MidnightDUB

Skylake buildas

Rekomenduojami pranešimai

Gera diena,

Mano dabartiniai sistemai arteja sestu metu sukaktis, todel manau jau laikas ja isleist i pensija. Siai dienai aktualiausios temos: motinines su z170 chipsetais, intel Skylake procesoriai, 1080/1070 gtx vaizduskes, g-sync monitoriai. Butent sie elementai ir turetu buti mano naujos sistemos pagrindu. Is seno buildo noriu pasilikti tik SSD, HDD, klaviatura, pele, garso korta ir sena monitoriu, kuri dabar naudosiu kaip papildoma screena. Kolkas 1440p geimingas yra adekvaciausias, bet metu begyje noretusi ikalt antra vaizduske ir maxint geimus, bei laikyt stabilius 60 fps ant 4k rezos. Buildo isvaizda antram plane, svarbiausia yra price to performance santykis. Nenoriu bereikalingai svaistyti pinigu ant blizguciu ir overkill daliu, taciau jei imanoma, noreciau islaikyti juoda/raudona/balta spalvu schema, tuomet ir case rinksciausi atitinkamai. Sistema bus naudojama zaidimams ir darbui su garso apdorojimo programomis. Amd produktai nedomina. Biudzetas neribotas, nors butu malonu nevirsyti 2,5k euro. Gyvenu Vokietijoje. 

Kolkas preliminarus variantas:

http://pcpartpicker.com/list/WKszyf

Ka manot? Kurias dalis keistumet? I ka ir kodel? Gal iskart vertetu rinktis uhd monitoriu vietoj 1440p? 

Visi patarimai yra labai laukiami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Problema - nėra pirkti tų Nvidia GPU. UHD monitoriai kolkas negali pasiūlyti tokios didelės dažnio skleistinės kaip 1440p.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su viena vaizdo korta GTX1080 tikrai neturėsi ant 4k moniko stabilius 60FPS 
Aišku žiūrint koks dar žaidimas, tai variantu tikrai yra, nebent teks ant medium/high žaisti nustatimu tada taip, bet jei neskubi tai jo gali pirkt po kolkas viena gtx1080 bet jei finansai leidžia tai pirk iškarto dvi gtx1080

Dėl moniko aš pats norėjau 4k imti, bet geriausias šiuo metu variantas yra 1440p monikai net ir su dviem GTX980ti apie 100fps turėsi o gal ir mažiau pvz ant The division ant ultra nustatimu

O su naujais žaidimais vis silpnės dabartinės vaizdo kortos ir dar jei žaisi ant 4k rezos 

Dabartinis mano monikas yra Asus ROG Swift PG278Q 27" G-Sync 144Hz NVIDIA 3D 
Ir labai esu patenkintas nes man pirmoje vietoje buvo reikalingas kad butu G-sync ir 3d palaikitu, tai šis monikas buvo pats geriausias variantas man 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nemaišau, tiesiog gal trūko žodžio "monitoriai" po 1440p kad būtų labiau suprantama :)

dabar supratau :)

Su viena vaizdo korta GTX1080 tikrai neturėsi ant 4k moniko stabilius 60FPS 

Aišku žiūrint koks dar žaidimas, tai variantu tikrai yra, nebent teks ant medium/high žaisti nustatimu tada taip, bet jei neskubi tai jo gali pirkt po kolkas viena gtx1080 bet jei finansai leidžia tai pirk iškarto dvi gtx1080

Dėl moniko aš pats norėjau 4k imti, bet geriausias šiuo metu variantas yra 1440p monikai net ir su dviem GTX980ti apie 100fps turėsi o gal ir mažiau pvz ant The division ant ultra nustatimu

O su naujais žaidimais vis silpnės dabartinės vaizdo kortos ir dar jei žaisi ant 4k rezos 

Dabartinis mano monikas yra Asus ROG Swift PG278Q 27" G-Sync 144Hz NVIDIA 3D 

Ir labai esu patenkintas nes man pirmoje vietoje buvo reikalingas kad butu G-sync ir 3d palaikitu, tai šis monikas buvo pats geriausias variantas man 

vat regis, kad dabar visi bando "persokti" 1440p ir pereit iskart prie 4k, bet ir man rodos jog protingiausia dabar losti ant 1440p, kur gali viska maxint be problemu. svarsciau butent apie ta pati Asus monitoriu, tik man nereikalingas 3D ir noretusi ips paneles, todel PG279Q turetu buti pats tas.

dar vienas dalykas, i ka as manau daugelis geimeriu (ir netik) neatkreipia demesio, tai yra stalas, kede. pries mazdaug pora men. pavyko surasti ebay nebrangu stala. ofisinis, reguliuojamo aukscio, prieki siek tiek isgaubtas, kad butu lengviau pasiekti krastus, platus, laisvai talpina du monitorius, tikrai juo patenkintas. kede naudoju kazkokia tai random, prekybcentry buvo akcija tai pagriebiau uz 15eu, taciau kai pagalvoji, jog prie pc daznai praleidi po 4 ir daugiau h, tai galbut verta investuoti ir i ergonomine kede? man tai isvis yra labai aktualu, nes turiu problemu su stuburu. vat sitas variantas paliko didziausia ispudi https://www.bueromarkt-ag.de/buerostuhl_hjh-office_washington_652111,p-652110s,l-google-prd,pd-b2c.html , gaila tik, kad nera kaip issibandyti. mesh nugara ir mesh sedyne manau geriausias variantas, nes maziau prakaituoji. 

ka jus naudojat? gal kas turit tokia kede? kokie atsiliepimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaisti ant 1440p tai taip protingiausia. Na, o jei reikia ekrane sutalpinti daug info, kaip pvz dirbant su video medžiaga/efektais tai 4K ir nemažesnis 37" monitorius - privalumas, ir be kalbų IPS panelė.

Stalą gaminausi pats, dėl permažo kambario.

Turiu "gaming" kėdę, bet su mielu noru ją iškeisčiau į ofisinę jos kurkas patogesnės, aišku gaming kėdės turi privalumų, bet joms manau toli iki ergonomiškos ofisinės ir brangios 500€+. Aišku odinė kėdė vasarą - blogis. Na o kas dėl išbandymo, ar negalioja dviejų savaičių taisyklė gražinti prekės jeigu ji neišpildė lūkesčių? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.