VyGa753

PlayStation Store tarpininkas.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Ieskau zmogaus, kuris perka zaidimus is oficialios PS4 svetaines. Reikalas yra tame, kad vyksta ispardavimai, o man neleidzia priristi korteles ir paypal accounto. Tai gal but yra koks patikimas zmogus, kuris Galetu man nupirkti zaidima pririses savo kortele/PP prie mano acc, aisku as pirmas jums pervesciau pinigelius. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nemanau, kad kas nors noretu "priristi" savo korteles ar pp acc prie svetimo accounto.Visiskai nesaugu, net jei tu ir pirmas pinigus duotum... Geriausia jei neina paciam atsiskaityti su paypalu ar kortele, nusipirk credit/wallet top-up kodukus yra daug patikimu shopu,kur galima isigyti juos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu omeny pirkti prepaid cards is game.co.uk ar cdkeys.com, jos gi be problemu priema tiek korteles tiek paypal.Nusiperki koda tam tikros vertes ir papildai savo psn walleta ir perki is psn store. Negi kad ivest prepaid koda ant psn reikia korteles info?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu omeny pirkti prepaid cards is game.co.uk ar cdkeys.com, jos gi be problemu priema tiek korteles tiek paypal.Nusiperki koda tam tikros vertes ir papildai savo psn walleta ir perki is psn store. Negi kad ivest prepaid koda ant psn reikia korteles info?

O nieko tokio kad as esu US regione?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nieko tokio kad as esu US regione?

Tai daryk naują pp accountą ant US regiono, pririšk kortą ir pirk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai daryk naują pp accountą ant US regiono, pririšk kortą ir pirk.

tai gal del to, kad Paypal'e esu Lietuvis, neleidzia man priristi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PayPal turi buti tokiu pačiu adresu kaip ir PSN  
Jei registravaisi PSN UK tai ir paypal turi būti UK, ir turi atitikti adresas kiek PSN tiek PayPal, tas pats ir su US ir kitom šalimis 
Kai PSN nėra Lietuvos tai paypal galite pamiršti PSN Store 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Droveris taip paprasta per game.co.uk ar per kitur, bet visi labiau norėtu suvesti savo kortelės duomenis ir pirkti iš PS Store 
Ir nereik sukti galvos kiek papildyti savo PS acc sąskaita  

Kartais man būna kad užgrybauja PS Store ir neveikia nei per kortele nei per PayPal, tada jau tenka pirkti per amazon UK ar game.co.uk
Bet man geriau yra tikrai per korta, nes nuima tau tiek kiek kainuoja tas žaidimas, nes su tais papildimais mažiausiai 5£ turi pildyti o jei tau reik kokio DLC kuris kainuoja 1£
Bet čia kam kaip 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata aš ir buvau nusivylęs tuo, kad nepripažįsta psn lietuviškų kortų, bet labai jau tingėjau ieškot, kaip pasidaryt, kad tiesiogiai pirkt išeitų, tai su papildymais žaidžiu po šei dienai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Droveris aš kai nusipirkau PS3 Fhat 80GB, kūriau PSN acc UK
Kai aš buvau tuo metu Norway, ir apie UK net negalvojau kad ten gyvensiu, bet kūriau vistiek UK acc 

O dėl to kad PS neįtraukia Baltijos šalių, tai tiesiog rinka per maža yra, PVZ tokiems kaip Steam Lietuva yra ir žmonės gali atsiskaityti ir neturi problemų 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad nefiga, turiu sukūręs random accountą su uk adresu, padariau random UK adresą ant pp ir sėkmingai perku su MasterCard swedbank

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@KypuTeTpaBy čia tik tau pasisekė, arba dėlto kad MasterCard pas tave yra 
Daug kas taip darė ir neėjo, bet čia šneku kurie bandė su VISA daryti 
Nes pats turėjau senais laikais MasterCard Gold (DNB bank) tai jokiu problemų neturėjau, bet tuo momentu aš neturėjau PSN acc, bet Xbox 360 jokiu problemų neturėjau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.