scalman

E3 2018

Rekomenduojami pranešimai

Kai neturi ka rodyti tai gal geriau ir taip negu testu valanda ar dvi ir detu nereikalinga kontenta. :) Pamatem du naujus IP ir to uztenka. Na, TR dar gal buvo idomu pamatyti. Bet siaip TR kazkiek nusivyliau. Pasirode naujas, bet tuo paciu ir kazkiek medinis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kam taip anksti rodyt aš nesuprantu. Niekas ir neabejojo, kad ES VI bus. Naujos konsolės net neanonsuotos. Dabar lauk 3-4 metus, kol prieš tiek daug laiko pateasintą žaidimą išleis. Durna mada vystosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik 30min? Tomb Raider galejo daugiau parodyt, gi vos uz 3 menesiu iseina? tai taip suluzes zaidimas? kaip kitos serijos? kaip Avenger zaidimas? bet parode du naujus IP ant PS4 :)  vienas lyg su 4 zaidejais, kazkoks kovu zaidimas, nes Platinum Games gamina, o jie geri developeriai! kitas naujas IP kaip mustiniu kazkoks atrode, tokiu truksta rinkoje :) bet neparode kitu zaidimu, tai reiskia turetu buti Sony parodoje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kam taip anksti rodyt aš nesuprantu. Niekas ir neabejojo, kad ES VI bus. Naujos konsolės net neanonsuotos. Dabar lauk 3-4 metus, kol prieš tiek daug laiko pateasintą žaidimą išleis. Durna mada vystosi.

Taip jau yra, kad del reklamos parsiduoda uz centus. Tas pats atejo ir i zaidimu rinka. Parodo zaidima, kazkada bus isleistas, o pats zaidimas tik galvoje dar. Na, jeigu nespesime laiku tai pakeisime data, o gal ir pavyks ant naujos konsoles isleisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grįžtant dar prie Bethesdos, labai patiko adrenaliną pakelianti pradžia ir ta muzika  :all:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia dar durna mada, senai tas vyksta. is dalies, tai Starfield buvo nuleakintas jau praeitais metais, turejo pasirodyt parodoje, bet kurejai turbut nusprende kad ji pristatyts tik tada kada patys to nores. is dalies biski gal ir kvailoka kai developeriai atskiri pristato zaidimus kurie iseis uz 2-3 metu, visai kitaip yra sakyciau su paciu konsoliu kurejais, nes jie taip parodo kad rimtai ziuri i savo konsole ir investuoja, ir parodo ka zmones gaus zaisti sitoje konsole(blogiausiu atveju sekancioje), kitaip sakant kad zmones neskubetu teisti, issiparduoti, o liktu su konsole ilgiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka kaip Bethesda daro su paskutiniais Falloutais. Per E3 anonsuoja ir tais pačiais metais rudenį išleidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar karta perziurejau The Quiet Man. Labai jau jis primine Infamous. Idomu ar tik nebus koks rebootas?

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praleidau SquareEnix pradžią, bet kaip supratau neverta peržiūrėt? A Quiet Man mačiau. Tomb Raider net nežiūriu nieko, nes tikrai žinau, kad čia mano žaidimas ir tikrai žaisiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.