Rekomenduojami pranešimai

Gryšta prie šaknų čia ir yra tos šaknys???? Nu b***** čia kardinalai viskas pakeista, čia kaip koki racing žaidimą pakeisti į muštiniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prie siaubo saknu , nesake kad gryzta prie RE1 saknu. o jei ka siaubo saknys karcios tai ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siunciuosi demo,paziuresim kas ten kaip,naujovems reikia sansa irgi suteikti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Sniegiukas ne nebutinai gali ir i kosmosa isskrist jeigu nori kaip per call of duty

Kažin kaip nekestum call of duty jeigu jis nuo pirmos dalies iki dabar butu ww2 paremtas...manau per 15 zaidimu tikrai butu atsibode, RE irgi panasiai zaidimu turi, ir jeigu visi butu kaip Re 1. 2 ar 3 tai seniausiai visus butu uzknise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Sniegiukas nezinau ar nekesciau, nes to nera, kad iki dabar ww2 butu, bet kazkodel zmones vel to nori, gavo re 4,5,6 suprato, kad reik vel horro stiliu daryt tik silent hill kopijuot, buvo ir daugiau tu re senu geru daliu, code veronica, outbreak spin off'as, dead aim,

kurie turejo ta horror survivol jausma

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panasu,kad si demo dar nieko nereiskia "The Resident Evil 7 demo currently available on PS4 for PlayStation Plus subscribers isn't actually part of the full game.

Capcom confirmed this to Eurogamer earlier today, where it was also confirmed that the full game will star a different lead character than the man in the demo. "

Taigi,cia gali buti kaip ir su PT,pagauni kabli,bet galutinis produktas visai butu buves kitoks,tik to mes nesuzinojom o su rezu sausio menesi jau zinosim,kas ir kaip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai jus cia uzdiskutavote. Mane asmeniskai tenkina butent toks RE vaizdas. Aisku panasu tai i neisejusi Silent Hill zaidima ar i Outlast, bet kodel gi ne? Aisku norisi senu saknu, del kuriu zaidimas ir istringa daugumai. Bet vienas dalykas yra toks, kad sita versija yra geresne negu remasteriai senu daliu, ir geriau negu 5, 6 dalis. Jeigu zaidimas nejuda nei atgal nei i prieki tai cia manau pats tas, kad butent tokia linija keliaus toliau.

Tik aisku man norisi tiketi, kad cia aplamai nebus kitoks zaidimas, kad reiks begioti, sleptis po lova ir kitas nesamones daryti. Tegul duoda sautuva, vincika ir viskas bus ok. Bet jeigu cia uz kampo kas desimt minuciu islindines ir bandys tuom gasdinti tai nu nafik tada. Manau parode gameplay dabar skaitys ka zmones masto. Nors nelabai tikiu, kad jiems per daug ir rupi zmoniu nuomone.

P.S. Aciu @red-cat_eX uz paaiskinima. Vakar sitas klausimas nejuokais susuko galva. :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai jus cia uzdiskutavote. Mane asmeniskai tenkina butent toks RE vaizdas. Aisku panasu tai i neisejusi Silent Hill zaidima ar i Outlast, bet kodel gi ne? Aisku norisi senu saknu, del kuriu zaidimas ir istringa daugumai. Bet vienas dalykas yra toks, kad sita versija yra geresne negu remasteriai senu daliu, ir geriau negu 5, 6 dalis. Jeigu zaidimas nejuda nei atgal nei i prieki tai cia manau pats tas, kad butent tokia linija keliaus toliau.

Tik aisku man norisi tiketi, kad cia aplamai nebus kitoks zaidimas, kad reiks begioti, sleptis po lova ir kitas nesamones daryti. Tegul duoda sautuva, vincika ir viskas bus ok. Bet jeigu cia uz kampo kas desimt minuciu islindines ir bandys tuom gasdinti tai nu nafik tada. Manau parode gameplay dabar skaitys ka zmones masto. Nors nelabai tikiu, kad jiems per daug ir rupi zmoniu nuomone.

P.S. Aciu @red-cat_eX uz paaiskinima. Vakar sitas klausimas nejuokais susuko galva. :)

@Magnitas no prob mate

Duos sautuva, pakolkas ka capcomas snekejo, treileris rode, demo dave pajaust, visur yra sarysis. Na bent tikiuosi kad duos sautuva. 

Del photo, jei foto kuri yra demo spoileris, ir daugelis net nesugeba pakrapstyt galvos, kad juos mausto, tai geriau padekot nei putotis.

Beto forumas ir yra diskusijom skirtas.

Capcom'o pasakymas man patiko "kai viskas isaiskes tikimes kad jums patiks ir suprasit sarysi, ka cia darom".

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš, kaip Re francizės fanas, žiūrėdamas trailerį pagalvojau - ''Geras siaubo žaidimas turėtų būt. Į Outlast panašu.'' Bet kai demo baigėsi ir buvo parašyta - Resident evil. Čia jau nutrenktas buvau. Čia nėra tiesioginis žaidimo tęsinys. Tas pirmo asmens rėžimas nėra blogai, bet labai trūksta visų veikėjų ir nors šiek tiek veiksmo. Na taip sugrįžo prie šaknų, ko daug kas labai prašė, o dabar sako negerai. Jie sugrįžo, bet iš esmės visiškai žaidimą pakeitė. Dar žaidimo viso nėra, bet čia labai panašu į šalutinę žaidimo istoriją, o ne 7 dalį. 6 dalys buvo sukurtos remiantis tais pačiais veikėjais, o revelations jau šiek tiek nukrypsta. Čia labiau revelations 3 arba dar kokia nors kita žaidimo šaka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keistai jūs šiek tiek mastot iš kelių nuotrupų nuteisti jog žaidimas toks ar anoks, kai realiai net neaišku koks jis bus, reikėjo bent palaukti kol developer'iai pakomentuos viską. "The Resident Evil 7: biozhazard demo released for PlayStation Plus users on PlayStation 4 is not part of the main game, Capcom told Eurogamer."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai viskas cia patinka. gryzta puzzle'ai, horroras, atmosfera gera tikrai. jei dar storry kabins.. daugiau nieko nereikia 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.