narkata

E3 2017

Rekomenduojami pranešimai

the evil within 2 :)

cut cut cut... :D

Wolfis atrodo amazing :)

ir ka tiei 4 sony zaidimai geresni uz cia rodytus ? siek tiek nuobodu kai visi jie 3 asmens nuotykiu action zaidimai. nes tikrai reikia ivairiu zanru kad tikrai palost visko. nekalbu kad metro ar AC exclusivai, daugiau apie tai kad jie buvo cia parodyti. kas MS konfa bendrai daro labai gera. kaip ir sakiau MS konfas mum tik parode labai geru ir superiniu zaidimus ka bus galima lost ant Win 10. 

bet neturint geiminio PC ir jeigu nepirataujant o viska perkant uz pinigus tai dar klausimas ar uz 500 tu susidesi pc deze 1080p geiminimui ar gali x1x 4k rezai turet. 

nuobodu nebent kada neturi PS4 ir tenka tenkintis multiplatformiais :)

nepristate Starfields? gal jie girti?

vapsie š**** o ne konferencija.koks jos tikslas is viso?

99,99% visi nusivyle!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad nieko gero neparodė

Vertinčiau Bethesda 1/10

Čia jie labiau tik apie vr rodė ir viskas

Reik dabar laukti vakaro ir žiūrėti ką parodos PC Gaming Show ir Ubisoft

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad nieko gero neparodė

Vertinčiau Bethesda 1/10

siaip parode Wolfi,Evil Within 2 ir Dishonored 2 dlc,bet tai ziauriai ziauriai per mazai kaip 40min show.cia per 10 min galejai ta parodyt.koks tikslas buvo cia is vis daryti ta show tada? kur Starfields? pize...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wolfi,Evil Within 2 ir Dishonored 2 dlc man patys žaidimai nelabai domino , ne wolfi 1, evil within 1, Dishonored 1 nežaidžiau nes man tiesiog nemano žanro žaidimas, bet tikrai nieko wow nebuvo 

@gedunex

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad nieko gero neparodė

Vertinčiau Bethesda 1/10

Pritarciau ivertinimui. Bet gal pakelciau iki kokiu 2,5/10. Pateikimas buvo gal kiek idomesnis ir aisku du zaidimai kurie buvo laukti. Geriau jau Bethesda prisijungtu ar prie Sony ar prie MS ir rodytu zaidimus nes toks pasirodymas nelabai vertas ir E3 laiko. Laukiam Ubio. GameShow turbut nelabai ka parodys. Ten gelbeja padeti vedejas ir juokeliai.

Beje, tie shit VR nelabai kam idomus. Bent jau man jokiu emociju nesukele, kad jie pasirodys zaidimuose.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas per PC GameShow nors linksma žiūrėti, aišku nieko gero kartais ir neparodo, bet būna kad ir parodo ką nors gero ir žvėriško Only PC :D  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas per PC GameShow nors linksma žiūrėti, aišku nieko gero kartais ir neparodo, bet būna kad ir parodo ką nors gero ir žvėriško Only PC :D

ziuresim ka jie parodys :) visus is eiles kviecia ant kilimelio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bišk nusivyliau Bethesda, nes man kaip TES fanboy'ui nieko naujo neparodė. :dwn:

