Dowydas

Microtransactions/Loot Boxes ir žaidimų ateitis

Rekomenduojami pranešimai

Įdomus dalykai dedasi šioje sirtyje

FIFA Ultimate Team Packs Could Be Banned As They're Considered Gambling

http://www.sportbible.com/football/gaming-fifa-ultimate-team-packs-could-be-banned-20171123?utm_source=GAMING

Čia chebra praktiškai susimušo dėl šios diskusijos ar mikrotransakcijos, loot boxes ir visokie pack'ai yra gamblinimas ar ne. Bet manau, bet kokiu atveju tai nelabai ką pakeis, turbūt žaidimų kūrėjai pakoreguos, pakeis šiek tiek sistemą ir toliau visi žaidimai eis ta linkme, nes pelnas iš microtransactions lyginant su pačio žaidimo pardavimu pranoksta nuo kelių kartų iki kelių šimtų kartų.

Redagavo Dowydas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sita tema ant bangos paskutiniu metu. Manau, kad del to nukentes tik zaidejai, o kuriantis zaidimus zinoma, kad laimes. Aisku tie, kurie turi pinigu ir linke moketi problemu tame nematis. Bet bent jau as noreciau, kad tas draudimas butu didesnis. Jeigu kurejai prades naudoti tokia pat strategija kaip NBA 2K17 zaidime bus tikrai liudna.

Kiek pamenu tai Kinija isjudino sita reikala su CSGO zaidimu. Po to seke Australija, kazkuri jav valstija ir paskutiniu metu Belgija. Belgija nori skaidrumo kalbant apie lootbox'us. Kad perkantysis zinotu ka gaus. Kokiame CSGO tu atidarydamas case'a nezinosi koki ginkla gausi. Panasiame dalyke jie ir nori skaidrumo.

Pagal mane nieko cia gero neivyks, kalbant apie zaidejus. Tiesiog atsiras naujas zenklas perkant zaidima, kad zaidime yra azartinio zaidimo elemtas ir viskas bus gerai.

O apie zaidimus, paskutiniu metu Star Wars pakliuvo i taikini. Ten tai pasalino Micro Transakcijas, tai vel idejo. Toliau COD, NFS, OwerWatch.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas priklauso nuo zaideju jeigu jie nenores tokiu nesamoniu kaip padare su ea tai ir pasikeis viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mokamas žaidimas ir mikropirkimai jame, ačiū ne tada jau grįšiu prie piratavimo, suprantu tas kompanijas kurios daro f2p žaidimą ir įdeda mikropirkima, bet niekad nesuprasiu, godumo tų kurie į AAA lygio žaidimus deda mikropirkima kai tu už žaidimą jau paklojai iki 60 eurų ir dar žaidima už patobulinimus ir kitą paklot gali daugiau nei to vertas žaidimaas, pasikartosiu dar karta, ačiū bet jau geriau piratausiu ir neremsiu goduolių, o tokias kompanijas kaip CD Projekt rėmiau ir remsiu, gerai jie parašė, jūs gausite pilna žaidimą iškarto kaip tai buvo su w3 o godumą ir kita šūdą paliekam kitiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patys žaidėjai prie tokių nesamonių prisidėjo, tai kam išvis perkat tuos DLC ir darot visokius mikropavedimus. Ir kiek gudručių dar perka EA žaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mokamas žaidimas ir mikropirkimai jame, ačiū ne tada jau grįšiu prie piratavimo, suprantu tas kompanijas kurios daro f2p žaidimą ir įdeda mikropirkima, bet niekad nesuprasiu, godumo tų kurie į AAA lygio žaidimus deda mikropirkima kai tu už žaidimą jau paklojai iki 60 eurų ir dar žaidima už patobulinimus ir kitą paklot gali daugiau nei to vertas žaidimaas, pasikartosiu dar karta, ačiū bet jau geriau piratausiu ir neremsiu goduolių, o tokias kompanijas kaip CD Projekt rėmiau ir remsiu, gerai jie parašė, jūs gausite pilna žaidimą iškarto kaip tai buvo su w3 o godumą ir kita šūdą paliekam kitiems.

Aš net paprasta The Wither 3 turiu standarta man ten, tikrai kaip pilnas žaidimas kuris nebuvo kastruotas. P.s Čia paprastu žaidėju skaudi tema yra šitos nesamones su mircotran, ar dlc, ar preorder bonus...... Jei duoda žaidimą už dyka viskas okay dar. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@CerberusLT Na pagal mane tie DLC gali būt ir pre-order bonus jeigu jie verti kainos, pvz w3 tie du expansion dlc nu tikrai verti dėmesio ir istorijos gan įdomios.

Bet ten tie DLC labiau į pilna žaidimą panašu, o ką siūlo tokios kaip EA, Activision, ubisoft? Šūda tesiog skina ar du mapus....

P.s Ten klaustukas tik reatorinis, nereikia atsakyti. Nieko nenoriu įžeisti.

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtent kaip ir pasakė  Lonsdale viskas priklausys nuo žaidėjų. Jei mes kaip žaidėjai šersim goduolius pinigais, tai ir toliau eis tokia linkme. Ir galim kiek norim pykti ir keikti internete niekas nuo to nepasikeis. Mes balsuojam savo pinigais mokėdami arba ne. Mane tai siutina tokie žaidimų kūrėjų pasisakymai kaip, kad AAA projektai atgyvenes dalykas ir ateitis mikrotranzakcijos. Tfu ant jūsų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane kas nustebino ir nuvylė tai, kad Rockstar Games pasakė, jog į ateities savo žaidimus taipogi nori įdiegti mikropirkimų sistemą, please R* nedarykit to.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai man dzin ar yra žaidime ties micro..... Ar nėra, jei nori perki jei ne tai ne, tavo valia, kartais gerai jie yra, aišku žiūrint koks žaidimas, pvz kai aš nežaidžiu visokių sport žaidimų tai man nelabai ir įdomu ką tas EA padarė ir kitos firmos, tai kad nereik loti kaip šunis, tas pats ir su tais dlc, nori perki nori ne, o bonsai prie preorder visada geri būna, aišku su laiku atsiranda kad paskui gali nusipirkti ta bonusa, bet ne visada tas būna, ir šiaip jei nepatinka tie dalykai tai nepirkite to žaidimo arba ne žaiskite, kad čia lojat nuo to nieko nepasikeis čia , eikite į tam tikrus kūrėjų forumus ir lokyte kiek norite, gal tada pasikeis kas nors

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane kas nustebino ir nuvylė tai, kad Rockstar Games pasakė, jog į ateities savo žaidimus taipogi nori įdiegti mikropirkimų sistemą, please R* nedarykit to.....

what? tu matei ju zaidimu isleidimus po 2013?  https://twitter.com/eightylevel/status/778610596208148480 . manau viskas tuo ir pasakyta kokia ta ateitis pas juos.

Asmeniškai man dzin ar yra žaidime ties micro..... Ar nėra, jei nori perki jei ne tai ne, tavo valia, kartais gerai jie yra, aišku žiūrint koks žaidimas, pvz kai aš nežaidžiu visokių sport žaidimų tai man nelabai ir įdomu ką tas EA padarė ir kitos firmos, tai kad nereik loti kaip šunis, tas pats ir su tais dlc, nori perki nori ne, o bonsai prie preorder visada geri būna, aišku su laiku atsiranda kad paskui gali nusipirkti ta bonusa, bet ne visada tas būna, ir šiaip jei nepatinka tie dalykai tai nepirkite to žaidimo arba ne žaiskite, kad čia lojat nuo to nieko nepasikeis čia , eikite į tam tikrus kūrėjų forumus ir lokyte kiek norite, gal tada pasikeis kas nors

visi kurie taip sako, yra kazkokie vapsie nemastantys. per tokius visa zaidimu rinka ir issikreipe, nes i tokius tokios kaip EA, Activision, predatoriskai ir taikosi. primeti, ateini i darba, baigi 8 valandas  ir 10 min pachalint ir gauni atlygi uz 8h, tada viena diena atsimerki ir ziuri kad kocioji 12 valandu uz 8 valandu atlygi. cia tas pats, tik dar ziauriai, sitie menkystos taikosi i ligotus zmones.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ea tave nusamde?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.