Rekomenduojami pranešimai

A bent prie sitos dalies dirba Shinji Mikami (Resident Evil senu kurejas)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar vienas packas GamePlay. Galetu truputi ir mazinti apsukas nes tuoj ir paslapties nebeliks nuo tokios gausos.

Pats asmeniskai paziurejau tik pora desimciu sekundziu kiekvieno gameplay nes toks vaizdas, kad ziureciau spoilerius..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, čia vienas iš tų atvejų, kai kūrėjai per daug geimo parodo prieš jo išleidimo. gal jau kox pusė geimo išspoilinta.. na, gal ne pusė, bet tikrai labai daug. šiaip, pirma dalis buvo labai puiki, tik mano nuomone, per ilga, nes antroje pusėje labai viskas pradėjo kartotis. šiaip, įdomus tox over the top/horror žaidimukas. tikrai išbandysiu ir antrą dalį, nors labai didelių vilčių ir nededu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, čia vienas iš tų atvejų, kai kūrėjai per daug geimo parodo prieš jo išleidimo. gal jau kox pusė geimo išspoilinta.. na, gal ne pusė, bet tikrai labai daug. šiaip, pirma dalis buvo labai puiki, tik mano nuomone, per ilga, nes antroje pusėje labai viskas pradėjo kartotis. šiaip, įdomus tox over the top/horror žaidimukas. tikrai išbandysiu ir antrą dalį, nors labai didelių vilčių ir nededu. 

Paskutiniu metu aplamai per daug gameplay is zaidimu ateina. Kaip ir sakai, puse zaidimo per ta laika pamatai kol ji isleidzia. Na, o apie pirma dali kalbant, mane kazkaip ir neuzkabino ji. Pradzioje sunku buvo zaisti del kameros tinkamo nepasisukimo. Po to per daug visko. Gal su laiku atrodys kitaip. Sioje dalyje reikia speti, kad bus pagerintos pirmos dalies blogybes. O kad ilgas, jeigu zaidimas geras tai kaip tik pliusas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas liepė jums žiūrėti tuos gameplay, patis žinote kad tai bus spoiler, aš pvz jų mažai žiūriu, trailer po to gameplay kelių minučių, ir man užtenka kad apsispręsti ar ji pirkti ar ne 

Užtai beveik net nežiūriu gameplay kuriuos įmeta čia į forumą, nebent aš dar to žaidimo nematęs 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

image_the_evil_within_2-36852-3886_0001.

idomiai ir baisiai atrodo. video neziurejau beveik ne vieno tik screenus kelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.