Rekomenduojami pranešimai

gal del to, kad noretusi re zaist, o ne sillent hills? jie sake, kad jie grys prie savo "horror roots", bet cia gryzta prie sillent hills roots, nesakau bus gal geras zaidimas, tik nepatinka tai, kad kurejai naudojas re vardu

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nors ir patinka man jusu gyncas, bet deja tokia realybe, kad ka nores ta ir kurs. As pvz., noriu seno RE kaip pirmos dalies. Arba kaip RE4. Kiti nori naujojo RE kuris yra Outlast kopija su kitokia istorija, galbut net geresne. Bet vistiek esme tokia, kad zaidima pirks turbut ir nieko cia nepadarysi. Tik gaila, kad i senus fanus nekreipia demesio kurie nori seno gero Rezidento, o ne naujo su VR salmais.

Ir siaip as pritariu, kad tai naujas game su RE logo. Daugiau kaip ir nieko. Aisku ne daug vis dar parode kas bus ir kaip bus, bet kiek galima susidaryti nuomone is traileriu, gameplay. Zombiu nera. Yra psichai kurie tave persekios ir t.t. Dar lygtais bus sitas:

619b2168807c713d5fdb08788a765079.jpg

Bet apie sita vaizda jau galime pamirsti:

hqdefault.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Remeikai buvo labiau ne del fanu, o del nauju auku. Pasipinigavimo tikslais. Jeigu butu noreja kazka daryti del fanu tai nebutu kure nei 5 nei 6 dalies. O kure originalu RE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakyti, jog Capcom nekreipia į fanus dėmėsio, kai tuo metu kuria RE2 Remake yra mažų mažiausiai kvaila.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip atsibodo kartotis man. Seniems fanams kurie tik seno/senesnio stiliaus nori gaus REmake 2 (apie kurį dar mažai informacijos), modernaus re užtenka kaip re4 ir re5. dar turime šūdinus kaip ORC ar Umbrella Corps :D. O dėl re7 tai visai daug elementų yra klasikiniai, vietomis žaidimas savo vaizdais primena REmake ar kitus ir žaidimas grįžta prie siaubo žanro. Aišku kad per daug primena outlast ir kitus tai dėl to pritariu, čia didžiausias nuogastavimas yra, bet kiek teko matyti, žaidimas tikrai skirsis nuo amnesia ir kitų :) .
@Magnitas dėl antro remake gal kažkiek ir pritariu, bet pirmos dalies perdirbinys pagal mane vos ne meno šedevras ir tuo pačiu vienas iš mano mėgstamiausių RE. Laisvai top3.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakyti tokius dalykus, kad Capcom meile istikimiems fanams isreiskia atkurdama ta pati zaidima naujame saldainio popierelyje yra kiek Keistoka, lengvai sakant. Ir dar uz tai pinigus ima kaip uz nauja. Kaip ir minejau, tai yra labiau pasipinigavimas ieskant nauju "auku". Atsiras ir aisku senu fanu kurie pirks, nores zaisti dar karta, daryti ta pati dar karta, gauti gal ten nauju drabuziu ar itemu, del to man negaila. Bet tarp ju manes tikrai nebus. Kitais zodziais sakant, kas kazkada ivyko (kai buvo sukurtas zaidimas ir perzaistas) ten tegul ir lieka. Kas ivyko Las vegase tas ir lieka Las vegase.

Jeigu kalbeti apie RE tai cia klausimas labiau yra kas tas Fanas ir kaip jis atrodo?! As toks fanas kai RE dalis kuria is saknu. Bet tikrai ne tada, kai pradeda atkurineti ta pati.

