mikr0bas

Intikas -> PC -> Wi-Fi intikas ->psp

Rekomenduojami pranešimai

Man jau siule sita bet pas mane ant softo nera tokio dalyko (arba nerandu) kur sukurt ap :)

cia ne toij temoij klausi. Gali prie gido, bet esme, kad pas tave reik pasharinti pagrindini (tavo atveju, jei gerai supratau ta wireless network), nu ir kas kad ne vienodai, esme islieka ta pati.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuri turi omenyje pagrindini? Ir pavyko susijungt su pc tik per psp kai paspauudziau game sharing tada per usb softa nustaciau ta pati kanala ir susijungiau bet nieko is to negavau reik kazkaip sukurt man pacem access pointa tada kita kalba :) bet net neisivaizduoju kaip :)

Labai prasau pagalbos nes jau net nezinau kokias uzklausas rasyt google.lt issisemiau visiskai :P

Redagavo NgageR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokiu game sharing nereik, nebesvaik. Padaryk prntscr usb wifi config langa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu! Turi gera usb wifi adaptorių, kuris gaudo Wi-Fi :huh: bet ne daiktą, kuris siunčia Wi-Fi t.y. iš jo nėra galimybės pasidaryti AP (access point)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

to NgageR:

1)o koks ten interntas, jei prie modemo yra prjungta antena? (schemoje)

2)dvi interneto plokstes galima sujungti Bridge f-ja.

3) kodel network conection lange matomos dvi bevielio tinklo jungtys?

Kas per modemas?

Redagavo masa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuri turi omenyje pagrindini? Ir pavyko susijungt su pc tik per psp kai paspauudziau game sharing tada per usb softa nustaciau ta pati kanala ir susijungiau bet nieko is to negavau reik kazkaip sukurt man pacem access pointa tada kita kalba :( bet net neisivaizduoju kaip :(

Labai prasau pagalbos nes jau net nezinau kokias uzklausas rasyt google.lt issisemiau visiskai :(

Pas mane netas bevielis, stovi pci adapteris kuris tikrai zinau kad tik gaudo wifi :(

Kas tiekia interneta? Kam access pointas, jei jau yra bevielis internetas? Su paprasta beviele tinklo plokste galima susikurti Ad Hoc tipo tinkla.

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/n..._02april08.mspx

http://en.wikipedia.org/wiki/Ad-hoc_network

siaip nesupratau kas norima padaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norima susikur access point per pc ir su psp ji surast ir prisijungt del to ta usb adapteri parduosiu klasiokui kuris gyvena prie pat picerijos kurioje yra access point'as o as pirksiu nauja tai koki patartumete, kad tikrai veiktu. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norima susikur access point per pc ir su psp ji surast ir prisijungt del to ta usb adapteri parduosiu klasiokui kuris gyvena prie pat picerijos kurioje yra access point'as o as pirksiu nauja tai koki patartumete, kad tikrai veiktu. :)

nemaisykime skirtingu dalyku: access point'as yra irenginys, transliuoti LAN i WLAN (jei aiskinti paprastai). Per kompa tai nedaroma. Bus tas pats variantas, kaip ir su USB adapteriu. Nesuprantu as sistemos.

Predek nuo to:

1) Is kur gaunamas internetas

2) kaip prie interneto pajungtas kompiuteris, (kuri kazkodel reikia sujungti su PSP, kad jis per kompiuteri jungti per interneto?)

3) kodel PSP negalima tiesiai jungti prie interneto?

http://www.us.playstation.com/Support/PSP/...et/default.html

Nes dabar viskas sumalta i viena kruva, be to daiktai vadinami ne savo vardais.

Redagavo masa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1) Internetas gaunamas per Dlink DWL-G510 (rev. c.) PCI Adapter i kuri prijungta vietoj iprastos mazos antenos taip vadinama lekste.

2) 1.

3) Negali nes artimiausias access point uz ~5km todel reik susikurt paciam su pc ir tada su psp prisijungt prie jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemaisykime skirtingu dalyku: access point'as yra irenginys, transliuoti LAN i WLAN (jei aiskinti paprastai). Per kompa tai nedaroma. Bus tas pats variantas, kaip ir su USB adapteriu. Nesuprantu as sistemos.

Neklaidink žmonių, arba aš nesuprantu, ką nori tuom pasakyti. Esmė tokia, kad nusiperkat USB wifi iš kurio padaromas access point'as ir visos bėdos išspręstos. Jei ką aš tokį turiu ir sėkmingai naudoju, tiek laptopui interneta, tiek PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.