Magnitas

Days Gone

Rekomenduojami pranešimai

ka tas generic reiskia? papasakok :D

Generic - reiškiasi niekuo neišsiskiriantis, toks pat kaip masė žaidimų. Žodyno paaiškinimas - having no particularly distinctive quality.

Idomiausia, kad kai rodė demo prieš 2 metus viskas kitaip atrodė. Dabar labai daug bugų su fizika man atrodo, dialogai irgi labai prasti. Grafiką sunku vertinti.

Su tais alpha gameplay man dažniausiai atrodo kūrėjai apsidraudžia ir naudoja kaip argumentą paskui pagrįsti kažkokius nesklandumus. Labai ilgai atidėlioja šitą žaidimą. Anksti labai anonsavo ir vos ne 3eti metai vis dar kažką taiso. Manau, kad problematiškas kūrimo procesas jiems. Aišku pažiūrėsim. Čia tik mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Generic - reiškiasi niekuo neišsiskiriantis, toks pat kaip masė žaidimų. Žodyno paaiškinimas - having no particularly distinctive quality.

Idomiausia, kad kai rodė demo prieš 2 metus viskas kitaip atrodė. Dabar labai daug bugų su fizika man atrodo, dialogai irgi labai prasti. Grafiką sunku vertinti.

Su tais alpha gameplay man dažniausiai atrodo kūrėjai apsidraudžia ir naudoja kaip argumentą paskui pagrįsti kažkokius nesklandumus. Labai ilgai atidėlioja šitą žaidimą. Anksti labai anonsavo ir vos ne 3eti metai vis dar kažką taiso. Manau, kad problematiškas kūrimo procesas jiems. Aišku pažiūrėsim. Čia tik mano nuomonė.

ir kuo blogai buti generic? ne visi zaidimai nauji turi lauzyt belenkokius stereotipus ar issiskirti masiskai kad butu geri ar sekmingi. niekaip nesuprantu to kvailo stereotipo. zaidimas atrodo super, generic ar ne generic. kokybe pokolkas irgi kvepia. paziurejus prereview zmoniu kurie megaujasi zaidimais tai isskiria bugus ir bloga performanca, ir tai berods visos sito zaidimo silpnybes, visi jau dabar noretu ji losti. 

nuo ko jie apsidraudzia, siti gameplay yra pre-alpha buildo, jis yra metu pradzios buildas. tai jie ne tik kaip jau puse metu slifuoja, bet ir gavo daug nuomoniu, plius zaidimas iseina uz geru 8-10 menesiu, o pasiklausius interviu, tai dirba prie sito zaidimo sitoje stadijoje 250 zmoniu. as bent jau tikiu, kad jie viska sutvarkys ir isleis tvarkinga zaidima. nera jokiu abejoniu pas mane, tiek developeriai yra gerbiami, tiek Sony siuo klausimu.

p.s. generic(nieko neissiskiriantis) zaidimas, parodyk man dar bent viena baikeriu open world su uzkrestaisiais? :)

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš ir nesakau, kad kažkuo blogai būti generic. Tiesiog iš first party studijų Sony (exclusivų) tikiuosi daugiau visada. Pakankamai turim štampuojamų COD, Assassins creed ir kt. Čia norisi kažko daugiau. Vien kad važinėji motociklu ir zombiai laksto nepadaro žaidimo išskirtiniu. Daug straipsnių kur skundžiasi visiškai stereotipiniu pagrindiniu veikėju, labai blogu performance (15 fps ir pan). Taip pat keistas sprendimas yra fast travel, kai tuo pačiu svarbu žiūrėt kad degalai nepasibaigtų motocikle ir tas pavojus važiuojant kad kažkas užpuls. Bet kas iš to jei pasibaigs degalai o tu nu-fasttravelinti gali.

Aš kažkaip aklai tom pre alpha versijom netikiu, nes 2016 kai rodė žaidimą tai kas ten buvo? Irgi pre alpha? Kažkaip keistai 3 metus pre alpha sedėti stadijoje... Ne kartą gavome tą patį iš kitų studijų, ką jos rodydavo kaip pre alpha. Bet aišku Sony studijos, tikiu pasitaisys.

Suprask aš tikrai ne hateris o daugiau Sony fanboy ir labai noriu kad visi žaidimai jų būtų puikūs, tiesiog išsakiau savo įspūdžius. Džiaugiuosi kad Sony single player žaidimų nepamiršo, bet išsakiau savo nuogastavimus ką pamačiau pažėjęs 1 val. gameplay.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ne visi žaidimai gali būti geri. Tolab jei čia ne grynai sony studija, tai tikėtis kad kažko gero būs mažai, geriausiu atveju biški geriau už vidutinį žaidimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ne visi žaidimai gali būti geri. Tolab jei čia ne grynai sony studija, tai tikėtis kad kažko gero būs mažai, geriausiu atveju biški geriau už vidutinį žaidimą.

Na Grynai Sony studija yra vienintelė turbūt - Sony Japan. Kitos yra first party studijos, kaip naughty dog, Guirella games, Santa Monica (God of war) Sucker punch, Bend (kuria days gone). Turi dealus su sony kad exclusivus kurtų. Realiai pastarieji SOny exclusyvai labai kokybiški.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Grynai Sony studija yra vienintelė turbūt - Sony Japan. Kitos yra first party studijos, kaip naughty dog, Guirella games, Santa Monica (God of war) Sucker punch, Bend (kuria days gone). Turi dealus su sony kad exclusivus kurtų. Realiai pastarieji SOny exclusyvai labai kokybiški.

o kas sake kad sitas bus nekokybiskas? :D praktiskai minusai tik bugai ir performancas, bet sitas buildas metu pradzios, tai jie jau pradejo slifuot visa zaidima. reiktu nepamirst kad cia bus nemazai vietu, kur bus daug freakeriu, pvz toje demo sake kad buvo 300 freakeriu vienoje vietoje, naturalu, kad dar ne viskas idealu, bet laiko dar nemazai. plius gavo kitokios info apmastymui, tai ziuresim galutini produkta. pokolkas bent man, tai gana unikalus zaidimas, baikeriai, freakeriai, oro salygos, nera taip kad tik vienas kelias misijose, tai ir ivyks, oras gali labai itakoti kaip misijos eis ir pan.. plius, dar nezinom nemazai info apie pati zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau Nezinau.. Geriau jau rodytu zaidimus kuriems yra like minimum metai iki isleidimo negu tempti guma 3 metus. Kad ir kaip ten butu zaidimas pasirodys 2019 vasari.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vasario 22 isleidimas. laukiam! :)

geriausia kad rodytu is vis zaidimus kurie bus isleisti :) minimum ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ta prasme, kad nuo ju pristatymo ir isleidimo yra didelis laiko tarpas per kuri tas zaidimas pasidaro ne toks ispudingas. Nors aisku pats zaidimas nenukencia. Nebent kaikuriais atvejais grafika.

39954387.jpg

78119326.jpg

86811917.jpg

91252162.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip ilgas laukimas visada nukencia. suprasteja zaidimas su laiku pasirodo kitu zaidimu treileriai ir sitas kuri matei jau nebuna toks ispudingas. bet galbut dar pageres zaidimas i gera puse pasikeis kazkiek. 

rudeni iseis RDR2 ir na manau kad visi zaidimai po jo jau neatrodys taip gerai ypac open worldai. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka, rimta varzova gavo Days Gone. ziuresim ar neatides Sony savo zaidimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka, rimta varzova gavo Days Gone. ziuresim ar neatides Sony savo zaidimo :)

kas per varzovas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.