scalman

Ready Player One

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

wow jau po keliu dienu LT pamatysim sita visu geimeriu svajoniu filma

jie realiai turi ta Oasis sukurta jiem Vr akiniam kuriuos visi aktoriai devejo ir galejo matyt save toki ir kitus ka mes visi matysim kino teatre. galvojau kad cia bus labai pigiai sukurta viskas CGI veliau uzdeti efektai ir tiek, bet pasirodo dalinai ta Oaze realiai yra sukurta ir egzistuoja kazkur ten. 

Spielbergas galejo uzsidet akinius ir realiai vaiksciot po ta pasauli ir rinktis kaip ir kur sudeliot kameras ir pan... wow. 

idomu kada nors mes realiai gausim tokius dalykus tokios kokybes i VR pasauli ? 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienintelė knyga kurią du kartus perskaičiau. Kažkaip nesu mėgėjas žiurėti filmą jei skaičiau knygą ir atvirkščiai, bet šitam tikriausiai padarysiu išimtį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas kur knyga skaites tai sake kad labai mazai cia pagal knyga ir labai daug kas pakeista papildyta ar iskirpta kas buvo knygoj. Zmogui vienam sitas variantas net labiau patiko nei knyga. Tipo patys charai filme geriau sukurti, gilesni tokie.

Man tai ispudingiausia kad spielbergas filma deliojo pats budamas tam VR pasauli. Nebutu Spielbergas, kad cgi nebutu nuobodus tai reikia i ji persikelt paciam...kodel gi ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taj ne esu megejas skaityti knygas... jau geriau koki idomu filma paziureciau vietoj to :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikrai, su knygą bendro praktiškai tik veikėjai. Pats filmas nėra neblogas, bet knyga bent man 2 kartus geresnė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.