Playmaker16

Kompiuterio vaizdo plokštė sudegė?

Rekomenduojami pranešimai

Taigi atidariau kompą, ir sugalvojau jį pravalyti, nes jau neblogai dulkių susirinko, labai atsargiai ten ištraukinėjau laidus ir kai kuriuos dalykus, kaip vaizdo plokštė, bateriją ten, ramus ir kitą. Sutvarkiau viską ir sujungiau vėl viską taip pat kaip buvo, bandau jungti kompiuterį ir pats kompas įsijunginėja, tačiau monitorius rodo POWER SVING MODE kelias sekundes ir tada visiškai išsijungia, jokio signalo. Kabelis monitoriaus sujungtas į mano pirktą vaizdo plokštę jau labai seniai su kompu ir dabar pirmą kartą tokie dalykai vyksta, welp...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tirkiausiai kažko nepajungiai. Primiausia viską iš naujo perjungčiau, pasižiūrėk, kad vaidzo plokštė, ram ir visi laidai būtų iki galo įkišti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įjungiau aš į tą motherboard onboard, ir veikė, na bet ten jokio žaidimo paleisti neina, o jei ir eina tai lagina žiauriai, bet vos kabelį įkišu į savo šitą vaizdo plokštę iškart išmeta power saving, sujungiau aš laidus visus gerai, nėra pas mane jų daug, ir prieš tvarkant fotkę pasidariau ir viskas taip pat sujungta kiek žiūrėjau.

va jei galit pamatyti normaliai video kaip yra, aš pirma kart taip gyvenime matau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O vaizdo plokštė iki galo įkišta? Ir kai kompiuterį įjungi ji dirba?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ventiliatorius sukas dar nieko nereiškia. Ventiliatorius sukas greičiausiai, nes maitinimą gavo iš kito laido. Gali būt, tie kontaktai kur vaizdo plokštę kiši uždulkėję, išimk ją ir pravalyk, prapūsk atsargiai, tada bandyk pajunginėt. Man taip panašiai porą kart buvo. :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O taip klausimas, ta vaizdo plokštė nesujungęs hdmi laidu su tv ar kitu monitorium? Nes irgi įmanomas variantas, jei sujungęs, kad tv kaip primary pasirenka automatiškai ir tik ant jo vaizdą rodo. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesujungęs tikrai, tai nežinau ar sugedo čia ar ne, pasiklausiu kaip kas pas meistrą ;/

Jei traukei baterijas, manau nuresetinai biosa. Ikisk laida i onboard, ir per bios pasirink primary pci-e vaizda. save and exit tada perkisk laida i normalia korta.

Redagavo bigisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.