narkata

E3 2017

Rekomenduojami pranešimai

Viskas einu miegoti reikia į darba, o sony taikosi į rimtesni publika, o M$ tai matosi... Family publika, b***** tas jodukas per visas reklama...

P.s ten ne crackdown ?

jo,ten Crapdown 3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo,ten Crapdown 3 :)

Ar miego trūkumas, bet prasčiau atrodo? ....nu tikrai viskas, dar tikios, kad parodys kažko Wow....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip keista, kad priesistore life is strange, ka tada tavo pasirinkimai lems, kai zinai kaip viskas bus paskui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ori? :)

neturi normaliu zaidimu,tai dar ir xbox pridejo zaidimus kad tik zmones bent kazka zaistu :D

499$.nuzude Indie konsole jau is kart :)

Anthem tai grynas Destiny,toki jausma duoda.

cia matyt kiekvienam savo,bet kaip atsiliekanti konsole,su daug pazadu ir t.t.,tai tikra ne kazka cia :/ praktiskai vien Indie zaidimai su keleta multiplatformiu.apsimelavo ir apie True 4k,nes ne vienas ir ne du parodyti net neis 4k :)

reikia eiti pamiegot iki Bethesdos pristatymo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parode kelis gerus zaidimus, bet b* rimtai kam pirkt uz 500 konsole indie zaidimus zaist :) 

Bet jauciu vistiek isigysiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau cia nelabai kam patiko konferencija.. O man sakyciau patiko. Daug game. Mazai kalbu. GamePlay ir panasiai. Gal rimciausias minusas tas, kad per daug shit eksliuzyvu. Vietoj to, kad padarytu 3 gerus zaidimus tai prikuria daug ir belekokiu. Ir siaip ta zodi: Exlusive siandien sapnuosiu kaip kosmara. Pikina nuo jo.

Aisku daug kas lauke Scorpio, bet gavo X ir S. Jokiu rimtesniu zaidimu. Kas patiko tai AC, Metro, Ori, Super luckys tale, Anthem. Anthem kaip tik ir man kazka primena. Daug paimtu detaliu is kitu zaidimu ir sudeta i sita.

Siaip apie Indie tai mano nuomone gera. As uz tai, kad remtu mazo biudzeto projektus. Man asmeniskai nereikia, kad zaidimai butu tik AC, NFS, COD ir t.t.

Liginant su EA 139% geriau. Bet ne taip gerai kaip Sony bus. Ir kai dar tas liudnas ciuvakas is EA pasirode tai pipec. Kaip pardaves zemes po vakar. :D

p.s. Tikiuosi, kad is parodytu zaidimu datu bent puse iseis laiku taip, kaip ir parode. Jeigu EA tai is 3/10. MS 6,5/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na MS konfas siemet tai kazkas nerealaus. vienas zaidimas po kito boom boom , Forza 7 , Metro , AC , ant galo tas Anthem ...wow atrodo viskas. realiai ne vieno zaidimo neparode kuris butu koks nors prastas ...XBOX backward palaikymas ... :grt:  pavadinimas na ok XBOX One X . X1X  trumpint ... bet pats maziausias xbox ever. ispudinga. 12gb ram . ispudinga. kaina irgi neka maziau ispudinga 499 . bet skysciu ausinama konsole...  :god:

zaidimai visi ten rodyti buvo ispudingi. jokio bulshit malimo jokiu ilgu dialogu tike kietas zaidimas po zaidimas rodymas. stai ko mum reikia. 

Forza 7 sake per 700 automobiliu ... :god:  dinaminiai orai trasose. pagaliau. atrodo pagerintas Forza 6 / Apex . na ir visi zaidimai aisku bus ir eis ir ant X1. idomu Forza 7 ka praras ant X1. kuri siai dienai gali rast uz maziau nei 180. irgi ispudinga.