Belieka sulaukt Sony ir jeigu jie nepatvirtins Spyro remastered, šitą E3, man asmeniškai, išmetimui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, vakar uzmigau per MS konferencija, siandien prie kavos daziurejau. Is visko ka maciau mane sudomino tik Anthem, paziuresim kas is jo iseis. Frostbite is shining here. Naujas AC butu awesome Egipte, tai didziule galimybe sukurti butent story tuo laiku, taciau zinant kad ji daro UBI, bus sudu kruva. Splinter Cell jie pamirso ir toliau melzia savo karve. Kas buvo juokinga kad didziausios ovacijos per visa MS konferencija buvo tada kai Spenceris pristate pirmo xbox backwards compatibility!, WTF, fanatai susirinke ten labaiausiai dziaugesi tuo kad gales zaisti  zaidimus nuo 2001m. :D, niekada nesupratau kam zmones perka nauja daigta ir losia ant jo medinius zaidimus. O cia pristate 4k konsole uz 500 eu ir galimybe losti 2001m. zaiidmus :D, trollingas normalus toks. Is Bethesda, nieko nemaciau apart Evil Within 2, internete yra truputis gameplay, tai atrodo neblogai, vienas is tikru horror zaidimu. Suprantu kad MS stengiasi supportint Indie, bet zmones nemokes 500 eu uz deze ant kurios eis Minecraft su Super Graphics Pack in native 4k 500 fps, nebent esi neviso proto. Mano teorija yra ta kad MS tiesiog nesugeba pritraukti geriausias studijas kurti jiem kazka awesome, nes MS pardavimai yra prasti. Kai jie supras savo klaida jog atsisakyti tik xbox exclusives buvo bad idea ir sukurs ka nors mind blowing tik ju konsolei, tol jie bus visada Sony seselyje.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, vakar uzmigau per MS konferencija, siandien prie kavos daziurejau. Is visko ka maciau mane sudomino tik Anthem, paziuresim kas is jo iseis. Frostbite is shining here. Naujas AC butu awesome Egipte, tai didziule galimybe sukurti butent story tuo laiku, taciau zinant kad ji daro UBI, bus sudu kruva. Splinter Cell jie pamirso ir toliau melzia savo karve. Kas buvo juokinga kad didziausios ovacijos per visa MS konferencija buvo tada kai Spenceris pristate pirmo xbox backwards compatibility!, WTF, fanatai susirinke ten labaiausiai dziaugesi tuo kad gales zaisti  zaidimus nuo 2001m. :D, niekada nesupratau kam zmones perka nauja daigta ir losia ant jo medinius zaidimus. O cia pristate 4k konsole uz 500 eu ir galimybe losti 2001m. zaiidmus :D, trollingas normalus toks. Is Bethesda, nieko nemaciau apart Evil Within 2, internete yra truputis gameplay, tai atrodo neblogai, vienas is tikru horror zaidimu.

siaip kiek teko girdeti,tai neva Splinter Cell kurejai dirba jau 4 berods metus ant 2 nauju zaidimu.kiek cia tiesos,nezinau.bet zinant kad nera jokiu visai ziniu,tai visko gali buti.

del BC as irgi pakraupes.perki 2017 aparatura ir dziaugiesi del BC? :/ kazkokia totali medine logika.kas megsta zaidimus pirmoje eileje ir taip tures xbox konsole su to meto zaidimais :/

siaip optimistiskai ziurejau i xbox,niekur jie nedalyvauja,tai galvojau pasitaupe zaidimu,buvo daug kritikos,tai gal bus kokie first party nauji zaidimai ir pan.,bet ka tu? kazkoks shitshow of indie games.visi zaidimai multiplatformiai :/ indie zaidimus prastatinejo kaip AAA o launch console exclusives kaip rimtus xbox exclusives :/ true 4k xbox nera is tikruju vien tik 4k :/ zodziu,apsimelavo per visus krastus.nemazai kas juokiasi :/

aplamai kalbant,tai E3 siu metu pokolkas toks š****,EA gaydys paskutinis kartu su Bethesda,M$ siek tiek geriau.ar ka pakeis sitam fronte kitos 4 konferencijos? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neesu MS hateris, tikrai ne. Nes tai kvaila. Taciau come on!, duok man nors viena zaidima kuris privers mane MS atiduoti 500 eu, jeigu tas zaidimas iseina PC, as jau turiu gera PC ant kurio galesiu ji zaisti ! MS minus 500eu. Dabar paziurim i Sony. Tarkim, na tarkim (isivaizduokim) per sia Sony konferencija pristato ps4 pro enhanced su ten pagerintu geleziu ir man pasako kad tik ant jos galesiu losti naujus God Of War, Last of Us Part II, Days Gone, Detroit: Become Human, Death Stranding, Uncharted: The Lost Legacy su 4k 60fps - mano pinigine butu jau senai paruosta kad ir 500 eu. o mano ps4 pro jau kabetu skelbime.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman tau tikrai patiko tas xbox konferencija? Aš vos ne užmigau

Kur rodė multiplatforminius žaidimus tai nieko blogo nesakau, bet tie Exclusive tai nuobodus man buvo ir nieko gero,

O kuo tau blogai yra kad sony rodos savo žaidimus ir kad jie bus trečio asmens žaidimai, man asmeniškai pats geriauses žanras yra trečio asmens, jau geriau žaisiu sony Exclusive žaidimus negu tuos indi žaidimus only xbox and w10.

