Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

kam nors buvo freez'as užėjęs ant PC? jei taip, kaip sprendėt šią bėdą. Išnaršiau forumus, keičiau įvairius vaizduškės nustatymus, bet vis tiek random freezina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man gal du sykius ant mano laptopa, šiaip tai žaidimas gerai sukosi. Žaidimas orginalus pirktas. Kaip tau suprantu pastoviai frezina? Vaizdo driverius, ir diretix atnaujinai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gal du sykius ant mano laptopa, šiaip tai žaidimas gerai sukosi. Žaidimas orginalus pirktas. Kaip tau suprantu pastoviai frezina? Vaizdo driverius, ir diretix atnaujinai?

iš vis nefreezino pradžioje, bet dabar kažkelintą misiją neįmanoma žaisti. Viskas up to date

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Wolfenstein: Young Blood has been - you go forward in time to 1980s to play as BJ's twin daughters in Paris. It's a co-op mode (but can be played alone)

Wolfenstein: Youngblood is a brand-new co-op game unveiled at the Bethesda BE3 Showcase 2018. The game takes place in 1980, 19 years after BJ Blazkowicz ignited the second American Revolution in Wolfenstein II: The New Colossus.

Wolfenstein: Youngblood introduces the next Blazkowicz generation to the fight against the Nazis. Play as one of BJ’s twin daughters, Jess and Soph, as you search for your missing father in Nazi-occupied Paris.

1359097.jpg

1359103.jpg

1359101.jpg

1359100.jpg

1359099.jpg

1359098.jpg

1359102.jpg

DLC turetu pasirodyti 2019m.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po ilgo laiko is giedro dangaus nukrito niekur negirdetas nematytas naujas Nvidijos patchas kuris leidzia zaidima downgreidint jeigu reikia daugiau fps. tiesiog ten kur maziau matosi kur tamsiau kur ne taip svarbu zaidimas bus prastenes kokybes ale kur nelabai kas ziuri ir pan. na fps kazkiek pakyla per testa, bet cia visi tie dalykai del kuriu sako va kodel pc geriau atrodo nei konsoliu versija. ta idabar PC versija gales atrodyt prasciau nei konsoline ir kazkiek greiciau eit su naujom Nvidia GPU. tik tolkas koks kai ant tu gpu zaidimas ir taip skraide. nuo 100 fps pakyla i 112fps..  :yao:

ir tas downgreidas video realiai matosi visur kur ji padaro, tipo cia kur niekas nepastebes ?? 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.