Rekomenduojami pranešimai

hm idomu bus pazaist ta jusu geraji PS3 zaidima..

ps cia rimtai? assassina ir motorstorm kuria? 0_o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hm idomu bus pazaist ta jusu geraji PS3 zaidima..

ps cia rimtai? assassina ir motorstorm kuria? 0_o

Taip tikrai kuria. Saltinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu neperseniausiai gavau as si geri. Labai linksmas ir itraukiantis zaidimas. Man iskilo vienas klausimas: kuriant savo level padariau kaip ir savo sukurta masina. Klausimas: kaip ja issaugot kad galetum ir kituose leveliuose ja naudot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netaip mane supratai. ten kur nufotkint tj su kamera bet as savo lvl sukures esu masina ir noriu ja issaugot bet niekaip nesigauna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netaip mane supratai. ten kur nufotkint tj su kamera bet as savo lvl sukures esu masina ir noriu ja issaugot bet niekaip nesigauna

Nezinau bet kazkaip nezavi manes sis zaidimas. Nors ir labai isgirtas bet 2D zaidimai tai nezinau....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau bet kazkaip nezavi manes sis zaidimas. Nors ir labai isgirtas bet 2D zaidimai tai nezinau....

jei apie zaidima kalbi ir iskart mini grafika,tai jau nekas,ne tau toks zaidimas turbut,nes zaidimas tikrai ne eilinis,o lost su kitais isvis nerealu,bet ir vienam ar dviese prie vienos konsoles labai smagu yra,saudykles jau per gerkle lenda manau daug kam,o ca toks labai geras laiko praleidimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai jo, as supratau. Ten panasus irankis i fotkinima yra, pasakyciau kaip vadinas, bet db LBP neturiu biski. Kazkuriam ten tute moko kaip naudot

Redagavo lediniz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as tai nzn, neuzkabino tas game manes visai, gavau ji kartu su konsole kaip bonus, pazaidziau karta ir nezinau kur bekist jy...gal reiks da pabandyt on;ine....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žmonės, jei nesunku, perbėkit mano lygį Poisonous Jungle ir širdeles uždėkit, labai dėkingas būsiu.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.