus apie BETAs

Kas preorderins - tikrai gaus pirmenybės būdu. Kitiem užsiregistravusiem - kaip pasiseks.

jo, dabar patikrinau bethesdos puslapi ir pats matau ,kad preorderinus bet kokia versija duoda priejima prie Fallout 76 betos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na Ubiai rodys Division 2 , AC Odyssey pirma tikra pristatyma, Skull and Bones , Beyond Good and Evil 2 , The Crew 2 ir po to lieka kazkokios naujienos gal Spinter cell or gal jau naujas watch dogs 3.  bet naujas IP dar turi but irgi. bus gerai tikrai. man patinka Ubiu konfai bendrai paskutiniu metu visi patiko. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip cia galva gali atlaikyti po tiek zaidimu. Ubis, Sony.. Gal is Ubio sulauksime naujos Prince of Persia dalies? Buvo kazkada kalbeta, kad nauja dalis gali buti sukurta, o veiksmas persikelti i musu laikus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad tas prince of persia tapo nereikalingu. turim assassins creed, watch dogs. splinter cell. neisivaizduoju ka tokio isskirtinio turetu sukurt kad atlaikytu prince of persia varda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyrai, ramiai. Man reikia Prince of Persia :D Gero story, geros mechanikos. Gali būti rebootas, kaip dabar madinga. Aš juk negaliu po 10 kartų tuos pačius PoP žaidimus žaisti ;) Myliu aš Assassins Creed, bet labai jo nekenčiu dėl to, kad išstūmė Princą pasisavinęs jo savybes. Netikiu, kad dabar  PoP neprigys. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.