Nors kaip @cookeris minejo, jam patiko RE pirma dalis. Dabar jis gali suzaisti ta pati tik su grazesne grafika. Del to nieko pries. Kiti tame nemato logikos. Ypac kai jie jau yra tai pereja. Na, o kai Cookeris lose ORC man istikro patiko. Nebuvo tada toks zaidimas Š. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip cia jum tie remeikai taip patinka . RE 1.2.3 buvo super. legendos bet savo laiku. ir viskas praejo laikas. dar gal GC laikais kai tiek padare RE1 remeika tada dar buvo galima sulost nes buvo kazkas tokio . bet dabar tai. su tokiom kamerom ir valdymu tai. Capcomai labai gerai padare kad pakeite RE7 visiskai. evoliucionavo kaip ir Square su FFXV. visas laikas daudojamas remeikam galetu but naudojamas naujiem zaidimam kurt. bet anyway kiekvienam savo. siu dienu RE man yra Dying Light. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Magnitas, kad tu net nelošei REmake kiek matau jei tokius palyginimus darai :D Jau matau ne kartą taip kartojiesi. RE1 originalą ir REmake iš esmės tas pats,bet tuo pačiu ir skiriasi. Nauji galvosūkiai,plotline ir t.t, bet atmosfera ir kita liuks. :)  O kad REmake remaster padarė,tai džiaugiuosi, nes nebereikia žaistis kvailais nustatymais ir t.t. Plius gavau palaikyti capcom savo pinigais už žaidimą  ir tuo pačiu dauguma žmonių išreiškė, kad vis dar yra rinka tokiems žaidimams. Pagaliau gavau ir RE zero palošti kai jie perleido. Ir kažkaip tu maišai porto,perdirbinio ir remaster reikšmes kaip žiūriu :D.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cookeris, kartojuosi tik del tu dalyku del kuriu nezaidziu senu zaidimu kurie jau buvo pereiti. Ir man net nera reikalo zaisti kad ir RE remeiko jeigu as ji esu praejes ir nenoriu gadinti savo prisiminimu apie si puiku zaidima. Pamenu tu ir ana karta man siulei suzaisti. Bet as paprasciausiai nenoriu to daryti. Kaip sakiau, buvo laikas buvo ir zaidimas. Na, o jeigu tu ji losei dar karta, gal kada ir trecia karta RE1 dali remasterins tai galesi ir dar sulosti :D Zodziu.. Ne esme. Kas kaip nori tas taip renkasi.

Siaip as pradejau kalbeti del to, nes suprantu ka norejo pasakyti @Lonsdale. Ir cia nera taip, kad kam nepatinka naujas RE imkite RE2 nes kurejai jus myli. Jeigu myli tai tegul kazka naujo sukuria tai zmoniu grupei kuri lauke seno RE. O ne Outlast kopijos su dienos sviesa neisvydusiu Silent Hill P.T.

Ai.. Zodziu. Apie ka mes cia kalbam kai kurejai darys ka nores. Mes tik galesime rinktis ir tiek. :) Peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip cia jum tie remeikai taip patinka . RE 1.2.3 buvo super. legendos bet savo laiku. ir viskas praejo laikas. dar gal GC laikais kai tiek padare RE1 remeika tada dar buvo galima sulost nes buvo kazkas tokio . bet dabar tai. su tokiom kamerom ir valdymu tai. Capcomai labai gerai padare kad pakeite RE7 visiskai. evoliucionavo kaip ir Square su FFXV. visas laikas daudojamas remeikam galetu but naudojamas naujiem zaidimam kurt. bet anyway kiekvienam savo. siu dienu RE man yra Dying Light. 

jeigu pirma dalis patiko kodel kiti remeikai gali nepatikt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RE Remake 40% žaidimo content'o buvo visiškai naujas, su RE2 turėtų būti neprasčiau. Aplamai, bet koks kitas bandymas sukurti kažką naujo pagal seną formulę, neskaitant kažkurio žaidimo perdirbimo, patirtu fiasko, nes visi perdirbiniai, ne tik RE, turi didžiausią paklausą dėl nostalgijos. Gal, kažkas ir nori kažko kito, bet Capcom su šia serija dirba teisiog idealiai, patenkinami visų žaidėjų norai, pirmo asmens RE7, multiplayer competitive Umbrealla Corps, visos konsolės gauna didžiają dalį RE žaidimų HD versijas, fanam ir tie kas turi nostalgiją kuriamas RE2 Remake. Nėra nei vienos kompanijos, nei vieno žaidimų kurėjo kuris taip plačiai išnaudotu savo žaidimų seriją ir patenkintu visų norus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.