kidonio

Dualshock 4 mirksi baltai ir neprisijungia prie konsolės

Rekomenduojami pranešimai

Kaip aišku iš temos pavadinimo aš susidūriau su problema, kad buvau paskolinęs savo PS4 controller'į, kurį turiu tik vieną, ir kai man jį atidavė atgal jis neprisijungia prie mano konsolės. Bandžiau daryti RESET'ą, bandžiau laikyt share + PS mygtukus kartu, bandžiau skirtingus USB port'us, vistiek tas pats, viskas ką controller'is daro - mirksi baltai. Kai prijungiu controller'į prie PS4 USB laidu jis mirksi oranžine spalva, bet pulteliu naudotis neišeina.

Pultelis numirė ar man tiesiog reik skolintis kitą pultelį ir per PS > Bluetooth nustatymus prijungti manąjį pultelį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o ten kam ji skolinai jis pasijungia? pamegink tenai kam skolinai . megink prie pc pajungt ir pasinaudot su pc, megink su kokiu telefu susyncint .po to vel megink su ps4. atrodo kad ps4 pamete pulteli, bet turetu susirast atgal ji. 

dar vienas. isjung ps4 visiskai kad isisjungtu pilnai, tada pajungt su laidu pulteli ir megink ijungt konsole su pulteliu. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.