Magnitas

Black Panther (2018) C.Boseman M.B.Jordan

Rekomenduojami pranešimai

44dfa6e6e38f.jpg

Director: Ryan Coogler
Writers: Joe Robert Cole (screenplay), Ryan Coogler (screenplay)..
Stars: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o..

T'Challa, the new ruler of the advanced kingdom of Wakanda, must defend his land from being torn apart by enemies from outside and inside the country.

Marvel ant bangos su super herojais. Vienintelis kas gali pasakyti ar ju nera per daug jau tai @narkata ?!

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Magnitas tikrai ne per daug man Marvel filmu, dar net geriau kad jų daug yra, nes esu tikrai jų fanas nei DC :) 
Nors DC filmai ir serialai man patinka bet ne tiek kiek Marvel

Tiesiog man patinka super herojų filmai ir jų tas FX efektai, man jau nuo mažens fantastika pradėjo patikti, kitus žanrus galiu žiūrėti bet netiek kiek fantastika, 

Topiniai mano žanrai butu  

Fantastika
Veiksmo
Trileris
Kariniai 

Siaubo mėgdavau seniau, bet dabar jie netokie kai buvau mažas, nors aišku paimk koki Alien filmą, tai jis ne į viena žanrą įeina Fantastika/Siaubo/trileris bet svarbu kad jis yra fantastinis (to man ir gana)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka treilerio takelis. Prasto Marvel filmo dar neišleido, nemanau, kad šis bus pirmasis. Režisierius, geras. Darbai tokie kaip Fruitvale Statio ar Creed patys už save kalba. Aktorių kolektyvas irgi surinktas dream team, oskarų laimėtojai bei nominuotieji. Laukiam kitų metų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.