SarZzzLT

kaip ziet .avi per x360?

Rekomenduojami pranešimai

tj va kas galit tiksliai pasakyt kaip man ziet avi filmus per x360 as palei ta nuoroda kur xbox puslapi viska padarau man atrand ta kompa nustatau kur filmai yra bet vistiek tipo nerand filmu,o pacius folderius rodo. kaip suprantu cia del to nes neturiu to update su xvid kad rodytu bet kaip man ji gaut (ta update) jei man nera kaip prie xbox live prisijunkt,o is neto tipo kur parsisiunti ta update ten tipo nera to xvid kodeku ar kzko. tj kaip ziet jeigu nera galimybes prie xbox live prisijunkt? lb prasau numeskit koki linka is kur parsisiust ta xvid update,ar gida koki kaip paleist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuprantu, yra tam skirta iranga gi, PC, TV, DVD Player'iai, o jai dar boxas prijungtas prie kompo moniko tai isvis tikslo nera ziuret is boxo :), o jai prie gero TV tai kam ziuret lievos kokybes avi per TV jai galima HD isimest i diska ir ziuret puikiai per TV.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nori tik streamint video,audio per boxa,tai geriausia ta dalyka atlieka sita programa,su ja gali is pc streamint beveik visu formatu video,tik tam gali tekt susidiegti atitinkamus codecus,bet tam reikia to updeito taip pat,tik vat reikalo streamint visai nematau,juk yra tam pc per ji viska ir ziurekim,o jei jau norim per TV butinai,tai jungiam TV is pc ir ziurim,kam naudot ta boxa, taip sujungus atsiranda lagai,bufferinasi ten tie video ir nzn kokia prasme tam,pats ismeginau ir nezinau kam to reikia,jei jau turim ta dideli TV kad ir HD tai jau geriau jungt ji nuo pc ir ziuret viska taip,o ne per boxa

TVersitySetup_0_9_11_4.rar

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nori tik streamint video,audio per boxa,tai geriausia ta dalyka atlieka sita programa,su ja gali is pc streamint beveik visu formatu video,tik tam gali tekt susidiegti atitinkamus codecus,bet tam reikia to updeito taip pat,tik vat reikalo streamint visai nematau,juk yra tam pc per ji viska ir ziurekim,o jei jau norim per TV butinai,tai jungiam TV is pc ir ziurim,kam naudot ta boxa, taip sujungus atsiranda lagai,bufferinasi ten tie video ir nzn kokia prasme tam,pats ismeginau ir nezinau kam to reikia,jei jau turim ta dideli TV kad ir HD tai jau geriau jungt ji nuo pc ir ziuret viska taip,o ne per boxa

Atsakau i klausima, kokia prasme. Prasme tokia, kad dar nera kompo 42" istrizaines, o vazido kokybe ziurint per xbox ar per kompa nesisikiria, jei dar telikas vienas is geriausiu siuo laiku, tai is viso malonumas, palyginus su moniku 22". Apie jungima pacio kompo prie teliko, na jei tu zinai, kaip pajungti telika prie WiFi ruterio ir rodys filmus is kompo be laidu tai mielai ji isklausyciau, tuo tarpu su xbox tai imanoma, tik va kazkodel stringa. Ir man dzin, ka kiti mano, jei gyvenciau pagal tai kaip kiti mano, tai gyvenciau kaip tie kiti, pvz. su laidu skersai kambario ar viso buto nuo kompo iki teliko :D (noriu pastebeti, kad normaliuose namuose, kabelines TV jungtys, kabelinio interneto jungtys yra greta viena kitos, o telikas ir salia, kur telikas ten ir zaidimu konsole, o vat kompas tai nebent pas tave stovi salia teliko, pas mane sale teliko yra WiFi ruteris, ir ziureti filmus per xbox is kompo per ruteri vienas malonumas). Ir zmones cia neklausia kokia prasme, o klausia kaip isspresti problema, bukite objektyvus ir postinkite is esmes, neuziminekite vietos serveryje :rolleyes: ne svaistykites savo nuomone ne i tema, NE TO KLAUSIAMA, pasiieskokite temos pvz. pasisnekekime :D

Redagavo dalinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane telikas su boxu salia pc stovi o streamint noriu nes esu anime megejas tj kj atsisedu prie kompo ziureti tj nieko neprileidziu tj tevas zyzia kad ji leisciau tj noriu paprasciausiai ziet per telika pasijunges ir viskas,o kompas tuo metu laisvas bus..,per tv out tj nzn as kokio ten laido reikia kad prie teliko jungt o per xboxa tj turiu ta network kobeli prisijungiu ir viskas OK :D bet jei sakot kad lb lagina tj irgi bibiene :D o kas labiau lagina filmas per xbox ar pats kompas kai is jo streamini?? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

boxas kad ir su kokiu teliku bus ,cia jokio skirtumo,as suprantu kad ziureti jau grynai tuos filmus per pati boxa is disku tai jo,bet jei streamint is pc tai tam reikia ir pc gero nes jis buna naudojamas lygiai taip pat kaip ir ziurint tuos filmus per pc,todel ir strigs jie,ir nieko cia nepadarysi,todel ir sakau kad mano nuomone tai yra nesamone streamint nes pats esu anime fanas ir ziuriu juos pastoviai,o kadangi jie beveik visi buna .mkv ir dar H.264 neretai kokiu 720p,ir boxas cia niekuo nepades visai,nera geriau ir nebus geriau ziuret tokius dalykus per pc,o pajungus prie pc kad ir 40' HD telika jis rodys labai gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziuriu visai pakeitet tema ;) zmogus klause kaip ziuret per xbox filmus o ne prijungus prie pc ir kazka ten streamint (neismanau tokiu dalyku) zdz man irgi lb ydomu del filmu XVID zurejimo per xbox.... ir ne prie pc moniko prijungus o prie paprasto TV!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kdl kai kurie filmai 2-3 is 10 pas mane strigo jei buvo DvdRip formato ir tiesiog lagino garsas nuo vaizdo atsiliko? Gal zinot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziuriu visai pakeitet tema :huh: zmogus klause kaip ziuret per xbox filmus o ne prijungus prie pc ir kazka ten streamint (neismanau tokiu dalyku) zdz man irgi lb ydomu del filmu XVID zurejimo per xbox.... ir ne prie pc moniko prijungus o prie paprasto TV!!!

ziuriu kad nelabai supranti pats apie ka rasai,nes butent ir klause temoj kaip streamint .avi is pc, o ne ziuret per boxa,tai as aiskiai viska paaiskinau kad streamint reikia galingesnio kompo nei juos tiesiog ziuret per kompa,o kas ziuri anime tai zino ka reiskia .mkv ir H.264 ir kad streminimui geros rezoliucijos video is pc,reikia ji gana galinga turet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ziuredavau anime uzsharintus su Windows media player per boxa, eidavo tie anime beveik visi, vienas kitas. Bet kazkodel sis malonumas pakibo. ne apie streaminima kalba eina, ne apie ji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kdl kai kurie filmai 2-3 is 10 pas mane strigo jei buvo DvdRip formato ir tiesiog lagino garsas nuo vaizdo atsiliko? Gal zinot?

stringa del pc nepakankamos galios,nes streaminimui reikia gero pc,tai ar verta isvis streamint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.