Rekomenduojami pranešimai

Išbandžiau demo, žaidimas sudomino net gi užkabino šis demo mane, soundtrack'as žiauriai patiko man :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ir vakar kaip tik išbandžiau demo, tai paliko tikrai teigiamą įspūdį. Perėjęs demo pasijaučiau tarsi perėjęs visą pilną žaidimą :D Mąstau ar pre-order'inti ar geriau palaukti kol išeis ir nukris kaina..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir vakar kaip tik išbandžiau demo, tai paliko tikrai teigiamą įspūdį. Perėjęs demo pasijaučiau tarsi perėjęs visą pilną žaidimą :D Mąstau ar pre-order'inti ar geriau palaukti kol išeis ir nukris kaina..

arba nusiperki,sulosi ir perparduodi.tai suzaidi zaidima is kart ir pinigu nedaug teprarandi,arba lauki kol kaina nukris :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinoma, taip geriausia, bet geram žaidimui negaila pinigų. Net manau perėjęs, tą žaidimą pasiliksiu savo kolekcijoje, na nebent labai nusivilsiu juo, kaip buvo su Dishonored 2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai nusivylei Dishonored 2? nes kiek tenka skaityt,tai jei ne technines negandos,zaidimas pasistumejo 100kart i prieki lyginant su pirma dalimi,ir buvo super geras tesinys.bet cia kaip visada,kiekvienam savo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmą dishonored žaidžiau ant pc, tai labai patiko, todėl nuspręndžiau kai buvo sale pasiimti ant ps4 antrą dalį ir tikrai nusivyliau. Realiai, tai net pats tiksliai nežinau kodėl jis man taip nepatiko, bet tiesiog taip nekabino, kad kelis kartus vis bandžiau prisiverst žaist, pereini kokį lygį ir išjungiu, kol galiausiai gal 5 lygius perėjęs jį ištryniau. Tiesiog, nelimpa nė kiek, per prievartą teko žaisti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Belaukiant žaidimo, dar vienas naujas gameplay:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siek tiek dar gemplay. Siame rodomas robotas pagalbininkas. Primena is Ratchet zaidimo.

Beje, nepamenu ar buvo kalbeta, bet zaidimas pasirodo ir PC platformai. Kazkur busiu praleides. Arba neprisimenu,.

Na, gal ir dar geriau. Beje, PC versija veluos del to, kad bandoma kovoti su piratavimu.

02528384.jpg

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.