Deivazas

Ps4 Slim (2016m) ūžimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,
Taigi įsigyjau ps4 ir labai keista (o gal ir normalu?) kad jis taip ūžia? Idėjus diską, pradėjus žaisti - nenustoja ūžti taip kaip video kurį pridėjau (realybei garsas dar didesnis), vėliau nurimsta ir dirba gan gražiai. Na dar šiek tiek kaista tas kampas kur maitinimas elektra kišasi (bet čia gal normalu)
Prašau pasakykit, jis taip turi užti ar man nešti atgal į parduotuvę, kad pakeistu į kitą?

EDIT : Panašu, kad neprisidėjo video. Pabandysiu dar kartą

EDIT : Puiku, pavyko!

Laukiu Jūsų komentarų 

IMG_6752.MOV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir senasis ps4 kol diską skaito gana garsiai ūžia, tai manau normalu. Gali pabandyti pastatyti vertikaliai jeigu eina, gal truputį mažiau ūš.

Nors dabar pasižiūrėjau, kad vertikaliai dar garsiau dirba.

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai siūlot nesijaudint ir naudoti toliau? :)

O dėl to kaitino prie matinimo lizdo, taip pat normalu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei originali nei Slim versija nuo konsoles starto pradzios neturejo praktiskai jokio techninio broko, iranga gavosi vykusi. Tad zaisk ir pamirsk. Mano senole uzia kaip dulkiu siurblys kai losiu, bet tas pats, + kad sildo kambari for free.

Redagavo SoulReaver
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Deivazas oho tu čia 4K raiška video įkėlei :) daugelis teigia kad slim tyliau dirba nei fat,matyt panašiai. Aš pastebėjau,kad pvz mano fat Ps4 garsiau dirba paleidus tam tikrą žaidimą, nesvarbu ar digital ar iš disko. Ypač tai jaučiasi žaidime driveclub (jį turiu digital) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kurie daugiau apkrauna cipa , tada labiau kaista  todel labiau uzia ausinasi.  o del disko tai uzia skaitytuvas pats sukdamas diska. cia jau normalu. neaisku koks ten tas uzimas atrodo didelis. tiesiog naudotis reikia o jei jau ka tai garantinis.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ps4 visada garsiai dirba kai būtent nba 2k lošiu, su kitais žaidimais tyliau dirba. Beje, noriu pridurti, kad šitas ps4 ūžimas ne toks baisus, palyginus su ps3 ūžimu. :D :D 

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano ps4 CUH 1004a tyliau uzia uz laptopa :D kur jus laikot ikise

Jei turi palosk driveclub, isgirsi nemaza uzima :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaides driver,kad trumpam tik pauzia...turbut daugelis pamirso ps3 fat garso sniokstima

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko čia baisaus tas ūžimas, tu negirdėjai mano ps3 garso kai jis kaito dėl termopastos trūkumo :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusiperki PS4 Pro ir nera problemu.maza suda perka ir tikisi stebuklo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už pasisakymus visiem. Gal tuomet nesusirūpinsiu per daug dėl to ūžimo :)

Nes dabar kiek paklausius, manau kad ten dėl "cd-romo" kai labai greitai suka diską ūžia, dreba (realu? )

@gedunex aš neklausiau ką pirkti, nusipirkau ką norėjau. Stebūklo nesitikėjau, o ir užtenką ką turiu pilnai :)

• Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nes dabar kiek paklausius, manau kad ten dėl "cd-romo" kai labai greitai suka diską ūžia, dreba (realu? )

@gedunex aš neklausiau ką pirkti, nusipirkau ką norėjau. Stebūklo nesitikėjau, o ir užtenką ką turiu pilnai :)

tai jau PS4 uzdavo,aisku neperkaisdavo,bet uzdavo,o konsole dar sumazino,reiskia ir ausintuva-ventiliatoriu mazino,ko pasekoje dirba didesnemis apsukomis ir skleidzia didesni garsa.o jeigu ir panasus ausintuvai,vistiek mazesnis plotas.tai nesuprantu,ko cia stebetis reikia? PS4 Pro del to didesnis kazkiek ir gavosi uz PS4 nes jie paliko daug laisvos vietos didesniam ausinimui.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš iš karto supratau, kad kol diską tau skaito garsiau dirba. Kiek turėjau xbox 360, ps3 taip pat ūždavo, kol diską skaitydavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.