narkata

Tomb Raider

Rekomenduojami pranešimai

Pirmieji kadrai is filmo kurimo:

11245516.jpg  17777842.jpg

37257258.jpg  01315873.jpg

56725455.jpg  75480209.jpg 

02684548.jpg  42011498.jpg

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

IOl3kC7.jpg

U07Kbvp.png

Fcs0IxH.png

visai nieko atrodo pirmi posteriai , tik tas kaklas keistai kazkaip atrodo ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog jop prst.. Ir nelabai suprantu kas cia per nauja technologija sutrauktas vaizdas? i HD nespejo dar konvertuoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

treileris ne 2 minuciu kartais turetu but ?

geras tas treileris. ir labai gerai matau kadrus ir scenas is TR reeboto zaidimo , ten tas laivas issokia i kranta kazkas ja nudauzia, po to lektuvai seni dziunglese ...mana tai labai gerai ten viskas.  :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai žiūrėjo video leva, aš tai žiūrėjau normalu trailer tai man tikrai patiko, toks vaizdas kad viskas bus is TR žaidimo, visa istorija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo beveik 2013 tr zaidimo filmas bent jau treileri matyt rode labai pazystamu scenu matyt tam ir rode kad pritraukt zaidimo fanus. Visai idomiu ten vietu ir su tevu parode ir visokiu spastu idomiu ko nebuvo jau naujuose zaidimuose, tai ta is senu zaidimu paeme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo. Sitas video geriau susiziurejo negu as buvau idejas lyg is kazkokios nelegalios spaustuves. Na, bet mano nuomones vistiek nepakeite. Filmas bus toks, kad ji paziures, bet antros dalies lauksime kokius 6 metus. Ir cia geriausiu atveju. Dar yra toks dalykas, kad kartais filmai patinka labiau europai negu ispuikusiams amerikonams. Tai jeigu jiems patiks antra dalis gali iseiti ir greiciau. Na, bet vistiek lieku geriausiu atveju prie 6 metu. Bus kaip su Silent Hill.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasportavo kaip reikiant jau pries filma ji ten . bet sauna kad pati bent jau fiziskai dare dauguma triuku

palyginus filmo treileriai su 2 naujais TR zaidimais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jau tu kalbi apie sekanti filma kai dar sitas neisejo ???  :chan:

As tiesiog ziuriu i ateiti. Man traileris nepaliko jokio ispudzio. Tiesiog panaudotas vardas, o istorija, kaip ir vaidyba turbut, bus silpna. Aisku nepamacius filmu sunku pasakyti, bet..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujausias traileris. Šitas daug labiau patiko negu pirmasis. Muzika gerai parinkta. Užvedantis toks. Laaaabai jau primena žaidimą, kas nėra blogai, nes žaidimas buvo superinis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.