scalman

Darksiders 3

Rekomenduojami pranešimai

Darksiders-III_2017_05-02-17_001-1038x57

Kūrėjas: Gunfire Games
Leidėjas: THQ Nordic
Žaidimo variklis:
Žanras:
Režimai:
Išleidimo data: 2018
Reitingas:
Metacritic įvertinimas:
Puslapis:

The game is developed by Gunfire Games, will be published by THQ Nordic and will be coming in 2018.

Here are the game’s key features:

• Play as FURY – a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth!
  • Harness FURY’s magic to unleash her various forms – each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities
  • Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story
  • Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings
  • Darksiders signature art style – expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature

•  

3228230-darksiders3_1.jpg

3228240-darksiders3_3.jpg

3228241-darksiders3_4.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patiko pirma dalis, antra kažkaip neužkabino, bet naujiena tai džiugi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** veikėjas labai nepatinka...... Gal kam keista, mano nusistatymas prieš bobas, bet kai reikia įsijausti į personažą aš tiesiog negaliu už boba žaisti.... O pirma irgi kaip kolegai užkabino, o antra iki šiol niekaip ne perėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PVZ tomb raider @CerberusLT ten irgi moteris

Žinau ir neviena nesu žaidęs, tai todėl man uncharted geriau. :) Ir daug žaidimų yra kur tikrai norėčiau sužaisti, bet dėl savo įsitikinimo tiesiog negaliu jų žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomiausi charai uz ka loses esu tai mergos / moterys. last of us nebutu nieko vertas be eles . silent hill 3 nebutu vienas geriausiu SH zaidimu be Heatheres, aisku Tomb raider , naujas perlas Horizon be Aloy butu niekas ir t.t. daugiau emociju i mergas galima idet ir i story su jom. isgyvenimus ir pan. aisku santykiai su vyrais. pabode tie visi action herojai jau . last of us cia isimtis buvo kur labai geras charas. velgi nes Ele buvo su juo. is to gavosi nereali istorija. 

o cia tiesiog kapokle . ka jau cia isijausi labai. bet gerai atrodo su tais raudonais plaukais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OMG, puiki naujiena! Gameplay šios serijos nuostabus. Abi trofėjų platinos buvo paimtos. Jau nesitikėjau, kad paleis trečią dalį dėl Vigil Games fiasko. Nuostabu! 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomiausi charai uz ka loses esu tai mergos / moterys. last of us nebutu nieko vertas be eles . silent hill 3 nebutu vienas geriausiu SH zaidimu be Heatheres, aisku Tomb raider , naujas perlas Horizon be Aloy butu niekas ir t.t. daugiau emociju i mergas galima idet ir i story su jom. isgyvenimus ir pan. aisku santykiai su vyrais. pabode tie visi action herojai jau . last of us cia isimtis buvo kur labai geras charas. velgi nes Ele buvo su juo. is to gavosi nereali istorija. 

o cia tiesiog kapokle . ka jau cia isijausi labai. bet gerai atrodo su tais raudonais plaukais.

Nu nenoriu čia teršti temos suprantu, kad mano įsitikinimai gan kvaili, bet jei merginos atraplanai vaidmenis man jie natrukdo, o Elė man taip pat patiko, bet ne už ją žaisti, o kaip kompanijoje tiko labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada,jei yra galimybė rinktis, renkuosi moteris, išskyrus atvejus, kai ta moteris orkų rasės. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išleidimo data: 2018 m. lapkričio 27 d.

STANDARD EDITION (PHYSICAL / DIGITAL)($59.99)

• A copy of the game
  • Digital pre-order Bonus: Armor Skin

COLLECTOR’S EDITION (PHYSICAL)($149.99)

1531153396_551_Darksiders-III-launches-N

• A copy of the game
  • Official soundtrack
  • Fury Figurine 29cm / 11″ (approx.)
  • Premium Box
  • SteelBook

APOCALYPSE EDITION (PHYSICAL)($399.99)

1531153396_907_Darksiders-III-launches-N

• A copy of the game
  • Official soundtrack
  • Amulent 5cm / 2″
  • Fury Figurine 29cm / 11″ (approx.)
  • Vulgrim Figurine 25cm / 10″ (approx.)
  • War Figurine 24cm / 10″ (approx.)
  • Death Figurine 24cm / 10″ (approx.)
  • Wall Scroll 77cm x 100cm / 30″ x 40″ (approx.)
  • Premium Box 120cm / 47″ (approx.)
  • SteelBook

DELUXE EDITION (DIGITAL) ($79.99)

• A copy of the game
  • Two paid downloadable contents due out post-launch
  • Pre-order Bonus: Armor Skin
  • Pre-order Bonus: 24 hours early access
  • Pre-order Bonus: 10 percent discount

BLADES & WHIP EDITION (DIGITAL) ($99.99)

• A copy of the game
  • A copy of Darksiders: Warmastered Edition (playable on November 26)
  • A copy of Darksiders II: Deathinitive Edition (playable on November 26)
  • Two paid downloadable contents due out post-launch
  • Pre-order Bonus: Armor Skin
  • Pre-order Bonus: 24 hours early access
  • Pre-order Bonus: 10 percent discount

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos