afras

GTA V "pastringa"

Rekomenduojami pranešimai

Siandien issiemiau hdd ir nuveziau kompiuteristams kad pratestuotu. Taigi padare formatavima prijungus prie pc, pratestavo.. viskas su hdd gerai. Jokiu "skyliu" jame nera. Idejus hdd reikejo isirasyti system, tai padariau parsisiuntes is ps puslapio ir ikeles i usb. Idejau GTA V, isirasiau ir jau per pirma misija kibo.. atmetu kad kaltas hdd. Tai arba bus laseris kaltas (bet tai kodel nekimba ant kitu zaidimu?) arba tiesiog GTA V diskas kaltas.

Konsole nusipirkau nesenai. Tai nezinau nei kiek ji realiai naudota, nei kaip veike priea tai. Nors buves savininkas sake, kad jam GTA V nekibo ir pirma karta girdi kai jam pasakiau kad yra tokia beda. Tik neaisku kiek tiesos jis sako. Bandysiu vezti pas ps meistru, gal nustatys liga. Gal ir termo pasta laikas keisti butu. Nors siaip neuzia garsiai zaidziant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

del zaidimo kibimo reikia konsole ardyt ir HDD tikrint ?  :chan:  na jei nori dar pinigu ismest tai valio. jau butum kita GTA 5 diska pasemes ramiai ir pamegines greiciau ir paprasciau. ir suzinotum ar diskas ar lazeris. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del zaidimo kibimo reikia konsole ardyt ir HDD tikrint ?  :chan:  na jei nori dar pinigu ismest tai valio. jau butum kita GTA 5 diska pasemes ramiai ir pamegines greiciau ir paprasciau. ir suzinotum ar diskas ar lazeris. 

Jei jis turi pinigų mėtyti tai tegul, kelia ekonomiką. :D Šiaip gal temos autoriui PS4 nusipirkti? Būtų grafika geresnė GTA penkto ir ilgai neturėtų būti panašių brokų. :D

Redagavo Haze

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pratesiu toliau savo vargo istorija.. siandien pasiemiau kita GTA V diska. Vizualiai atrode blogiau nei manasis (pasiskolintas diskas labiau subraizytas nei mano). Isidejau diska, einu pirma misija ir pries pat misijos pabaiga kaip ir su mano disku, PAKIBO... galvoju gal is mano disko blogai isirase GTA V. Istryniau ir bandziau isirasyti is pasiskolinto disko. Isirase virs 3 gb ir pakibo, toliau nesiraso.. galvoju gal uzbugini.. istryniau tuos irasytus 3 gb ir bandau isirasyti dar karta. Vel virs 3 gb pakibo... zmogua su kuriuo "pasikeiciau" diskais, bande paleisti pas saves mano diska, tai sake isvis neuzkrauna.. juodas ekranas ir vsio... kokie jusu pasiulymai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk naują diską. Jei neužkrauna - naują konsolę. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pratesiu toliau savo vargo istorija.. siandien pasiemiau kita GTA V diska. Vizualiai atrode blogiau nei manasis (pasiskolintas diskas labiau subraizytas nei mano). Isidejau diska, einu pirma misija ir pries pat misijos pabaiga kaip ir su mano disku, PAKIBO... galvoju gal is mano disko blogai isirase GTA V. Istryniau ir bandziau isirasyti is pasiskolinto disko. Isirase virs 3 gb ir pakibo, toliau nesiraso.. galvoju gal uzbugini.. istryniau tuos irasytus 3 gb ir bandau isirasyti dar karta. Vel virs 3 gb pakibo... zmogua su kuriuo "pasikeiciau" diskais, bande paleisti pas saves mano diska, tai sake isvis neuzkrauna.. juodas ekranas ir vsio... kokie jusu pasiulymai?

tai net instalas nepasidaro pas tave GTA 5 ? tai ka dar kaltint jei jau hdd geras tai diskas nu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su mano disku instalas pasidaro, o su pasiskolintu, su kuriuo zmogus ir instala pasidare ir zaidzia be problemu - pas manes nepasidaro instalas. O kur su mano disku jam net nepaleidzia. Juodas ekranas buna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal jam su tavo disku reiks instala perdaryt per nauja . kad pas tave jo diskas nepasileidzia tai sakyciau tavo lazeris kaltas. bet ten daugiau kazkokiu mistiku dar vyksta .

siaip nusilpsta tie lazeriai pas PS3 . bet juos pakeicia irgi. tik pirma reik isitikint kas cia negerai. jo konsole kartais neflashinta ? tegu jis pamegina tavo diska instalint per nauja . siaip spet galima kad tavo lazeris is to ka jis skolinto disko negali instaliuot. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas ji konsole kaip ir pas manes - originali (nenulauzta). Na jo, as irgi patikrines hdd, likau prie tos minties kad gal lazeris grybauja, bet tai kodel visi kiti zaidimai veikia kuo puikiausiai? Ir po disko pasiskolinimo dar idomiau paliko. Kodel jo diskas jam veikia, o man nesusiinstaliuoja ir kodel mano diskas man susiinstaliuoja o jam net neuzkrauna.. ryt bandysiu su dar vienu pilieciu susikeist, ziuresiu kaip man su instalu bus ir kaip jam - paleis is mano disko ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAGALIAU!!! Mano PS3 su treciu pasiskolintu GTA V disku veikia puikiai!!! :) tai galiu prieiti prie isvados, kad visa kalte del ko kibdavo konsole per GTA V tai buvo blogas diskas. Be to, kai buvau pasikeites disku su pirmu zmogumi, is jo disko kaip sakiau man nepasidare instalas (pakibdavo prie 3 gb), o tam zmogui su mano disku isvis nepaleisdavo GTA V, atsorasdavo juodas ekranas ir vsio. Kai susikeiciau diskais su kitu, man su juo disku pasidare ir instalas, ir veikia kuo puokiausiai. Jokiu strigimu ar uzluzimu. Jis taip pat su mano disku zaidzia sekmingai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.