narkata

Full Throttle Remastered

Rekomenduojami pranešimai

Aš taip laukiau kada perdarys ji (ir pagaliau sužinojau kad tai įviks 2017)
Laukiu nesulaukiu kada vėl pažaisiu ji, esu žaides originale versija prieš kokius metus, bet grafika baisi buvo man jau, aišku kai mažas buvau ir ji žaidžiau tada ant PC tais laikais, tai puzlinis žaidimas man buvo geriauses tuo metu 

Original žaidimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Busiu kazkaip praleides sita zaidima tais laikais kai jis buvo ant bangos. :) Na, bet pagal mane jeigu Remasterina tai vadinasi verta prikelti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks preorder pasidaryti ant ps4, bet kiek matau pokolkas tik Us Store yra uk nėra, bet ne problema 15$ tik kainuos,dar nuo seniau likę Us Store 11$ tai reiks 5$ pasipildyti :) nors gal iki išleidimo pasirodys ir uk Store

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Legendinis žaidimas. Kadaise išsižioje žiūrėjom ir stebėjomės kokie intarpai gražūs it animacinis filmas. Vienas geriausių kvestų. Džiugu jog bus proga pamatyti jį atnaujintą. Gaila tik jog jokių tesinių laukti net neverta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas nū va jau ir UK store pasirodė 11.99£ ir dar su nuolaida eina preorder 9,59£ aišku kas turi PS+, tai preorder padariau 

Liko mėnesi laukti iki pasirodimo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažiūrėsim, nes šis tikrai buvo įdomus man, tai tikrai noriu pažaisti ji dar karta plius jau ant HD kokybės o ne 128p :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.