Impaler

PlayManija.lt 11-asis gimtadienis :)

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinimai :grt: , dabar dar savo profili pasitikrinau ir ziuriu,kad jau 9 metai su biski kaip plm narys...Laikas bega greitai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Didziausi sveikinimai!!!  :notworthy: Net nepagalvociau, pasirodo as irgi jau beveik 9 metai su PLM !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinimai, Aš esu narys viso labo mažiau nei 6 metai. :)

Redagavo Haze

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinimai ! Pasitikrinau taip pat profilį ir nustebau ... 9 metai su trupučiu. Oi tas laikas ...  :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš 3 metus prisijungęs prie šito forumo. Atrodo neseniai. Lyginant su chėbra, tai dar jaunas čia, beeet, nėra dienos kai neprisijungiu pasižiūrėt kas naujo parašyta, ką gero perskaitysiu! :) Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar turbut visi keliaus i profili pasiziureti kiek jie cia dienu praleide. Be keliu euro centu (dienu) 10m. Tikrai laikas greitai bega. :) Tikiuosi, kad PLM gyviuos tiek pat, o po to dar tiek pat. Sveikinimai tiek forumui, tiek sio forumo kurejui/dievui :D ir aisku visiems tiems, kurie cia buna ir dalinasi mintimis. Sveikinimai.

b9cf59083de1.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praktiskai 10 metu, bus Rugpjucio 5 d. Linkiu tobuleti ir tik tobuleti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila, bet dar net metų neprabuvojau. Tačiau esu labai dėkingas ir patenkintas tokiu forumu. Su gimtadieniu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rugsėjį sueis penkeri metai kaip aš čia. Tikrai šis forumas daug padėjo tiek man kaip buvusiam ,,žaliam'' konsolininkui ( nežinau ar toks žodis terminologijoje yra :D) tiek ir kitiem šio projekto nariam. Labai ačiū @Impaler jog šis projektas/forumas yra gyvas, linkiu jam sulaukti trigubai tiek, ačiū visiems kurie čia lankosi. Ačiū dar kartą ir su 11 gimtadieniu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Blyn pasirodo iš beveik 10 metelių sėdžiu Playmanijoje :D Congratz visam būriui ištikimų žmonių, kurie bendrauja, dalinasi ir padeda!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu ir aš :) pyp.... Per 10m kiek aš čia balaganu pridariau :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

​Sveikinu su playmanija, aš čia tik nuo  (2014-09-08), tai tik 2 metai ir keli mėnesiai. :)

yFZXdQP.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Kaip tik šiai diskusijai ^^    
    • Kad šiek tiek pagyvinti forumą, norėčiau padiskutuoti su forumečiais ką manote apie XBox apskritai kaip gaming platformos ir pačių konsolių kaip tokių ateitį. Asmeniškai manau kad tą ateitis yra gan niūri ir kad ji tokia būtu nenuilstamai visos šios konsolių kartos laiką padirbėjo XBox vadovybė. Kodėl taip galvoju. Jeigu dar net XBox One (PS4) laiku, Boxas labai didėliai daliai žmonių (XBox nuo 360 laiku tikrai turėjo visą stiprią fan auditoriją) buvo geidžiama konsole, ne ką mažiau negu Playstation, tai dabar laikai pasikeitė kardinaliai. Xbox praktiškai neleidžia exclusive žaidimų, nemaža dalis žaidimų atsiduria GamePase Day1, GamePass yra tiek stumiamas per visus galus ir nori būti visur, kad žmonės realai neperka Microsoft žaidimu išvis - jų nereikia. Kam pvz. pirkti STALKER 2 , jeigu gali atrasti pati pigiausią GamePass  1 mėn.  (ar net gauti nemokamai) pereiti ir pamiršt. Žmonės visiškai nėra prisirišę prie XBox ekosistemos, nes ji sugriauta pačios XBox vadovybės dėka. Jie neturi nupirktų žaidimų bibliotekos, neturi nieko...ir sėkmingai bėga į Sony stovyklą. Aišku jus argumentuosit kad panašiau daro ir Sony. Taip, bet ne visai. Sony pradėjo leisti tam tikrus savo žaidimus Windows platformoje, bet ne XBox, nes iki šiol nori ir norės, kad žmonės būtu jų fanai, pirktų jų konsoles, jų geležį, įskaitant ir PS5 Pro už ~ 1000e ir liktu su Sony. Bet ne Microsoft. Manau net jeigu Microsoft ir išleis kitą konsolių kartą, jų niekam nereikės. Pats GamePass kažkaip tai gyvos, bet jau dabar kaip servisas yra pasikęs piką ir nesiplės. O reziumė būtu paprastas. Manau kad Microsoft tikrąją tą žodžio prasmę išdavė ir metė savo žaidėjus.           
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos