Magnitas

Call of Duty WWII

Rekomenduojami pranešimai

a ne per daug cia visi tikisi is to single player. jau seniai cod serija persimetus pagrinde i multi player. o single tik tarp kitko. toks keliu valandu priedas gaunasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet kai man mp nedomina tai sp man tiks, nors ir 5h to gameplay bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kas patinka, kad pagaliau zaisime su vienu zmogum ir nebus metimu tai i viena tai i kita pasaulio krasta. O siaip as tikiu, kad pagaliau atsigavo. Kai kure paskutines dalis niekas kazko ir nesitikejo. O cia jau visai kita kriptis. Jeigu tures stipria SP tai MP bus kaip priedas, pratesti pinigu gavima.

Beje, kurejai zada, kad savaime atsigauti po suviu negalesime. Gausime vaistinele is karo draugu ir gal rasime patis kazkur. Sakyciau gerai. Bus labiau prie saknu.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu nebutu per lengvas ant sunkiausio lygio lost :) nes kol kas is visu cod'u cod waw pats sunkiausias buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Altec128 ta atsimenu Cod waw buvo tikrai sunkus ant veterano sunkumo, dar atsimenu pas draugeli žaidžiau tai nervų pagadino mums

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas vaizdas neblogas iš trailer'io, panašu į world at war, kas buvo labai smagi dalis. Tik jų pasirinkimas kurt apie antra pasaulinį atrodo linkęs į konkurencija su Battlefield 1, nes cod seniau turėjo dalį su pirmų pasaulinių nei antru. Beje galėjo infinitis daryti, nes "sledgehammer" studijos, man kažkodėl žaidimai lėtesni, nei infiničio. Pvz. tas pats modern warfare, lakstai vos speji gaudytis, o sledgo na tokios saudyklės, bet atrodo neišdirbtos iki galo. T

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip treileris ir grafinis apipavidalinimas labai jau silpnai, jei lyginti su bf1 reveal treileriu. Na bet zaidimas dar kuriamas,tai bus matyt kas ir kaip cia jiem gausis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi.. Prezentacijos metu, naudojant saukinius, fanai sudeliojo zodi: "CAL LOF DUT Y.C IED". Nezinau kokiu budu, bet su siais zodziais jie atrodo COD oficialu tinklalapi su paslaptim: https://www.callofduty.com/wwii/classified . Norint patekti reikia zinoti koda. Nezinau kaip kazkam pavyko, bet jis atrado siuos sifrus: " IUFDJ BHLOP JMUBA". - Kol kas nera aisku ar tai vienintelis kodas ar ju yra daugiau. Beje, taip neaisku ka reiskia atrakintas turinys. Kol kas atrodo COD linksminasi.

200922_hIWHneHs5F_screen_shot_2017_04_27

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viso gameplay neziurejau, bet kiek uzmaciau tai suzeidimo regeneracija savaime ivyksta? O sake, kad to nebus. Ar cia tik demo versijoje taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos