Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Aš tai iškart kai tik Wii parduosiu... Tik blin nieks neperka :P sorry uz offtopic... :)
Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš esu tokių rimtesnių žaidimų fanas, su giliu siužetu, bet ir nepakenkia man pažaisti ir linksmesnių žaidimų kaip Disgaea, Dawn of Mana ir t.t bet apie šį žaidimą tik galiu pasakyt: What the f..k ?

Nesu naujovių megėjas, t.y žaidimų pasaulyje, man jau geriau įprastiniai games, nes čia toks "išskirtinis" bišk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stankau as tavo bendramintis ;) pardawiau PS2 savo, po kokio 1men pirksiu PS3 ir tikrai pirksiu LittleBigPlanet. Galesim nete sulsot. o seip tai as ten nematau jau taip nieko vaikisko lb geras zaidimas atrodo, nes tie rimti kai jus sakot tai atsibosta greitai, tokie zaidimai wos ne kiekviena diena iseina, o cia kazkas naujo ir tikrai garantuoju kad bus hitas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galiu pasakyti kad sita zaidima pirks daugiau suauge nei jaunesnimas...nes tikrai po itemptos darbo dienos man maziausiai norisi saudyti kazkokius isigimusius ateivius (resistance) ir pan zombius. Gyvenimas ir taip nera lengvas, o kai dar pazaidi tokius itemto siuzeto zaidimus tai...heh LBP yra kazkas nauji, ir manau tai pades ir prades pasukti zaidimus kita linkme. Sis zaidimas labai unikalus tuom kad patis zaidejai gali kurti ka nori, tai manau bus didziausia sio zaidimo sekme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as be sito geimo neisivaizduoju savo busimo PS3!!! as jo noriu noriu noriu!!!PS> kadajis iseis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip aplamai tai grafika gera, toks juokingas atrodo.. jei būtų jau piratiniai PS3 geimai tai gal ir isigyčiau bet tikrai tokio į savo topus nedėčiau kai games kainuoja apie 200lt ar daugiau.. nžn (;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu panasei per menesy gali susirinkt jeigu po 5 lt i diena tai ~150Lt i menesy tai manau dar tevai damestu arba deveta nusipiorktum :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laukiu nesulaukiu sito zaidimo .Zaidimu rimtu nebuna ,bent jau neteko tokiu zaist ... nors gal fallout 1ir2 ,zaidimas linksmas tikuosi puzles galimibes bus dideles . zaidimas kuremas su tikra fizika ir kitais jos efektai turetu but linksmas kai zaidi keliese o ne vienas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na si tema jau ilgokai apmirus taigi nesupykit, kad ja vel truputi atgaivinsiu :P Visiems laukiantiems LBP turiu geru ziniu: atsidare oficialus tinklapis http://www.littlebigplanet.com/ :) Ten kolkas nera labai daug naujienu, bet galima issamiau pasiskaityti apie zaidima ir paziureti paveiksliuku bei trailer'iu (nors ju taip pat nera labai daug)... Dar vienas geras dalykas yra tas, kad pats zaidimas ne uz kalnu ( pasirodys spalio menesi), o beto zadama arba demo versija arba atvira beta, kazkuri is ju (o tai turetu buti apie rugsejo arba netgi rugpjucio menesi, laikykim spygas :)). Taigi tiesiog pranesu visiems suprantantiems si zaidima ir jo laukiantiems, jog laukti liko nebe tiek jau ir daug :P O cia pasimegavimui keletas nauju video:

ENJOY :D

Redagavo Stankus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man patinka tokie orginalus zaidimai,nes jau tie standartai taip igryse is tikruju,visada megau tokius nestandartus,orginalus,ir siaip reikia juk ir pailset nuo 3d pasauliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sis zaidimas kaip skelbiama bus unikalus savo laisvo kurimo galimybemis, fizika bei unikaliu dizainu. Kazkas naujo ir neregeto. Nemanau, kad kuriant zaidima iskarto orientuotasi i jauniausiuju zaideju karta, manau tai zaidimas visiems, gi smagu kai skamba gan originali muzika iveikti viena ar kita sukurta leveli. Man patinka pati zaidimo koncepcija, bei mieli personazai sackboy & sackgirl...

Redagavo Edgaras78

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmos dienos pirkimas , tai unikalus geimas , pilnai originalus ir nieko panasaus nera isviso rinkoje kolkas, tuom man ir patika PS konsoles , nes juose galima rasti tokiu dalyku. Kad sukurti pilna lenetele tikrai koks 12 metu pacaniukas nesugebes , jam dar fantazijos truksta xD . As tai sita dalykeli vien del kurimo opciju perku ir kad online yra , sedesiu ir kursiu lygius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo as sita geima taip pat pirksiu galima sakyt vien del CREATE... nes jei negalima butu paciam kurt tai butu kaip koks atnaujintas Mario ir viskas :P ojojoj kiek bus galima visko prisigalvot... kokiu tik nori mechanizmu bus galima padaryt... Zodziu, ka nori, ta ir darai.. va butent del to sis geimas butinai bus mano kolekcijoj :P Rasykit kas butinai si geima pirks, nes noriu jus prisijungti prie savo draugu per PSN, ot bus smagumelis :D Nors manau ir taip visus is playmanijos jau turiu savo draugu sarase :D bet vistiek parasykit, noriu zinot kas pirks...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad reiks nusipirkt si zaidima, gal naudota pirksiu, kad pigiau iseitu. O seip tikrai idomiai jis atrode ypac per sony konferencija E3 :D

Labai patiko, kad bus galima savo lygius kurt ir grafika gera atrodo

Redagavo Aftermath

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.