Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

nu as ps3 tureciau po kikiu 3sav gaut nu dar atsizvelgiant i antro trimestro pazymius...

Ne į temą

jei man taip butu tai jauciu tevai i bankrota iseitu :)

o siaip tai prikolas geimas, 4FUN :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prasidejo beta testo raktu dalinimas, taigi kas norit isbandyti LBP anksciau lekit i http://gamers.eurogamer.net/register.php , uzsiregistruokit ir ieskokit raktu dalinimo.. Siuo metu i tinklapi labai sunku patekt kadangi jis slammin'amas del didelio kiekio vartotoju bandanciu gauti raktus! Skubekit skubekit skubekit, raktu ne begalybe!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Psn maciau keli papuole i beta testa, tai gal mintimis ir ispudziais pasidalins? :D

Redagavo Primusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš bandžiau kątik betą. Įspūdžiai LABAI dideli.. Tiesiog super geimas, ankščiau maniau, jog geimas vaikams bus ir tikrai ne man... Gavęs beta raktą, negalėjau nepabandyt :D Paskui likau apstulbęs ir supratau, kad labai klydau.. Žaidimas toks smagus, kad jį beveik visada, žaidi su šypsena ir linksmai leidi laiką :D Būtinai pirksiu pilną geimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas pilnai pateisino visus mano lukescius ir dar daugiau :D Nera zodziu jam apibudint, o kita vertus ju ir nereik, reik paciam isbandyt, nes kitaip nesuprasi :D Zodziu Super geimas, manau bus vienas is siu metu GOTY :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir aš būtinai pirksiu, kai iš pradžių pamačiau, kažkoks nerimtas pasirodė, bet va visus trailerius ir movie peržiūrėjau kuriuos sugebėjau rast, tai labai užsinorėjau :notworthy: Atsipalaidavimui bus pats tas, ypač žavi komandinis lentelių ėjimas, kai tik su kito pagalba gali eiti toliau. Manau bus hit'as :D

Jau neužilgo turetų išeit, 2 sav greit praeis, būtų neblogai jei hebryte pasidalintumėt info iš kur pirksit, kur pigiau/greičiau ir pan :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienoje iš LittleBigPlanet dainų yra dvi frazės, paimtos iš korano. Musulmonai tokį poelgį laiko giliu įžeidimu, todėl Sony atšaukia išleidimo datą, visas išsiųstas kopijas prekybininkams liepia gražinti, ir gamins kompaktus iš naujo.. ( tiek blueray diskų sugadinta, mmmmm)

Žaidimo išleidimas atidėtas iki ~lapkričio 14. Kaip sakoma, ilgai laukę - dar palauksim..

Siek tiek angliskai info apie tai:

http://www.videogaming247.com/2008/10/17/s...n-global-level/

http://kotaku.com/5065106/nsiders-letter-t...uran-references

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kągi, žaidimą jau pliekiam ir tikrai patiriam daug gerų emocijų.

Vienintelis minusas, kuris erzina - tai, jog LittleBigPlanet nemato PS2 controllerių, prijungtų per usb converterį. Visi kiti žaidimai mato - o LBP ne.. Tad norėdami pažaisti keturiese su draugais, teks turėt 4 PS3 controllerius.. Vakar bandžiau pajungt 2x PS3 + 2x PS2 controleriai, gavosi šnipštas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.