Aš tai vertinčiau

EA 4/10

Xbox 3/10 tiek duočiau kad nusibodo klausyti su savo tuo galingiausia konsolę, o parodė nieko gero, visa galingumą parado ant xbox exclusive indi žaidimų

Bethesda jau rodo

taip patiko nes rode zaidimus. viskas paprasta. mum ne zaidimu reikia ? man tai butent to ir butent tokiu kokius rode. 

po to dar Wolfenstein 2 treileris tai is kur ten tokia grafika ??  :chan:  vien del tokiu vizualu vertas. Evil Within 1 buvo toks ..nekoks man lost. vietom grazus, vietom teksturos baisios ir bendrai gameplay man nelipo. idomu ka pakeis 2 dali

cia kazkam matyt konferencijos tai karai konsoliu? man tai jau ne. Forza kaip racingas tai geriausias . nes jau neliko ne vieno tokio su begale masinu , karjera ir eventais. GT Sport grazus bet jau eilinis Assetto ar kitu pc online racingu serijos zaidimas. MS konfas parode zaidimus pirma karta tai jau daug is tikro. AC , Metro tikrai nustebino. visiskai nesitikejau Metro pamatyt ir ka pamaciau tai daugiau nei gerai atrode. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MS su Forza ir gali pasigirti, aš nieko prieš neturiu, bet kai tu gali žaisti ant PC tuos xbox one žaidimus, tai kam pirkti ta Xbox one S/X, Nes dabar taip atrodo turiu PS4 Pro ir gera PC
PS4 exclusives sau žaidžiu, o ant PC žaidžiu sau PC exclusives arba multiplatforminius žaidimus ir Xbox one exclusives žaidimus, vopšim dabar PC tapo PCxbox
Plius Indi žaidimai ant PC pigesni būna negu ant PS4 ar xbox one

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip patiko nes rode zaidimus. viskas paprasta. mum ne zaidimu reikia ? man tai butent to ir butent tokiu kokius rode. 

po to dar Wolfenstein 2 treileris tai is kur ten tokia grafika ??  :chan:  vien del tokiu vizualu vertas. Evil Within 1 buvo toks ..nekoks man lost. vietom grazus, vietom teksturos baisios ir bendrai gameplay man nelipo. idomu ka pakeis 2 dali

cia kazkam matyt konferencijos tai karai konsoliu? man tai jau ne. Forza kaip racingas tai geriausias . nes jau neliko ne vieno tokio su begale masinu , karjera ir eventais. GT Sport grazus bet jau eilinis Assetto ar kitu pc online racingu serijos zaidimas. MS konfas parode zaidimus pirma karta tai jau daug is tikro. AC , Metro tikrai nustebino. visiskai nesitikejau Metro pamatyt ir ka pamaciau tai daugiau nei gerai atrode. 

siaip tai kiek verciu puslapiu,tai nemazai kam nepatiko,yra ir tokiu,kuriems net 2013 E3 geresne buvo,o jei kas prisimena,koks fiasko ten buvo is m$ puses? tai tik pasako apie sitos konferencijos lygi.

ir kokie tie zaidimai? multiplatformiai visi? atimk juos,ka m$ galetu parodyt? project scorpio? atimk is Sony multiplatformius,kas liks? kokia 2-3 valandu show vistiek :/ tame ir esme,kad visi zaidimai m$ konferencijoje jau buvo tiketasi,nebent kad Metro parode,buvo tikrai netiketai ir atrode nerealiai gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos