mikr0bas

Intikas -> PC -> Wi-Fi intikas ->psp

Rekomenduojami pranešimai

Tai va norejau paklausti ar yra toks usb adapteris , kuris paimtu is PC laidini interneta ir transluoti i psp wi-fi internetu ? Stai tokia butu schemute :

Jei toks yra numeskit linka , kur ji galeciau nusipirkti.

Nuotrauka

Ne į temą

Plz no offtopic pvz : b** , graziai cia nupiesiai , arba skaityk kitas temas , naudokis google ir t.t. nesu toks kietekas ieskojimo kaip jus as :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu p*** čia jau.... Kaip tik pasakysiu, SKAITYK TEMAS, b*** pasiėmi wifi adaptorių ir jis tau veiks kaip AP PSP. Arba nesupratau tavo klausimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu p*** čia jau.... Kaip tik pasakysiu, SKAITYK TEMAS, b*** pasiėmi wifi adaptorių ir jis tau veiks kaip AP PSP. Arba nesupratau tavo klausimo.

O visi USB adapteriai gali sukurti Access Point ar tik kai kurie ? Plz numesk linka koki is bms , kad butu apie 100lt , ir kad imtu bent 50m , ir , kad AP galetu sukurti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O visi USB adapteriai gali sukurti Access Point ar tik kai kurie ? Plz numesk linka koki is bms , kad butu apie 100lt , ir kad imtu bent 50m , ir , kad AP galetu sukurti

Gali, yra gidas, kaip padaryti AP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neuzsisvajok :) imk is dx uz 10dol. ir veiks ~20m. o seip vargu ar rastum toki kur i usb kistusi :) ir tiek trauktu

Redagavo Welnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

`jo , tiesa sakant nezinojau , kiek jie apytiksliai traukia , fortake yra kazkoks uz 84lt , su antenike , A-link , kazin kieek toks trauktu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va norejau paklausti ar yra toks usb adapteris , kuris paimtu is PC laidini interneta ir transluoti i psp wi-fi internetu ? Stai tokia butu schemute :

Jei toks yra numeskit linka , kur ji galeciau nusipirkti.

Nuotrauka

Ne į temą

Plz no offtopic pvz : b** , graziai cia nupiesiai , arba skaityk kitas temas , naudokis google ir t.t. nesu toks kietekas ieskojimo kaip jus as :)
Seip tai as panasei naudojos, nusipirkau uz 259lt ira ir pigiau LINKSYS bevielio rysio stotele ir marsrutizatoriu Tai 3ar2 viename! ikisi is modemo kabeli i ta stotele su antenikem i instalioji i PC CD kury gausi su stotele! Tada Is modemo skleis signala per entenikes ir bus pas tave namose bevielis rysys tinkantis ant PSP! :P:):):) Gali rasti BMS paklausi tiksliau ir tau pasiulis varijantu! Pats pirkau is ten bet ira ir kitose parduotuvese. Aisku neten kur BATONUS pardavineja :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Povelniu kaip man susikurt su Linksys Wiralless USB G Adapter WUSB54GC ta AP niekur nieko nerandu per google gero :)

Redagavo NgageR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saip tai ziurek i lafoneros tut tik tesiog suzinok routerio ip prisijungima.. krc man buvo su la fonera kad neismete i langa .. tai tesiog reikejo routeri su modemu isiunkt irtik lafonera pajungt.. tada jau gali viska nusistatinet nusistates isisaugai ir losk i valias.. Beja Gvazde manau jis nori pigaus varianto ...

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Povelniu kaip man susikurt su Linksys Wiralless USB G Adapter WUSB54GC ta AP niekur nieko nerandu per google gero :)

Pažiūrėk, kažkas panašaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau siule sita bet pas mane ant softo nera tokio dalyko (arba nerandu) kur sukurt ap :)

Pas mane network connections langas taip atrodo:

Nuotrauka

Redagavo NgageR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.