edvarddd93

Chipai gariunose

Rekomenduojami pranešimai

Durnas klausymas :) Gal zinot koki dazniausiai stato chipus i ps2 gariunosie, bet kai pierki ps2 kompa. Ar ant visu chipu eina Piratiniai ir samadielni zaidai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visi apskritai eina,taip dazniausiai stovi Modbo chip'ai :) (nors pas mane stovi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tai eina visi originalai(man atrodo,jeigu nesuklydau),bet ir galima ziureti piratinius tiesiog reikia i memory card'a isideti uLauncher'i ir dar sms playeri ir po to paleisti sms playeri, kad galetum ziureti piratinius filmus,bet nepatartina taip ziureti,nes labai sodina lazeri :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tai eina visi originalai(man atrodo,jeigu nesuklydau),bet ir galima ziureti piratinius tiesiog reikia i memory card'a isideti uLauncher'i ir dar sms playeri ir po to paleisti sms playeri, kad galetum ziureti piratinius filmus,bet nepatartina taip ziureti,nes labai sodina lazeri :)

Ne į temą

tai gal isvis nezaiskime nes zaidimas irgi sodina lazeri?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia geimus rasytis y verbatim arba TDK firmos diskus ant ne didesnio nei x4 greicio. ir neofftopink ir naudok OFF tagus! Perspeju.

beto geriau nepirk is tu gariunu o pirk is www.playmanija.net/dima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai gal isvis nezaiskime nes zaidimas irgi sodina lazeri?
tu geriau savo komentarus pasilaikyk visiskai kitoj vietoj ir nustok offtopint tema.(ir va ziurek,per tave as pats pradejau offtopint)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.