mikr0bas

Intikas -> PC -> Wi-Fi intikas ->psp

Rekomenduojami pranešimai

1) Internetas gaunamas per Dlink DWL-G510 (rev. c.) PCI Adapter i kuri prijungta vietoj iprastos mazos antenos taip vadinama lekste.

2) 1.

3) Negali nes artimiausias access point uz ~5km todel reik susikurt paciam su pc ir tada su psp prisijungt prie jo.

Labai sudetingai aiskini. Taip ir neaisku kas tas tavo interneto tiekejas, kaip pas tave sukonfiguruotas tinklas etc.

Paprasciausias pavyzdys: aprasysiu savo sistema:

Interneto tiekejas Erdves. Ant namo stovi kryptine antena, kuri sujungta su erdviu accesspointu (toliau - AP). Is AP iseina Ethernet kabelis, kuris prijungtas prie Switcho (pas man siuo metu naudojami fiksuoti IP, todel naudoju switcha, o ne routeri). Prie Switcho per Ethernet kabeli pajungtas paprastas Linksys WAP54G AP vietiniam lokaliam tinklui. VIetini bevieli tinkla naudoja pora laptopu.

Siaip sistema nepilnai aprasyta, bet PSP joje JAU VEIKS.

Keista, kai is klausejo reikia traukti informacija.

Ar as teisingai supratau: tu naudoji paprasta WiFi tinklo plokste, tik vietoj jos pajunges kryptine antena tam, kad padidinti veikimo nuotoli iki kazkokio privataus AP? Jei taip, tai ar pas tave fiksuotas IP ar dinaminis? Jei dinaminis ar ne paprasciau butu paimti koki nors paprasta AP (ne USB), prie jo jungti kryptine antena. Po to prie sios sistemos jungiamas routeris ir turi bevieli tinkla namuose. Privalumas - PSP veiks ir tada, kai PC yra isjungtas.

Jei ne kodel nepasinaudojus bridge f-ja tarp dvieju ploksciu: a)Dlink DWL-G510 ir b)Linksys Wirelless USB G Adapter WUSB54GC?

http://searchsecurity.techtarget.com/sDefi...i211705,00.html

pabandyk pasileisti savo WinXP Help ir paieskos lauke parasyti "bridge". Ten bus trumpai aprasyta kai padalinti tinkla naudojant kompiuteri su dviem tinklo plokstemis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Krc sneki ne zmoniu kalba as nusipirksiu ta alink kuris pas pirated ir sedesiu ramiai o pc kad ijungtas turi but tai p* nes ir taip pas mane jis 24/7 ijungtas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc sneki ne zmoniu kalba as nusipirksiu ta alink kuris pas pirated ir sedesiu ramiai o pc kad ijungtas turi but tai p* nes ir taip pas mane jis 24/7 ijungtas

jei ko nesupranti - klausk.

Tas alink bus tas pats kaip ir ankstesnis variantas. Vis vien teks ieskoti kaip tame pastoviai ijungtame kompiuteryje sujungti dvi tinklo plokstes interneto sharingui, viena PCI, kita USB.

Tai, kad nusipirksi USB bevielio tinklo adapteri, tai visiskai nereiskia, kad ji idejus nereikes konfiguruoti, o PSP is kart viska automatiskai susiras....

Sekmes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei ko nesupranti - klausk.

Tas alink bus tas pats kaip ir ankstesnis variantas. Vis vien teks ieskoti kaip tame pastoviai ijungtame kompiuteryje sujungti dvi tinklo plokstes interneto sharingui, viena PCI, kita USB.

Tai, kad nusipirksi USB bevielio tinklo adapteri, tai visiskai nereiskia, kad ji idejus nereikes konfiguruoti, o PSP is kart viska automatiskai susiras....

Sekmes.

Alio "maša" pabusk!!! pabandyk į viską atsimerkęs pažiūrėti, pvz. gali pradėti nuo mano gido! Jam tereiks pašarinti savo local connections ir sukonfigūruoti ta fignia, kurią aš esu aprašęs. Viskas. Paskui bus galima, kada tik nori įkišti savo fliaške ir access pointas per ~15s susikuria!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Alio "maša" pabusk!!! pabandyk į viską atsimerkęs pažiūrėti, pvz. gali pradėti nuo mano gido! Jam tereiks pašarinti savo local connections ir sukonfigūruoti ta fignia, kurią aš esu aprašęs. Viskas. Paskui bus galima, kada tik nori įkišti savo fliaške ir access pointas per ~15s susikuria!!!

gerbiamasis, ar moderatoriaus statusas suteikia teise saipytis is mano niko?

Permeciau ta gida. Neradau nieko, kas priestarauti mano pranesimui.

Esme yra ta, kad formuojamas lokalus bevielis tinklas. Nesvarbu, kas prie jo bus jungiamas, ar PSP ar kompiuteris, ar paydovinis tiuneris. Nesinori komentuoti gidi ne tam skirtoje temoje. Tuo labiau, kad pats gido autoriu vartoja zodi "fignia" aprasydamas savo gida

As pakraupau del tokio tinko saugos - SSID transliavimas neisjungtas. Kur WAP, ar WPA kodavimas. Ar cia kuriame viesa tinkla? Kur paaiskinimas apie HDCP protokola. Tiek to norejau padeti, gavau atsakyma...

Jei kam nors bus idomu - bus galima padiskutuoti kiekvieno metodo privalumus ir trukumus.

Prikabinau savo "neteisingo" ;) Access pointo nuotrauka. Bei savo "neteisingo" tinklo schema.

Bevieliam tinklui apsaugoti panaudota WEP128 bitu kodavimas (negaliu naudoti WPA, del prastos ASUS WL-107G tiklo plokstes), MAC filtravimas, fiksuoti IP bei SSID transliavimo uzdraudimas. Per dvi tris dienas, kai tinklas buvo atviras, nes nepavyko pajungti trecio laptopo su Win Vista OS, (kuri blokavo bet koki koduota tinkla) Norton Internet Security 2008 uzsfiksavo du nelegalius kompiuterius prisijungusius prie mano bevielio tinklo. Ir tai turint omenyje, kad gyvenu nuosavu namu kvartale, o ne daugiabutyje....

post-1292-1203254638_thumb.jpg

post-1292-1203255497_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.