X1X kaina 2x Xbox one S irgi tas gan ispudinga. bet uz galia reik moket. arba tiesiog visa tai lost ant PC galesim. pasirinkimas visada yra.

na gal ir teisingai kad paliko varda XBOX One . nes tai nera nauja konsole kaip ir ir zaidimai nebus kuriami isskirtinai naujam monstrui tai negalima klaidint zmoniu su nauju pavadinimu. ka padare ir SOny, ta pati padare ir MS. logiska viskas. XBOX One , tada siek tiek pagerinta Xbox One S, arba visiskai pamaxinta i 4k Xbox One X.  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na MS konfas siemet tai kazkas nerealaus. vienas zaidimas po kito boom boom , Forza 7 , Metro , AC , ant galo tas Anthem ...wow atrodo viskas. realiai ne vieno zaidimo neparode kuris butu koks nors prastas ...XBOX backward palaikymas ... :grt:  pavadinimas na ok XBOX One X . X1X  trumpint ... bet pats maziausias xbox ever. ispudinga. 12gb ram . ispudinga. kaina irgi neka maziau ispudinga 499 . bet skysciu ausinama konsole...  :god:

zaidimai visi ten rodyti buvo ispudingi. jokio bulshit malimo jokiu ilgu dialogu tike kietas zaidimas po zaidimas rodymas. stai ko mum reikia. 

Forza 7 sake per 700 automobiliu ... :god:  dinaminiai orai trasose. pagaliau. atrodo pagerintas Forza 6 / Apex . na ir visi zaidimai aisku bus ir eis ir ant X1. idomu Forza 7 ka praras ant X1. kuri siai dienai gali rast uz maziau nei 180. irgi ispudinga.

X1X kaina 2x Xbox one S irgi tas gan ispudinga. bet uz galia reik moket. arba tiesiog visa tai lost ant PC galesim. pasirinkimas visada yra.

na gal ir teisingai kad paliko varda XBOX One . nes tai nera nauja konsole kaip ir ir zaidimai nebus kuriami isskirtinai naujam monstrui tai negalima klaidint zmoniu su nauju pavadinimu. ka padare ir SOny, ta pati padare ir MS. logiska viskas. XBOX One , tada siek tiek pagerinta Xbox One S, arba visiskai pamaxinta i 4k Xbox One X.  

4 normalus zaidimai,bet ir tai,multiplatformiai.visi kiti vien indie.man tai gana apgailetina.turiu 4 zaidimu pavadinimus: God of War,Days Gone,Uncharted,Spider Man! Flawless win :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XB1 X tikrai ne indie zaidimus zaist skirta lost . am yra tas pats X1 . tik 3x pigesnis . X skirtas 4k ir kitiem vizualiam pagerinimam. pc nesusidesi niekaip uz tokia kaina kuris veztu 4k /60fps. tai kaina pateisina siaip ka gauni . o zaidimus uztenka ir 3 ar 4 bet geru kuriuos tu galvoji kad va sitiek tai jau vez. ir labai gerai kad viska pristatineja kaip pc ir xbox one eclusivus. tai tik duoda mum daugiau PC geru nauju zaidimu. 

AC labai nustebino ten tai kaip losis ir atrodys is tikro. Metro tai ziurejau issiziojas. grafika tai ... pagaliau platesnis Metro pasaulis ir viska daugiau ir baisiau. 

Forza na bus vienintelis likes automobiliu parkas kur masinas pirksi ir gerinsi bei lenktyniausi uz pinigus .kaip senais gerais laikas. ir su tokiu masinu skaicium ko GT niekad nesieke jei kalbet apie detalius masinu modelius visus kaip vienas. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau cia nelabai kam patiko konferencija.. O man sakyciau patiko. Daug game. Mazai kalbu. GamePlay ir panasiai. Gal rimciausias minusas tas, kad per daug shit eksliuzyvu. Vietoj to, kad padarytu 3 gerus zaidimus tai prikuria daug ir belekokiu. Ir siaip ta zodi: Exlusive siandien sapnuosiu kaip kosmara. Pikina nuo jo.

Aisku daug kas lauke Scorpio, bet gavo X ir S. Jokiu rimtesniu zaidimu. Kas patiko tai AC, Metro, Ori, Super luckys tale, Anthem. Anthem kaip tik ir man kazka primena. Daug paimtu detaliu is kitu zaidimu ir sudeta i sita.

Siaip apie Indie tai mano nuomone gera. As uz tai, kad remtu mazo biudzeto projektus. Man asmeniskai nereikia, kad zaidimai butu tik AC, NFS, COD ir t.t.

Liginant su EA 139% geriau. Bet ne taip gerai kaip Sony bus. Ir kai dar tas liudnas ciuvakas is EA pasirode tai pipec. Kaip pardaves zemes po vakar. :D

p.s. Tikiuosi, kad is parodytu zaidimu datu bent puse iseis laiku taip, kaip ir parode. Jeigu EA tai is 3/10. MS 6,5/10.

as apie Indie irgi geros nuomones,bet come on,xbox reikia drastisku pasikeitimu,o ne is 40 kokie 33 vien indie :/ beveik visi vien multiplatformiai.bet tavo ivertinimas tikrai taiklus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4 normalus zaidimai,bet ir tai,multiplatformiai.visi kiti vien indie.man tai gana apgailetina.turiu 4 zaidimu pavadinimus: God of War,Days Gone,Uncharted,Spider Man! Flawless win :)

ir ka tiei 4 sony zaidimai geresni uz cia rodytus ? siek tiek nuobodu kai visi jie 3 asmens nuotykiu action zaidimai. nes tikrai reikia ivairiu zanru kad tikrai palost visko. nekalbu kad metro ar AC exclusivai, daugiau apie tai kad jie buvo cia parodyti. kas MS konfa bendrai daro labai gera. kaip ir sakiau MS konfas mum tik parode labai geru ir superiniu zaidimus ka bus galima lost ant Win 10. 

bet neturint geiminio PC ir jeigu nepirataujant o viska perkant uz pinigus tai dar klausimas ar uz 500 tu susidesi pc deze 1080p geiminimui ar gali x1x 4k rezai turet. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as apie Indie irgi geros nuomones,bet come on,xbox reikia drastisku pasikeitimu,o ne is 40 kokie 33 vien indie :/ beveik visi vien multiplatformiai.bet tavo ivertinimas tikrai taiklus.

Tas tai taip. Paprasciausiai MS nesupranta, kad zmonem reikia kurti Sony eksliuzyvo vertus zaidimus ir jeigu viena ar kita sukuria, nekurti jo ir PC. Koks tada tikslas ta konsole tureti? Aisku ne visi gal nori tureti PC ir losti per ji ir t.t. Bet siuo atveju politika turi buti visai kitokia. Zmones turi noreti X konsole ir del ko ja tureti. Aisku dar 4K, bet cia dar kurti ir kurti. Cia faktas, kad nebus visur tas 4K ir 60fps.

Zodziu ziuresime. Man tie visi pazadai, zaidimu datos laikinas dalykas. Konferencija praeina ir viska greitai pamirsta.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman tau tikrai patiko tas xbox konferencija? Aš vos ne užmigau

Kur rodė multiplatforminius žaidimus tai nieko blogo nesakau, bet tie Exclusive tai nuobodus man buvo ir nieko gero,

O kuo tau blogai yra kad sony rodos savo žaidimus ir kad jie bus trečio asmens žaidimai, man asmeniškai pats geriauses žanras yra trečio asmens, jau geriau žaisiu sony Exclusive žaidimus negu tuos indi žaidimus only xbox and w10.

Aš tai vertinčiau

EA 4/10

Xbox 3/10 tiek duočiau kad nusibodo klausyti su savo tuo galingiausia konsolę, o parodė nieko gero, visa galingumą parado ant xbox exclusive indi žaidimų

Bethesda jau rodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

45 min konferencija kolkas per 20 min nieko neparode :(

Nu i gala kitas reikalas Evill Within 2 belekoks geras treileris buvo ir Blazkovicius nemirtingas :D

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.