Renataz

Xbos 360 zajdimai

Rekomenduojami pranešimai

Tj wa pagalwojau kad butu neprosal sukurti tema kokius ujus xbox 360 zaidimus turite?jej nesunku tj idedam kiekwienas foto kokios gi mes tuos zaidimus turime.As pradesiu: Turiu 34 geimus wisi neorginaulus

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Renataz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir dar reikia koki lapuka padaryt su niku kad matytus kad tikrai tavo o ne is googles istrauktas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane visi neoriginalūs yra be paveiksliukų, ranka užrašyti :) ~30 žaidimų. Nežinau, kokia prasmė tai fotografuoti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia mono kelekcija apie 40 geimu dar nevisiem coverius pasidares :)beto dar uzdejau uzrasa su savo vardu kad zinotumet kad tikrai mano kaip kazkas sake :)

post-3114-1201972411_thumb.jpg

post-3114-1201972470_thumb.jpg

post-3114-1201972523_thumb.jpg

post-3114-1201972563_thumb.jpg

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia mono kelekcija apie 40 geimu dar nevisiem coverius pasidares :)beto dar uzdejau uzrasa su savo vardu kad zinotumet kad tikrai mano kaip kazkas sake :huh:

Nu wa nors wienas zmogus nepagailejo laiko.o db saakyk apsimoka siustis the simson game?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu wa nors wienas zmogus nepagailejo laiko.o db saakyk apsimoka siustis the simson game?

man tj asmeniskai patiko limksmas zaidimas, grafika grazi ko dar reikia, jei patinka linksmybes aisku siuskis :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tik orginalus, turetus 43 jau pardaviau, dabar vel per nauja :huh: turiu kokius 10, kazkaip neskaiciuoju, ir tyngiu uzpakali pakelti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gaila būtų dažų printerio spausdinti vis viršelį, nepigiai man jie kainuoja.. :| Bet šeip smagiai atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gaila būtų dažų printerio spausdinti vis viršelį, nepigiai man jie kainuoja.. :| Bet šeip smagiai atrodo.

man ne tik rasalo gaila,bet ir tikslo nematau :huh: uzrasai su markeriu ant dvd ir viskas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ne tik rasalo gaila,bet ir tikslo nematau :huh: uzrasai su markeriu ant dvd ir viskas ;)

Bet pvz jei deti i tokes dideles dezutes juodas kur pas mane nemazai geimu yra tj coveriai butini as manau kad greitu laiku visus geimus susidesiu i tokes dezutes... ;) megstu tvarka ir grozi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.